Μαυρο ( east european ) γερμανικο λυκοσκυλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Frozen σε καταλαβαίνω κι εγώ είχα πάντα θηλυκά και τώρα έχω δύο αρσενικά και διαπιστώνω ότι καλώς φοβόμουν τα αρσενικά , είναι μεγάλα μούτρα και σε σκυλίσια έκδοση!!!!
Όπως και να έχει ένα θηλυκό σκυλί καλύτερα να στειρώνεται αν δεν υπάρχει λόγος να ζευγαρώσει. Το προστατεύει από πολλές ασθένειες που μπορεί να είναι θανατηφόρες και ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής. Οπότε αν προσανατολιστείς προς την Ήβη στειρωμένη θα την πάρεις ούτως ή άλλως ή με υποχρέωση να την στειρώσεις, είναι όρος που βάζουν όλες οι φιλοζωϊκές. :)
Kαλή επιλογή σου εύχομαι!

frozenkwstas

Member
16 Ιουλίου 2013
16
0
η επεξηγηση ειναι οτι ετσι τουλαχιστον απο την 1 φωτο την βλεπω σαν καθαρο γερμανικο. νομιζω πανω απο 4 χρονων τουλαχιστον? πεφτω σωστα? εαν την παρει καποιος συγγενης μου δεν θα ηταν ευκολο να βρω και εγω κουταβια απο αυτην ( εαν την ταιριαξει η εστω διασταυρωσει με αλλο γερμανικο?¨)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.757
7.284
εαν την παρει καποιος συγγενης μου δεν θα ηταν ευκολο να βρω και εγω κουταβια απο αυτην ( εαν την ταιριαξει η εστω διασταυρωσει με αλλο γερμανικο?¨)
Καλά κατάλαβα. Η Ήβη επαναλαμβάνω δίνεται στειρωμένη.

Επίσης αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον ας ποστάρει τα σχετικά θρεντς περί ζευγαρώματος να ενημερωθεί ο φίλος γιατί δεν προλαβαίνω να τα ψάξω.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Η Ηβη δεν ειναι καθαρόαιμο γερμανικο. Ειναι ημιαιμο όσο και αν σου φαίνεται σαν γερμανικό ποιμενικό.
Δεν ζευγαρώνουμε ζώα αν δεν ειμαστε οι ίδιοι εκτροφεις και αν δεν έχουμε σκυλια ελεγμένα και καθαρόαιμα.

frozenkwstas

Member
16 Ιουλίου 2013
16
0
οπως και να εχει στειρωμενη η οχι εγω θα κανω το καλο και θα προσπαθησω να την υιοθετησουν ¨) να σας δωσω λιγο την σκοπια απο οπου μιλαω. για εμενα δεν αποτελει κακο να ταιριαξεις τον σκυλο σου και πριν την γεννα να εχεις ΗΔΗ βρει σπιτια για το καθε κουταβι. σπιτια φιλων και γνωστων που ηδη ξερεις οτι θα ειναι πολυ καλα εκει και θα ζησουν μια ωραια ζωη. ναι ειμαι αντιθετως με τις ανεξελγκτες γέννες. αλλα υπαρχει και γκρι εκτος απο ασπρο και μαυρο στην ζωη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
η επεξηγηση ειναι οτι ετσι τουλαχιστον απο την 1 φωτο την βλεπω σαν καθαρο γερμανικο. νομιζω πανω απο 4 χρονων τουλαχιστον? πεφτω σωστα? εαν την παρει καποιος συγγενης μου δεν θα ηταν ευκολο να βρω και εγω κουταβια απο αυτην ( εαν την ταιριαξει η εστω διασταυρωσει με αλλο γερμανικο?¨)
Αν και έχεις πάρει ήδη τις απαντήσεις σου...

1. Η Ηβη είναι ήδη στειρωμένη. Οπως και οποιοδήποτε σκυλί, πάρεις από φιλοζωική.
2. Η Ηβη, όπως λέει η αγγελία, είναι περίπου 2 χρόνων. Οτι δηλαδή, έχει ενηλικιωθεί.
3. Η Ηβη, είναι ένας ημίαιμος σκύλος, που μοιάζει αρκετά έως πολύ, με μαύρο γερμανικό ποιμενικό.
4. Η περίπτωση [επιστημονικής φαντασίας], να έβγαιναν ίδια κουτάβια, είναι σχεδόν απίθανη.
5. Δεν επειδιώκεις ΠΟΤΕ, ζευγάρωμα ημίαιμων σκύλων. ΠΟΤΕ όμως.

* Ετσι από περιέργεια, τι σκύλους είχαν οι φίλοι σου; Αυτά τα εκτροφικά δηλαδή, που είχαν φέρει απ'έξω; Είχαν εννοείς pedigree έτσι;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αυτο που περιγράφεις ειναι μια ανεξέλεγκτη γέννα.
Το ότι βρίσκεις σπίτια δεν λέει τιποτα...όλα αυτα τα αδέσποτα στους δρόμους απο τέτοια σπίτια ήρθαν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Κώστα στην Ελλάδα που εγκαταλείπονται 2000 σκύλοι ετησίως από ιδιοκτήτες σε βουνά και σε λαγκάδια, στην χώρα που ζευγαρώνουν την σκύλα τους και νύχτα πετάνε τα κουτάβια σε κούτες δεν υπάρχει χώρος για ζευγαρώματα. Θα ήμουν και εγώ υπέρ στο ζευγάρωμα ακόμα και ημίαιμων υπό τις συνθήκες που λες σε έναν άλλο κόσμο ονειρεμένο. Σ'αυτόν που ζούμε τα σπίτια φίλων και γνωστών θα τα χρησιμοποιούσα για να υιοθετήσουν κουτάβια ήδη πεταμένα στον δρόμο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
...να εχεις ΗΔΗ βρει σπιτια για το καθε κουταβι. σπιτια φιλων και γνωστων που ηδη ξερεις οτι θα ειναι πολυ καλα εκει και θα ζησουν μια ωραια ζωη...
Μπορείς να τους δώσεις τηλέφωνα, από την κοντινότερη φιλοζωική σας. Να βρουν ελπίδα και θαλπωρή, ισάριθμα ταλαίπωρα κουτάβια ή ενήλικα, που έχουν ήδη δυστυχώς γεννηθεί, από ανεξέλεγκτες γέννες ηλιθίων και που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.757
7.284
Κώστα καλοκαίρι είναι. Ο κόσμος φεύγει διακοπές και ξαφνικά "καταπιέζεται" από το κουτάβι που πήρε από τη γέννα φίλου και το πετ σοπ. Σ'αυτούς τους φίλους και γνωστούς που θα έδινες εσύ ή ο συγγενής τα κουτάβια ενός ζευγαρώματος πες τους να βγούνε μια βόλτα - και στην πόλη, όχι μόνο σε βουνά και λαγκάδια. Το τι κουτάβι θα βρουν δε λέγεται.

Συμφωνώ με I.Kyvelι 100%. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου με την Ήβη είναι ότι δεν είναι κουτάβι?

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Εξηγησα μονο τον τροπο που γνωριζω το πως βγαινουν!(αλλο τροπο δεν γνωριζω ισως να υπαρχει)αυτο!Ισα ισα που του ελεγα τι να το κανει!Γραψατε για τα μαυρα εργραψα για τα μαυρα...Το ιδιο εκανες και εσυ με την αγγελια...αλλα τελος παντων.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το pedigree πάντως, και ο έλεγχος και οι καταγραφές των γεννών των καθαρόαιμων σκύλων συμβάλλουν στο να αποτραπεί η μετάδοση απο γενιά σε γενιά κληροδοτούμενων ασθενειών ( π.χ. επιληψία).....

το να ζευγαρώνει κανείς άγνωστα (ως προς το γεννετικό τους προφίλ ) σκυλιά δεν είναι σίγουρα μια υπεύθυνη πράξη...

frozenkwstas

Member
16 Ιουλίου 2013
16
0
εχεις απολυτο δικιο kyveli , απλα ηθελα να σας δωσω λιγο το πως σκεφτομαι. δεν συμφωνω απολυτα με το γεγονος οτι εαν καποιος ψαξει πληρωσει παρει ενα καθαροαιμο θα ηταν 100% οτι θα το κρατισει...οπως λεει η φιλη sylvia. εξω βλεπουμε και καθαροαιμα πεταμενα οχι μονο ημιαιμα... αρα γκρι!!! δεν υπαρχει μαυρο και ασπρο παντΑ!. υπερ της στειρωσης και υπερ ολων συμφωνω μαζι σας και πιο πολυ με kyveli οτι στα σπιτια ηδη υπαρχοντα καλυτερα υιοθετηση αδεσποτου.τι να πω με την συζητηση σας με πεισατε μαλλον χρειαζομουν μια κουβεντα με dog lovers ! θα ψαξω στα καταφυγια καπου λογικα μια ψυχη θα περιμενει. ευχαριστω πολυ . οσο για την ηβη... πραγματικα θα σπασω τα τηλεφωνα να προσπαθησω.. εστω και για την ιδεα οτι θυμιζει κατι απο τον δικο μου και τα 16 χρονια..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Φυσικά πετάγονται και καθαρόαιμα.
Δεν υπάρχει εγγύηση για τίποτα δυστυχώς. Το μόνο που κάπως προστατεύει τα καθαρόαιμα από εκτροφέα είναι ότι πιο πιθανό είναι να τα γυρίσουν πίσω στον εκτροφέα παρά να τα πετάξουν, αλλά κι αυτό δεν είναι καθόλου απόλυτο.

frozenkwstas

Member
16 Ιουλίου 2013
16
0
η εχω αργο ιντερνετ η γραφω αργα χαχα! φιλε μου estranged οχι το να βρω κουταβι πιστευω πολυτελεια θα ηταν! νομιζω δεν εχουν πολλα τα καταφυγια. απλα οτι ειναι θυληκια δεν ειχα ποτε δικο μου σκυλο η συγγενη σκυλου που ειχε θυληκο και δεν τολμω να παρω. αν και σιγουρα για το ιδιο και το αυτο μιλαμε δλδ ενα σκυλο ανεξαρτητου γενους ..... θα προτιμουσα αρσενικο. οι φιλοι μου ειχαν cane corso παρει. δεν μου αρεσει σαν ρατσα αλλα ειχαν πληρωσει 1000 $ + 800 βασικη εκπαιδευση . 5 μηνων και τα 2 πεθαναν απο επιληψια...... τι να πω..

frozenkwstas

Member
16 Ιουλίου 2013
16
0
δεν θα με ρωτησετε τι τον ταιζα και εφτασε 16 χρονων ??????? οσο να ναι ειμαι και θεωρω τον ευατο μου τυχερο που εφτασε αυτη την ηλικια εζησα μαζι του πολλες καλες στιγμες.. ισως εχετε δικιο ακομα περισοτερο για υιοθεσια .. του το χρωσταω να παρω ενα απο καταφυγιο να το σωσω..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
δεν θα με ρωτησετε τι τον ταιζα και εφτασε 16 χρονων ??????? οσο να ναι ειμαι και θεωρω τον ευατο μου τυχερο που εφτασε αυτη την ηλικια εζησα μαζι του πολλες καλες στιγμες.. ισως εχετε δικιο ακομα περισοτερο για υιοθεσια .. του το χρωσταω να παρω ενα απο καταφυγιο να το σωσω..
Όντως τι τον τάιζες!?
Μπράβο σου που προσανατολίζεσαι προς υιοθεσία από καταφύγιο πάντως, σπάνιο οι άνθρωποι να είναι ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα