Καλως ηρθες!
Θα μπω με την μια στο ψητο! Μην παρεις σκυλι για την ομορφια του αλλα για τον χαρακτηρα και το ταπεραμεντο που θες να εχει. Πχ αν εισαι μετριας ενεργειας ανθρωπος και οχι και τοσο αθλητικος δεν θα πας να παρεις ενα μαλινουα αν καταλαβαινεις τι εννοω.
Δευτερον και σημαντικοτερο! Κουταβι παιρνουμε ειτε απο φιλοζωικη και σωζουμε ζωες ειτε απο αναγνωρισμενους και καλους εκτροφεις που ενδιαφερονται και αγαπανε την φυλη που εχουν επιλεξει. ΜΑΚΡΥΑ απο πετ σοπ και ιδιωτες με λιγα λογια. Υπαρχουν απειρα θεματα στο φορουμ για να διαβασεις και να ψαχτεις για την σωστη αποκτηση σκυλου.
Τελος, στο παρκο που παω τον δικο μου εχουμε ενα μπορμποελ θυληκο γυρο στο 1.5 ετος. Δεν εχω λογια για το σκυλι. Ηρεμος χαρακτηρας, θα κουταβισει, θα ηρεμισει τα κατενθουσιασμενα κουταβακια χωρις καν να τα ακουμπισει, θα παιξει με το μπαλακι και το σκοινι, θα ερθει για χαδια. πραγματικα το σκυλι φαινεται στα ματια του τι καλος χαρακτηρας ειναι. βεβαια η δικια μου περιπτωση ειναι μια μεμονομενη οποτε δεν ξερω πολλα για τα μπορμποελ κτλ.