Μα...Δεν με ακούει ο σκύλος οπως στην σχολή, όπως εσένα για παράδειγμα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εκτός από τα σκυλιά που πωλουνται έτοιμα για συγκεκριμένη δουλειά (φύλαξη, κυναθληματα κτλ), στα οποία αναφέρεσαι, υπάρχουν και σκυλιά που έχουν μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης, εξαρτώνται κατά μεγάλο ποσοστό από τους ιδιοκτήτες τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά παρουσία του, διότι στρεσάρονται υπέρ του δεόντως.

Επίσης υπάρχουν και περιπτώσεις ιδιοκτητών που παρεμβαίνουν ενοχλητικά στο έργο του εκπαιδευτή και δεν τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του, δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη της εκπαίδευσης και στον ίδιο το σκύλο τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης καλείται να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του εκπαιδευτή μετά την εκπαίδευση και όχι κατά τη διάρκεια της.
χμμμ..... ναι σωστο.. δεν πηγε το μυαλο μου...

Παντως ρε παιδια, αυτο το θεμα με τη δευτερη φορα να πεις την εντολη... οκ. συμφωνω οτι πρεπει να λεγεται μια και μετα να εκτελειται.. αλλα και να το πεις 2η, οκ δεν χαλασε κι ο κοσμος... δλδ και εμενα ξερω οτι και τα 2 αν μη τι αλλο το κατσε κατω ελα τα ξερουν.. αλλα τυχαινει πολλες φορες να το πω 2η και τι εγινε?.. μου κανουν τσατσιες ακομα μετα απο τοσα χρονια .. αλλα δεν εχει βυσινο..

Εμενα αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι το "ελα" οταν χαιδευεται απο αλλον.. εκει ζοριζοματσε και εγω και αυτος..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97