ΜανΑρούλης

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Έχω ξαναγράψει για τον Άρη εδώ αλλά κάτι που δεν το βρίσκω, κάτι που είχα γράψει κάτι ανούσια χαζά, κάτι τα λόγια του παπά, τέσπα ανοίγω νέο σωστό θρεντ παρουσίασης για τον Άρη το μανάρι.

Είμαι ένα πολύ πολύ κοινωνικό τρελόσκυλο που τη μέρα των γενεθλίων της γιαγιάς μου άνοιξε η πόρτα στην ταβέρνα που τρώγαν οι παππούδες μου και μπούκαρα, προσπέρασα ένα στενό διάδρομο σε ένα μαγαζί πίτα στον κόσμο και στήθηκα μπροστά στο τραπέζι των παππούδων μου και τους κοίταξα στα μάτια. Τα παιδιά στο εστιατόριο κατέβαλαν πολύ κόπο να με βγάλουν έξω καθώς είμαι πάαρα πολύ επίμονος και άμα μου μπει στο μυαλό κάτι δε βγαίνει με τίποτα. Και εκείνη τη μέρα είχα αποφασίσει ότι αυτοί οι καλοί άνθρωποι θα με ταϊσουν γιατί πεινούσα πολύ. Με βγάλαν τελικά και έμεινα να κοιτάω τον παππού μου από το τζάμι. Ο παππούς μου δεν άντεξε στη γλύκα μου και βγήκε, με πήρε αγκαλιά και με ανέβασε σπίτι.

Με τα πολλά όταν με είδε η μαμά μου ότι είμαι τόσο γλυκός δεν άντεξε να με αφήσει και μένα στους παππούδες μου καθώς ήδη της λείπαν τα 2 ξαδέρφια μου που είχαν μετακομίσει με τους παππούδες μου πριν μερικά χρόνια εις τα εξοχάς και αποφάσισε να με αναλάβει εξ ολοκλήρου. Το κάστρο-παππούδες έπεσε δύσκολα καθώς είχαν ξετρελαθεί μαζί μου, αλλά τώρα αρκούνται να με έχουν όταν λείπει η μαμά.

Τότε ήμουν κάπου 2-3 μηνών. Ούτε τσιπ είχα ούτε τίποτα και συνέχισα να μένω στην περιοχή που με βρήκανε, κανείς δε με αναζήτησε ποτέ. Τώρα αυτό το μήνα πρέπει να χρόνισα σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κτηνιάτρου.

Κούταβος:
View attachment 42274

Μόλις κατούρησα στην πάνα σα μεγάλο αγόρι και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί χάρηκε και η μαμά!
View attachment 42277

It's a bird! It's a plane! It's ...?
View attachment 42276

Εδώ βγήκα πολύ χάλια και είπα στη μαμά να μη με βάλει αλλά επέμενε γιατί μόνο εδώ φαίνεται η στριφογυριστή ουρά μου.
tail.jpg

Μα πώς κοιμάμαι έτσι..? Ροχαλίζω κιόλας λίγο!
sleep.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Φαντάσου πείνα που είχε ο έρημος για να μπει στην ταβέρνα έτσι χωρίς να φοβηθει!!
Πολύ όμορφο σκυλόπαιδο είναι ο Άρης σου, να τον χαίρεσαι!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Φαντάσου πείνα που είχε ο έρημος για να μπει στην ταβέρνα έτσι χωρίς να φοβηθει!!
Ευχαριστώ πολύ! Μπα, δε φοβάται τίποτα αυτός. Το συνήθειο να μπουκάρει σε ανοιχτές πόρτες το έχει ακόμα, ειδικά δε αν από μέσα μυρίζουν μπριζολάκι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δεν θέλω να σε προσβάλω ;) αλλά από την φώτο στο άβαταρ σου μου μοιάζει να έχει λίγο border collie ή κάνω λάθος;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Δεν θέλω να σε προσβάλω ;) αλλά από την φώτο στο άβαταρ σου μου μοιάζει να έχει λίγο border collie ή κάνω λάθος;
Χαχαχαχαχα ναι πιθανόν. Να αυτό ρωτούσα και όταν πρωτοέγραψα στο φόρουμ γιατί το είχα κοιτάξει και είχα τρομάξει, λέω αυτός αν έχει border δε θα σταματήσει ποτέ να είναι σα να του χουν βάλει νέφτι στον πωπό. :p

Αλλά έχει πολύ πιο κοντή τρίχα και έχει κι αυτή τη γυριστή ουρά. Στα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς πάντως έχει πολλά κοινά. Πιθανώς να είναι border με κάτι άλλο απροσδιόριστο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μπράβο του, του σπόρου!!!

Την διεκδίκησε και την κέρδισε την ζωάρα του!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Λαχειο του κατσε με τη συναντηση σας. :)

Ειναι πολυ ομορφος αν και ειχα την εντυπωση οτι ειναι τεραστιος απο τη φωτο στο αβαταρ σου. :confused: :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σας υιοθέτησε ο μικρός...χαχα!
Όμορφος είναι πολύ αν και τις πρώτες φώτο εγώ δε τις βλέεπω...να τον χαίρεστε:)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Μπράβο του, του σπόρου!!!

Την διεκδίκησε και την κέρδισε την ζωάρα του!!!
Και δεν είναι ο μόνος σε αυτή την οικογένεια.. Είμαστε εύκολοι εμείς, μας υιοθετούν με μισό βλέμμα..!

Λαχειο του κατσε με τη συναντηση σας. :)

Ειναι πολυ ομορφος αν και ειχα την εντυπωση οτι ειναι τεραστιος απο τη φωτο στο αβαταρ σου. :confused: :p
Θενκς! Από το κύρος του θα φαίνεται τεράστιος! Καλά υπάρχουν και κάποιοι που λένε τι σκύλαρος είναι αυτός (ως μεγάλος το λένε, δεν ξέρω σε τι έχουν συνηθίσει, σε τσιουαουα) κι εγώ λέω ποιος, ο κοντός? :p

Σας υιοθέτησε ο μικρός...χαχα!
Όμορφος είναι πολύ αν και τις πρώτες φώτο εγώ δε τις βλέεπω...να τον χαίρεστε:)
Ευχαριστώ πολύ!! Τι, όλοι δεν τις βλέπετε τις 3 πρώτες?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Α κάτσε και είναι πολύ πιο όμορφος σ'αυτές, στις τελευταίες 2 είναι χάλια!
Με την ίδια σειρά:
koutabos.jpg

pee.jpg

mpalkoni.jpg

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Κούκλος είναι και πανεξυπνος, υιοθέτησε καλούς γονείς :)
Να τον χαίρεσαι (ούτε εγώ τις βλέπω όλες τις φωτό)
Sent from my HTC One using Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Εμένα μαρεσει αυτή που είναι τανάσκελα .και αυτή που ατενίζει από το μπαλκόνι. Να χαίρεσαι το ομορφόπαιδο σου.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλα κουκλος ο Αρουλης σου. κι εγω νομιζα απο την φωτο στο αβαταρ οτι ειναι border collie :p Νταξει γενικα φερνει παντως αν εξαιρεσουμε την ουρα (εχω δει μπορντερ κολλι με κοντη τριχα και νομιζω ειναι και αυτα εμσα στο προτυπο, αν και προσωπικα προτιμω εκεινα με την μακρια). Ουτε εγω τις εβλεπα τις 3 πρωτες αλλα τωρα οκ. Παντου ειναι τελειος. Και μαρεσε η επιμονη του, το χαζοκουταβο :D