Μας έκαναν έκπληξη (μάνα με κουτάβια)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κανει γιατι αν υπαρχει εστια θα ξαναγεμισουν.
Θα πρεπει μετα απο τοσο τσιμπουρομανι να πανε μανα και κουταβια στον κτηνιατρο.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μαρουσω αν βρεις λοιπον παρε και sebacil για να ψεκασεις το χωρο μπας και ψοφησει κανα βρωμοτσιμπουρι.
Να ξερεις οτι διαλυεται με νερο, και μετα το ψεκαζεις.
Υπολογιζω και για τα δυο αυτα να θες 30 με 50 ευρω αναλογως το μεγεθος του frontline!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ρε παιδια πως θα ψεκασω τον χωρο ειναι ολοκληρα στρεμματα! αμα ειναι θα ψεκασω μονο εκει κοντα που μενουν γτ δν πανε και πολυ μακρια!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
αρα παιρνω frontline spray και ψεκαζω πανω στους σκυλους και sebacil για τον χωρο και το διαλω σε νερο πρωτα!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλύτερα μην ψεκάσεις απευθείας μέσα στο αυτί. Μπορείς να ψεκάσεις ένα πανί και να το τρίψεις στα αυτιά ή τουλάχιστον αν ψεκάσεις μέσα κάντο με προσοχή ώστε να μείνει το φάρμακο στο πτερύγιο του αυτιού και όχι μέσα στον ακουστικό πόρο.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγω επειδή ψεκαζω φορώντας γάντια, ρίχνω απευθείας στο χέρι κ περνάω το αυτί απο μέσα ξεκινώντας απο την βάση.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
υπαρχει περιπτωση να ερθουν επανω μ;
καπια τα βλεπω και εχουν εξω τα ποδια τους!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ναι, εχω βρει αρκετες φορες τσιμπουρι πανω μου. Καθε φορα που θα φευγεις καλο θα ειναι να τσεκαρεις
τα ποδια σου μην σου πω να ψεκαζεις και τα παππουτσια σου.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Θέλει προσοχή κ να είσαι επιμελής. Φορα χειρουργικα γάντια μιας χρήσης, ψεκασε κ τριψε καλα αντίθετα με τη φορά της τριχας. Δν είναι τπτ.

Όσο για τα τσιμπουρια, το νου σου γτ είναι ατιμα. Ελπίζω να ξέρεις κ την αρχική αραχνομορφή τους ε; Τέτοια έχω δει κ γω πάνω μου, ευτυχως έγκαιρα. Αλλα μην πανικοβαλλεσαι. Μαμουνια είναι κ από μυαλό κουκούτσι! Θα τα καταφέρεις πιστεύω. :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μαρουσω παντου πανε και στα μαλλια και στο δερμα, καλο θα ειναι να ψαχνεσαι μετα απο
καθε σου επισκεψη. και οπως σου ειπε και η chillijrt γαντια και σχολαστικοτητα χρειαζεται!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μαρρουσω
Το οτι τα τσιμπουρια ειναι μεγαλα δειχνει πως εχουν ρουφηξει πολυ αιμα.
Τα σκυλακια μπορει να αρρωστησουν,αν δεν εχουν ηδη αναιμια.
Θα πρεπει να κανονισεις να τα δει κτηνιατρος.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντα να ψάχνεσαι..
Εμένα μου είχε καρφωθεί τσιμπούρι μικρή απλά επειδή χαιδευα τα αδέσποτα.
Πόσο μάλλον όταν ρίχνεις κ spray..

Δεν είναι τίποτα να το βγάλεις, αν σου καρφωθεί ρίξε πολύ λάδι πάνω του και θα πνιγεί και θα βγει..
Κάποιοι τα καίνε επίσης, εγώ πάντως από το κάψιμο έχω σημαδάκι ακόμα.
Μην το τραβήξεις εσύ γιατί μπορεί να κοπεί απλά κ να μην βγει.. ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Την τελευταία φορά που μάζεψα το κουτάβι είχε πάντου τσιμπούρια μικρά-μεγάλα!!Ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιου του είχε ολόκληρη ''οικογένεια'' τσιμπουριών!!
Όταν τον ψέκασα και εγώ πολλά γλύτωσαν,οπότε προσοχή!Επίσης πολλά ψωφάνε αλλά μένουν επάνω,εγώ με γάντια επέμενα στα σημεία με το χέρι μου για να φύγουν από επάνω του!
Με τόσα τσιμπούρια και όχι μόνο το κουτάβι ήταν χάλια όποτε όπως σου είπε και η yasemin πρέπει να φροντίσεις αν γίνεται να τα δει κτηνίατρος!!