Άρη, χωρίς να έχω καμμία σχέση με κάποιο από τα σώματα των ενόπλων δυνάμεων, θέλω να σου αναφέρω το εξής :Πιστευω ότι ο διοικητης, ο οποιος είναι κατά πασα πιθανοτητα δεινοσαυρος που ξεμεινε από τα παλια προτου αναπτυχθει καπως και στην Ελλάδα μια στοιχειωδης κυνοφιλια, διαλεξε τον συγκεκριμενο βλάκα ακριβως γιατι είναι τυπος ψευτο-ράμπο, αλλά δεν περιμενε να είναι τοσο βλακας ώστε να κανει την εκκαθαριση δημοσια και μαλιστα δίπλα σε πανακριβη ή επικινδυνη κρατικη περιουσια.
Ναι! Εγώ το βρίσκω ενθαρυντικό. Νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο διαδίκτυο......Παιδιά δεν ξέρω αλλα και τα τρία θέματα έχουν πάρει μεγάλη διάσταση και τα έδειξαν και τα τρία η τηλεόραση...
Προσωπικά είναι πρώτη φορα που βλέπω τέτοια γεγονότα να αναφέρονται εκεί..
Aντε να δούμε μπας και γίνει κάτι..
Οχι βεβαια ..να λέμε ότι οι συνθήκες του στρατού δικαιολογούν τέτοιες πράξεις είναι σαν να ψαχνόμαστε να δικαιολογήσουμε την πράξη..παιδια η πραγματικοτητα ειναι καπου στη μεση,σιγουρα ο στρατος δεν ειναι οπως καποτε αλλα και η ασχημη πλευρα του ανθρωπου δεν θα παψει να υπαρχει επειδη ειναι η θητεια ειναι διαφορετικη
παρεξηγησε την διαταγη εκκαθαρισης και αρχισε να πυροβολει αδιακρίτως και μαλιστα δίπλα σε αεροπλανα και καυσιμα.
Δηλαδη δίπλα σε περιουσια του κρατους και δίπλα σε πηγη κινδυνου.
quote]
βρε Άρη μου κάτι τέτοια λες και με πληγώνεις .............
είπα:
Ο στρατός υπάρχει για να υποτάσσει συνειδήσεις, να ισοπεδώνει και να ακρωτηριάζει την ανθρώπινη προσωπικότητα.Ο ρόλος του στρατού είναι να φτάχνει ανθρώπους υποταγμένους στην εξουσία ,φοβικούς άρα εύκολα ελεγχόμενους.
προσθέτω:
επίσης να καλλιεργεί το μίσος απέναντι στο διαφορετικό, στο φυσιολογικό,στο όμορφο,στο μη ελεγχόμενο...
και εννίοτε να φτιάχνει μη ανθρώπους...
γιαυτό:
Σε ένα τέτοιο περιβάλον η ύπαρξη και οργανωμένη φροντίδα (με στειρώσεις και εμβολιασμούς) των αδεσπότων είναι παράταιρη και μη επιθυμητή γιατί χαλάει όλο το σκηνικό .Τα αδέσποτα και το λίγο πράσινο που υπάρχουν στα στρατόπεδα είναι αυτά που δίνουν μια ανθρώπινη διάσταση σε ένα απάνθρωπο και μη φυσιολογικό περιβάλλον.
αναρωτιέμαι μήπως ένα τέτοιο σκηνικό θα το θέλανε για ολόκληρη την κοινωνία?
Δεν είναι 2, είναι περισσότερα... Πάντα είναι περισσότερα πιστεύω. Περισσότερα από όσα μαθαίνουμε εμείς συνήθως. Απλά το internet και τα ΜΜΕ βοηθάνε να έρχονται πιο πολλά πλέον στο φως της δημοσιότητας.Κάλα 2 απανωτα !!!!
Τι εννοείς?Τελίκα δεν αργει και πόλυ το νετ να γίνει μέσω προπαγανδας !!!!!