Ματάκια με δάκρυα

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Βρε δεν ειναι κρουστα, αυτο ειπα. Για να μην μπερδευομαστε. Φωτογραφια αμα κατσει ποτε σε μια μερια θα τον βγαλω! Γιατι καθε που βλεπει να τον κοιταω, αυτοματως ερχεται τρεχοντας στο μερος μου και αρχιζει να πηδαει πανω μου και να παιζει και να δαγκωνει το χερι μου! :)

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
στο κανισακι μου εδω κ 15 μερες βγαζει κιτρινα δακρυα(σαν τσιμπλες μωρων)κ καποιεσ φορεσ ειναι κ περιμετρικα γυρω το ματιαΑΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ,Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟς μου εδωσε το TOBRADEX απο φαρμακειο,το εβαλα για 4 μερες πρωι-βραδυ αλλα τιποτα παλι τα ιδια!τι χρωμα πρεπει να ειναι οι τσιμπλες?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Εμείς σε τέτοιες περιπτώσεις (επεπφυκίτιδα - δεν μπορώ ποτέ να το πω και γράψω σωστά) έχουμε χρησιμοποιήσει tobrex (όχι tobradex)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο μόνος που μπορεί να κρίνει την εξέλιξη της θεραπείας είναι ο γιατρός σου!
Εμείς ότι και να σου πούμε από μακρυά, μια υπόθεση θα είναι.....
Για ότι απορία έχεις πήγαινε και ρώτα τον!
Αν δεν σε καλύπτει ή έχεις αμφιβολίες μπορείς πάντα να πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη από άλλους κτηνίατρους!

Μια απορία, για πόσες μέρες σου είπε ο κτηνίατρος να κάνετε την συγκεκριμένη θεραπεία;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
το ΤOBRADEX είναι αντιβιοτικό με κορτιζόνη, θα έπρεπε ήδη να δείς βελτίωση......

το σκυλί είναι εμβολιασμένο κανονικά;
δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ένα απο τα πρώτα συμπτώματα της μόρβας (νόσος CARRE) είναι το επίμονο έκκριμα στα μάτια που δεν υποχωρεί .

Εύχομαι να είναι απλή επιπεφυκίτιδα και να χρειαστεί απλά αλλαγή θεραπευτικού σχήματος.
Εγώ πάντως θα είχα το νου μου και θα ξαναπήγαινα στον γιατρό.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
για 4 μερες πρωι βραδυ,πως γινεται διαγνωση για μορβα??ειναι 6 μηνων εμβολιασμενη στην ωρα της κανονικα μεχρι 3 ειχαμε συμπληρωσει τα εμβολια,τι αλλα συμπτωματα παρουσιαζει η μορβα κ απο τι προκαλειται???να σημειωσω οτι κανει διατροφη μπαρφα κ πριν την αρχισω μυριζαν πολυ εςντονα τα δακρυα της,τορα σταματησε η μυρωδια κ εχουμε αυτο!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μιλησε με τον κτηνιατρο και πες του ότι δεν υποχωρει.
Αν δεν μπορει να σε βοηθησει ή αν λέιπει για διακοπες, πηγαινε σε άλλον.

Προσωπικα όταν πηγαινω στον κτηνιατρο και μου χορηγει καποια θεραπεια παντα μου λεει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να τον καλεσω για να του πω αν υπαρχει βελτιωση ή όχι. Αν το "ξεχασω" και δεν τον παρω με παιρνει εκεινος τηλεφωνο να με ρωτησει.
Δεν σου ζητησε κατι τετοιο ο δικος σου;

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
εγω εχω να πω οτι εισαι πολυ τυχερη που εχει τετοιο κτηνιατρο!εγω μενω πολυ μακρυα απο αθηνα -θεσσαλονικη,οποτε δυστυυχως δεν εχω αρκετες επιλογες!το χω ψαξει αρκετα αλλα ολοι το ιδιο αυτες ειναι οι επιλογες μου αναγκαστικα!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
για 4 μερες πρωι βραδυ,πως γινεται διαγνωση για μορβα??ειναι 6 μηνων εμβολιασμενη στην ωρα της κανονικα μεχρι 3 ειχαμε συμπληρωσει τα εμβολια,τι αλλα συμπτωματα παρουσιαζει η μορβα κ απο τι προκαλειται???\!
καλή μου δεν έβγαλα καμία διάγνωση για μόρβα....
Δεν σε ξέρω και δεν γνωρίζω σε ποιό σκυλί αναφέρεσαι. Ρώτησα αν το σκυλί είναι εμβολιασμένο κανονικά και σου πρότεινα να έχεις τον νου σου και να ξαναπάς στον γιατρό.

Το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί άνθρωπο με τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας και μπορεί μια πληροφορία να βοηθήσει να σωθεί ένα σκυλί.
Εγώ ίδια έχασα απο μόρβα ένα αδεσποτούλι το οποίο ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι εμβολιάστηκε κανονικά ,αρρώστησε απο μόρβα.Τα πρώτα συμπτώματα ήταν έντονο έκριμμα απο τα μάτια και ο κτηνίατρος μου έδωσε θεραπεία με Τοbrex για επιπεφυκίτιδα.
Δυστυχώς και λόγου της ασχετοσύνης του γιατρού χάθηκε πολύτιμος χρόνος και το σκυλί ''έφυγε'' άδικα.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
κ γω πολυ απλα σου απαντησα οτι ειναι εμβολιασμενο κτυλ,ειπα εγω ανθρωπε μου πουθενα οτι μου εβγαλες διαγνωση...????????????/?απλα μου το ανεφερες κ επειδη δεν ξερω την ασθενεια αυτη ρωτησα κατι παραπανω,πχ πως διαγνωνεται με τι εξεταση κ τι συμπτωματα εχει,
βλεπεισ πουθενα να γραφω οτι μου εκανες διαγνωση πληροφοριες ηθελα να μαθω,παντως φιλικα υπαρχουν πολοι εδω μεσα που μιλανε παρα πολυ αποτομα κ δεν ειναι καθολου ωραιο,(γενικα κ σε αλλα ατομα ...ανφερεστε πολυ αποτομα..)οταν θελουμε να βοηθησουμε δεν το κανουμε με τετοιο τροπο,αν εχουμε νευρα δεν απανταμε καν...¨΄-)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αλήθεια βρε maraki23, θεωρείς ότι η απάντηση της Tara ήταν απότομη;
Μπορεί να παρανόησε την απάντησή σου, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν απότομη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
κπαντως φιλικα υπαρχουν πολοι εδω μεσα που μιλανε παρα πολυ αποτομα κ δεν ειναι καθολου ωραιο,(γενικα κ σε αλλα ατομα ...ανφερεστε πολυ αποτομα..)οταν θελουμε να βοηθησουμε δεν το κανουμε με τετοιο τροπο,αν εχουμε νευρα δεν απανταμε καν...¨΄-)
Ωχου...
Αντε πάλι τα ίδια και τα γίδια...

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ok ρε παιδεια παλι εγω ειμαι η ιστερικια της υποθεσης....ε..ποιος αλλος...
μια ερωτηση εκανα κ κοιταξτε απαντηση βρε καλη μου μεσ την ειρωνια..κ μπλα μπλα μπλα....παντως το εχετε εδω....τι να πω καλως συγνωμη κιολας

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ok ρε παιδεια παλι εγω ειμαι η ιστερικια της υποθεσης....ε..ποιος αλλος...
μια ερωτηση εκανα κ κοιταξτε απαντηση βρε καλη μου μεσ την ειρωνια..κ μπλα μπλα μπλα....παντως το εχετε εδω....τι να πω καλως συγνωμη κιολας
:confused::confused::confused:

όσο για την ......συγνώμη σου, απο μένα δεκτή.:rolleyes:

Last edited: