Μεγάλα ελληνικά φόρουμ για γάτες;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Ευχαριστουμε πολύ όλους για τισ ευχέσ και το φόρουμ για την κατάχρηση με θέμα τον γατούλη αλλά όπως ξέρετε κι εσείς οι γυναίκες και οι γάτες κάνουν ότι θέλουν και οι άντρες και οι σκύλοι απλά συνηθίζουν στην ιδέα!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
οκ δηλωνω ερωτευμενη με τον γατουλη σου..ειναι ενα θαυμα της φυσης ,ενας καλονος!! με τον που τον ειδα ηρθε αυτοματα στη μνημη μου ενα γατακι πορσελανινο με φουντωτο τριχωμα ,κατασπρο, που ειχε η μητερα μου πισω απο τη βιτρινα του μπουφε και που το επαιρνα κρυφα οταν ελειπε για να το χαιδευω και να του δινω φιλακια αχ αχ λατρευω τις γατες.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
να τον χαίρεστε τον κούκλο!!! ήθελα να ξερα ποιος παράτησε στο δρόμο τέτοιο μωρό!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Eυχαριστώ πολύ όλους !
Δεν ξέρω Μαρία αν τον παράτησε κάποιος ή μήπως τον έχασαν. Δεν τον αναζήτησε κανείς, στον κήπο μας ήταν μεγάλο διάστημα και όταν ενημέρωσα όσους περισσότερους μπορούσα στην Αγία Παρασκευή , και στο φιλοζωικό σωματείο της Αγ. Παρασκευής όπως και την αστυνομία που ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Αλλά να πετάξουν γάτο; Δεν είναι λίγο παράξενο; Τι να πω βέβαια, τίποτε δεν αποκλείεται.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Eυχαριστώ πολύ όλους !
Δεν ξέρω Μαρία αν τον παράτησε κάποιος ή μήπως τον έχασαν. Δεν τον αναζήτησε κανείς, στον κήπο μας ήταν μεγάλο διάστημα και όταν ενημέρωσα όσους περισσότερους μπορούσα στην Αγία Παρασκευή , και στο φιλοζωικό σωματείο της Αγ. Παρασκευής όπως και την αστυνομία που ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Αλλά να πετάξουν γάτο; Δεν είναι λίγο παράξενο; Τι να πω βέβαια, τίποτε δεν αποκλείεται.
ο γάτος μοιάζει "ρατσατος"...
δεν τις ξέρω πολύ καλά τις "γατορατσες" αλλα μοιάζει με persian
έχει αυτή την πλακουτσωτή μουσούδα από ότι βλέπω στη photo!
τώρα αν λες ότι έχει και νευρολογικό θέμα είναι πολύ πιθανό
να είναι ένας από τους λόγους που βρέθηκε στο δρόμο.
άλλος λόγος μπορεί να έξυνε έπιπλα και άλλος λόγος
αν δεν είναι στειρωμένος μπορεί να μάρκαρε μέσα στο σπίτι...
και υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι που μπορεί να τον παρατήσανε.

ευτυχώς βρέθηκες εσύ στα διάβα του όμως!!! :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Eυτυχώς! Είναι καταπληκτικός ο άτιμος. Ξαπλώνει ανάσκελα και κοιμάται, σαν σκύλος! Δεν βγάζει νύχια ποτέ και όταν του δίνουμε την αντιβίωση του κρύβει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι μας για να γλυτώσει! Μπάνιο τον έκανα γιατί κατουρήθηκε στο box του όταν γυρνούσαμε από τον γιατρό και δεν έβγαλε νύχι.
Εντάξει το παράκανα το ξέρω, σταματάω να μιλάω για γάτες!!![-(*demonio*

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
άστα άμα αρχίσω κι εγώ να μιλάω για τα δικά μου μας βλέπω παρέα banarismenes για πολύ καιρό!!! :p
να ναι καλά ο μικρός και περαστικά σας :D

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ όμορφος είναι μωρέ να τον χαίρεσαι!!αν και αυτή η ράτσα δεν με ξετρελαίνει επειδή μου θυμίζει στυλ μαφιόζικης γάτας ,εδώ αυτος είναι κούλ.:p