Μας απαγορεύουν τη βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς!

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Εγώ καλού-κακού έχω τον νόμο 3170/03 στο πορτοφόλι και αν με πρήξουν πολύ, τον βγάζω τους τον διαβάζω και "άντε γεια!!"
O νόμος κάνει λόγο για την πρόσβαση κατοικιδίων σε δημόσιους χώρους αναψυχής?
Σε ποιο άρθρο?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eχει γεμισει ο κοσμος πειραγμενα ατομα, που ενοχλουνται απο τα κατοικιδια των αλλων. Υπαρχει και καποιος αλλος ''ρομπεν των δασων'' σε ενα παρκακι που παραμονευει για να κανει παρατηρηση σε οποιον μπει με τον σκυλο του(σε ενα χωρο διπλα στο παρκακι που δεν πανε ανθρωποι ή παιδια και εχει μονο δεντρα μεσα)...Σε λιγο θα εχουμε και Ρέιτζερς στην Ελλαδα...:p

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
αχ και να μουν ο τσακ νορις για μια μερα......!:rolleyes:
Εντω μεταξυ αν μαζευτουν πολλες λειτουργει ο νομος του οχλου και αντε να τα βγαλεις περα!
Το πιο συνηθες ειναι να φευγουμε εμεις τελικα....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά... Να μας απαγόρευαν μόνο τα πάρκα... Εδώ με είδαν μέσα σε ένα ξέφραγο χωράφι και μου την είπαν... Και δεν έκανε και τίποτα κίολας ο μικρός(τα κράταγε για διπλό πεσκέσι το βράδυ...)

Πάντως από τότε που απέκτησα επιλεκτική ακοή έχω ησυχάσει. Κι αν προσπαθήσει έντονα κάποιος να μου κάνει παρατήρηση και φαίνεται καρα-μπαμ ότι μιλάει σε 'μένα, τον ξεκινάω στα "σκουζάτε, νον καπίσκω γκρέκο" και μένει αυτός άλαλος :D :) :D
Ε, μα με τον κάθε κομπλεξικό πιά!

υ.γ. Θα την πάθω καμιά φορά, να με ακούσει κανείς να του μιλάεω του σκύλου στα Ελληνικά, του στύλ "καντα" "κάτσε" "μπράβο αγοράκι μου" και μετά θα γίνει τρελλό πανηγύρι!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Eγω εχω καταλαβει το εξης.Υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν τα σκυλια και αλλοι που τα γουσταρουν.Εδω αν και γενικα το επιπεδο ειναι πολυ καλο και υπαρχει κυνολογικη παιδεια,υπαρχουν και καποιοι που κατι θα βρουν να σου πουν.Μου την εχει πει κυνηγος επειδη ο σκυλος γαυγισε στο δασος και θα του εδιωχνε τα θυραματα.Προσφατα καποιος μου την ειπε επειδη ο σκυλος δεν ουρησε στον δρομο αλλα στην ακρη του δρομου οπου βρισκεται η μηλια του.
Σε αυτες τις περιπτωσεις απαντω συνηθως σε γερμανικα με εντονη ελληνικη προφορα λεγοντας κατι του στυλ, με συγχωρειτε δεν γνωριζω γερμανικα(εν τω μεταξυ τα γερμανικα ειναι η μητρικη μου γλωσσα).
Αλλες φορες λεω ενα συγνωμη και οτι δεν γνωριζα οτι αυτο το φοβερο πραγμα που εκανε ο σκυλος μου ηταν τοσο τρομερο και επικινδυνο και ξεμπερδευω.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
το περασμένο καλοκαίρι είμαι με τον μικρό και τον πάω βολτούλα...
συναντάμε έναν ηλικιωμένο κύριο..
μου λέει στο σχολειό από πίσω τον πάτε?
ναι του λέω περνάω και από εκεί.
απαγορεύεται μου απαντάει έχουν βάλλει και 2 πινακίδες!!
που του λέω στίιν αλάνα???
ναι μου λέει έχει ανακηρυχθεί σε πλατιά!! η πλατεία της αγίας λαύρας μου λέει με περηφάνια!!!
πιο του λέω το ξέφραγο χωράφι έχει γίνει πλατεία?? εγώ δεν βλέπω ούτε ένα παγκάκι.
μην πας μου απαντάει
κάντε μου μήνυση του λέω κι εγώ...κάτι λέει μετά στην καθαρεύουσα ούτε που θυμάμαι και μπαίνει στο γωνιακό spti...
σας παραθέτω link από την φοβερή πλατεία του νέου ψυχικού!!!!

http://maps.google.com/maps?q=38.004135%2c+23.778242&num=1&t=h&vpsrc=0&sll=38.00197%2c23.785225&sspn=0.006295%2c0.006295&ie=UTF8&ll=38.003939%2c23.778081&spn=0.001477%2c0.002832&z=19&iwloc=A

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
O νόμος κάνει λόγο για την πρόσβαση κατοικιδίων σε δημόσιους χώρους αναψυχής?
Σε ποιο άρθρο?
Όχι,
ο συγκεκριμένος νόμος ορίζει ποιες οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη (άρθρο 2)

Εφ'όσον λοιπόν είμαστε νόμιμοι (σε αυτά που περιγράφει), δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας "απαγορεύσει" την είσοδο σε δημόσιο χώρο.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
εγω δεν ασχολουμαι πλεον με τους περιεργους αλλα παιδια σημερα το πρωι παω βολτα το μποξερ μου και με το που παει να ουρησει , ερχεται μια και μας λεει: ''καλα δε ντρεπεστε λιγο?????? τα αφηνεται να κατουρανε στους δρομους? '' και της λεω: ''τα σκουπιδια τα εχεις σωρο μπροστα στην πορτα σου δε σε πειραζουν??? γιατι της λεω απαγορευεται???? και στην τελικη για πες μου της λεω που να το παω????????????
παιδια και τι γυρναει η τυπισσα και μου λεει??? ''να μη παιρνεται σκυλους.....πρεπει να ζουν στη φυση....δε πρεπει οι σκυλοι να ζουν σε πολεις...........εγω εχω πουλια λεει και δε λερωνουν το δρομο........''' οταν τελικα την αποστομωσα και δεν ειχε να μου πει κατι μου λεει με υφος μετανοιωμενο......''εγω στο ειπα αυτο γιατι γλιστρισα απο τα ουρα ενος σκυλου και εφαγα σαβουρα''''............(καλα να παθεις μου ηρθε να της πω.......)
αντε πια με τον καθε κομπλεξικο να πουμε που θα μας απαγορεψει να μη περναμε κι απο το δρομο......
Καλα οσον αφορα το κατουρημα εχω μαλωσει απειρες φορες! "Τα κακα του τα μαζευεις αλλα κατουραει κιολας και μυριζει"
Πώς γινεται ρε παιδια να μυριζει εφοσον κατουραει στο χωμα και πως γινεται να μυριζουν μονο του δικου μου, ενώ υπαρχουν τοσα αδεσποτα που μαζευονται εκει, αυτο δε μπορω να το καταλαβω.
Και το κορυφαιο που μου ειπε μια "εξυπνη"!!! Μου φωναξε γιατι ο σκυλος μου εκανε κακακια του και της λεω "μα δε βλεπετε οτι τα μαζευω?" και η απαντηση της ηταν οτι μπορει να τα μαζευω αλλα μενουν μικροβια!!
Τι να πεις μετα..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εγώ έχω αλλάξει τακτική, όταν μου λένε κάτι τους αποκρίνομαι στα γαλλικά. Δεν μ' έχει ενοχλήσει κανένας μετά, νομίζουν ότι είμαι ξένος. Βέβαια κανά δυο δεν έχουν μασήσει, αλλά δεν έχουν πάρει κι άλλη απάντηση πέραν των γαλλικών.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγώ πάλι, την έχω καταβρεί γιατί πηγαίνω έξω από την αστυνομία και τα κάνει εκεί το καμάρι μου! Και είναι πολύ φιλόζωοι (πριν πέσουν οι πολλές φόλες είχαν 3 αδέσποτα εκεί και τα τάιζαν και τα έβαζαν μέσα όταν έβρεχε κτλ κτλ.)
Χθες τον εκπαίδευα κι όλας και κοιτούσαν! χαχα!
Αν βρεθεί να πει κανείς τίποτα του έχω έτοιμη απάντηση: δίπλα είναι η αστυνομία, ας πεταχτούμε ^_^
Είμαι τυχερή!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros