Μασουλητήρια

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλησπέρα, ο σκύλος μου τρελαίνεται για tag of war ενώ αδιαφορεί για τα παιχνίδια από καουτσούκ και μπαλάκια κλπ. Το θέμα είναι ότι έχουν μικρή διάρκεια ζωής γιατί τα ξεσκίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εχει κάποιος υπόψη του κάτι εξίσου δελεαστικό με τα tags of war από σκοινί το οποίο έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής? Η κατι αυτοσχέδιο εν πάσει περιπτώσει? Γιατί κάθε 2-3βδομάδες πρέπει να του παίρνω καινούρια...

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Και τα δύο. Συνήθως όταν το κρατάω εγώ δεν επικεντρώνεται στο να το διαλυει απλά παίζουμε τραβώντας το. Το τραβάω εγώ το τραβάει κ αυτός. Απαξ και το πάρει και βαρεθώ να παίζω ή γενικώς του το αφήνω αρχικα σπάει αμέσως την πλαστική λαβή από όπου το κρατάω εγώ και μετά αρχίζει και μασάει μασάει μέχρι που διαλύεται σε ίνες και γεμίζει όλο το σπίτι...Θετικό γιατί ξεσπάει και απασχολείται με αυτό και δεν πειράζει έπιπλα απτην άλλη γεμίζει τον τόπο άσε που πρέπει να παίρνω καινούρια. Αν μπορούσα να του φτιάξω κάτι εγω ή ξέρει κάτι το οποίο να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής θα του ήμουν υπόχρεος.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Σε μένα καταλήγουν αλλά όταν βαρεθω να παίζω του δίνω τα παιχνίδια του να απασχολείται. Η όταν φεύγω του δίνω πάλι τα παιχνίδια του. Αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι εχουν μικρή διάρκεια ζωής.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι παιχνίδια του έχεις?

Παιχνίδια που αποτελούνται από σχοινί όπως αυτό

ή παιχνίδια από σκληρό ανθεκτικό καουτσούκ όπως είναι τα τύπου kong νομίζω είναι τα καλύτερα!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αυτά που έδειξες έχω...Αλλά με το καουτσούκ δεν τα θέλει δεν ασχολείται..