Μαύρος "Γερμανικός Ποιμενικός"

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
170 ευρώ κοστίζει η έκδοση pedigree οκτώ τουλάχιστον κουταβιών....

προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν καθόλου κάποιον που μου ζητά τόσα χρήματα για την έκδοση 1 pedigree....και βέβαια δεν θα πίστευα ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ απ' όλα όσα θα μου έλεγε.....
θεωρώ ότι σου ζήτησε τόσα χρήματα για να σε αποθαρρύνει απο το να το ζητήσεις...γιατί προφανώς δεν πληρούσε τις προυποθέσεις να δηλώσει την γέννα και να εκδώσει pedigree στα κουτάβια....
σε ''ενημέρωσε'' (?) ότι οι γονείς έχουν χαρτιά ...οπότε και εσύ έμεινες ήσυχος...

η υπόθεση ''βρωμάει'' απατεωνιά....

και όπως πάντα....
η ευκολοπιστία είναι κακός σύμβουλος.....

epinephelos

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2012
45
0
170 ευρώ κοστίζει η έκδοση pedigree οκτώ τουλάχιστον κουταβιών....

προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν καθόλου κάποιον που μου ζητά τόσα χρήματα για την έκδοση 1 pedigree....και βέβαια δεν θα πίστευα ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ απ' όλα όσα θα μου έλεγε.....
θεωρώ ότι σου ζήτησε τόσα χρήματα για να σε αποθαρρύνει απο το να το ζητήσεις...γιατί προφανώς δεν πληρούσε τις προυποθέσεις να δηλώσει την γέννα και να εκδώσει pedigree στα κουτάβια....
σε ''ενημέρωσε'' (?) ότι οι γονείς έχουν χαρτιά ...οπότε και εσύ έμεινες ήσυχος...

η υπόθεση ''βρωμάει'' απατεωνιά....

και όπως πάντα....
η ευκολοπιστία είναι κακός σύμβουλος.....
7 σκυλια εκανε η γεννα .. και δυστηχως τα χαρτια τα ειδα γνησιοτητας τα ειδα , απλά ηθελε απο μενα να βγαλει ολα τα κουταβια του μιας και μου το εδωσε τσαμπα , ή ισως να επρεπε να τα δειλωσει ολα. οπως και να εχει εγω εχω ενα ΓΠ νθηληκο που τα <<σπαει>> και παλι ευχαριστω

epinephelos

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2012
45
0
Ηρακλειο μενω,καταγωγη απο σφακια ο μισος κ ανωγεια
θα επεικοινωνησω μαζι σου ,, οταν ερθω ηρακλειο ,, παντα ηθελα ενα δω ενα ΓΠ μαυρο ,, ειναι πανεμορφα.. και απο την φωτο με εχει τρελανει

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
είσαι σίγουρος ότι είδες γνήσιο pedigree ;

απλά μου χαρισανε ενα γνησιο ΓΠ το οποιο δεν πρηρουσε της προδιαγραφες show line ,, και συνεπωςδεν πληρωσα και 170 ευρω gia pedigree.
αυτό δεν ισχύει...
εφόσων οι γονείς πληρούν τις προυποθέσεις (έχουν δηλ.νόμιμο pedigree) τα κουτάβια δηλώνονται όλα...ασχέτως μορφολογίας,χαρακτήρα και ποιότητας....

epinephelos

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2012
45
0
είσαι σίγουρος ότι είδες γνήσιο pedigree ;

αυτό δεν ισχύει...
εφόσων οι γονείς πληρούν τις προυποθέσεις (έχουν δηλ.νόμιμο pedigree) τα κουτάβια δηλώνονται όλα...ασχέτως μορφολογίας,χαρακτήρα και ποιότητας....

πιθανον, οπως και να εχει δεν εχω σκοπο να παρω αλλό σκυλι για μεγαλο χρονικο διαστημα ,ισως να μου την φερανε ,, οσο και να μην μου αρεσει να το παραδεχτω , οπως και να εχει , η γνωμη μου δεν αλάζει ,, δεν κανουν τα χαρτια την ρατσα ,

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
.....επιτρέψτε μου να πω κάτι ακόμη.....:)

οι περισσότεροι απο εμάς λατρεύουμε τα σκυλιά μας.....(δυστυχώς όχι όλοι...)
πιθανά να τα χαρακτηρίζουμε ως τα καλύτερα σκυλιά του κόσμου...(ακίνδυνο και χαριτωμένο...)

όμως απο αυτό -μέχρι να τα χαρακτηρίζουμε ως σούπερ-ντούπερ εκπρόσωπους της φυλής, που τα σπάει....ή ότι άλλο τα κάνει...απέχει πολύ.....

Θεωρώ ότι τις απόψεις αυτές τις έχουν άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί πραγματικά πολύ λίγο με την φυλή, που την γνωρίζουν ελάχιστα, που δεν έχουν δει άξια δείγματα, που δεν γνωρίζουν καλά καλά τι είναι το πρότυπο, που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα ελαττώματα .........κλπ.κλπ.

καλό θα είναι λοιπόν η αγάπη για τα σκυλιά μας , προκειμένου να έχει ποιότητα και διάρκεια, να εμπεριέχει και την μετριοφροσύνη και την σωφροσύνη γενικότερα.....

μέσω αυτών των στοιχείων πιθανά να αποκτήσουμε κάποτε και την γνώση για να κρίνουμε με αντικειμενικό τρόπο τον σκύλο μας χωρίς αυτός να στερηθεί τίποτα απο την αγάπη που δικαιούται...

Last edited:

epinephelos

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2012
45
0
.....επιτρέψτε μου να πω κάτι ακόμη.....:)

οι περισσότεροι απο εμάς λατρεύουμε τα σκυλιά μας.....(δυστυχώς όχι όλοι...)
πιθανά να τα χαρακτηρίζουμε ως τα καλύτερα σκυλιά του κόσμου...(ακίνδυνο και χαριτωμένο...)

όμως απο αυτό -μέχρι να τα χαρακτηρίζουμε ως σούπερ-ντούπερ εκπρόσωπους της φυλής, που τα σπάει....ή ότι άλλο τα κάνει...απέχει πολύ.....

Θεωρώ ότι τις απόψεις αυτές τις έχουν άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί πραγματικά πολύ λίγο με την φυλή, που την γνωρίζουν ελάχιστα, που δεν έχουν δει άξια δείγματα, που δεν γνωρίζουν καλά καλά τι είναι το πρότυπο, που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα ελαττώματα .........κλπ.κλπ.

καλό θα είναι λοιπόν η αγάπη για τα σκυλιά μας , προκειμένου να έχει ποιότητα και διάρκεια, να εμπεριέχει και την μετριοφροσύνη και την σωφροσύνη γενικότερα.....

μέσω αυτών των στοιχείων πιθανά να αποκτήσουμε κάποτε και την γνώση για να κρίνουμε με αντικειμενικό τρόπο τον σκύλο μας χωρίς αυτός να στερηθεί τίποτα απο την αγάπη που δικαιούται...
δεκτη η παρατηρηση ,, αλλά λιγο υπερβολικη ως προς το μεγεθος του τι ειπα .. οταν ειπα οτι τα σπαει δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο της φυλης ,, και ναι ειναι πολύ καλυτερο απο δυο που εχω δει,, και πραγματικα τα λυπαμαι ,, γιατι το πλισιεστερο που εχουν δει απο εκπαιδευση και αγαπη εινα η λεξη ,,, φαε, οπως και να εχει οφειλουμε ,, ιμιαιο , γνησιο , ή αδεσποτο εφωσον το εχουμε υπο την προστασια μας να του παρεχουμε οτι καλητερο μπορουμε και να το προσεχουμε.

Smaragda

Member
12 Απριλίου 2012
6
0
Ψαχνω κι εγω μαυρο γερμανικο η 'σωσια' του ;). Αν εχει καποιος ειτε κουταβι ειτε πιο μεγαλο (δεν εχω προβλημα) ας μου πει. Θα μου πεις τετοιο σκυλαρο ποιος τον δινει?? Ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια!! :confused:

ΜΠΕΜΠΑ

Member
26 Ιανουαρίου 2012
23
0
Πολύ ρατσιστική κουβέντα γίνεται εδώ... και αυτό λέγεται σίγουρα ρατσισμός!!!!! Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι είμαστε από κάποια καθαρόαιμη φυλή, τα σκυλιά μας γιατί αγωνιούμε να είναι???? έλεος πια

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Πολύ ρατσιστική κουβέντα γίνεται εδώ... και αυτό λέγεται σίγουρα ρατσισμός!!!!! Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι είμαστε από κάποια καθαρόαιμη φυλή, τα σκυλιά μας γιατί αγωνιούμε να είναι???? έλεος πια
1)Γιατί πολλοί απο τους ανθρώπους ζουν επιφανειακά
2)Γιατί κάποιες ράτσες αντιπροσωπεύουν κάποιους χαρακτήρες και αυτό είναι καλό να συμβαίνει
3)Γιατί κάποιες ράτσες ειδικεύονται σε καθήκοντα
4)Γιατ να αποφεύγονται οι γενετικές ανωμαλίες στην αναπαραγωγή
5).......
6)...........
Γι'αυτό κάποιοι αγωνιούν αν δέν θες να το λές καθαρόαιμο.ο σκύλος τους να είναι όσο γίνεται ποιο εκπρόσωπος της φυλής του και να αντιπροσωπεύει αυτά που είναι προσδιορισμένος για να κάνει.. νομίζω με καταλαβαίνεις :)