Μαλτεζ ΚΟΕ

FRANKIE

New Member
26 Φεβρουαρίου 2018
4
1
46
Καλησπερα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά Μαλτεζ από εκτροφέα. Ζήτησα από τον ΚΟΕ λίστα εκτροφέων για την αναφερόμενη ράτσα και μου έστειλε, η ερώτηση είναι αν αυτοί οι εκτροφείς είναι όντως ένας σωστός - ασφαλής τρόπος αγοράς κουταβιού. Έχω διαβάσει μέσα στο forum ότι δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα ενώ ο ΚΟΕ μου έστειλε και επίσης διάβασα για έναν εκτροφέα Daghni αρνητική κριτική. Τι ισχύει τελικά, υπάρχει έλεγχος των εκτροφέων από τον ΚΟΕ; Οποίος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλησπερα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά Μαλτεζ από εκτροφέα. Ζήτησα από τον ΚΟΕ λίστα εκτροφέων για την αναφερόμενη ράτσα και μου έστειλε, η ερώτηση είναι αν αυτοί οι εκτροφείς είναι όντως ένας σωστός - ασφαλής τρόπος αγοράς κουταβιού. Έχω διαβάσει μέσα στο forum ότι δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα ενώ ο ΚΟΕ μου έστειλε και επίσης διάβασα για έναν εκτροφέα Daghni αρνητική κριτική. Τι ισχύει τελικά, υπάρχει έλεγχος των εκτροφέων από τον ΚΟΕ; Οποίος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει.
Στις εκθέσεις έβλεπα πολύ ωραία μαλτεζάκια και ξέρω ότι υπάρχουν 3-4 καλοί εκτροφείς.
Στη λίστα του ο ΚΟΕ θα σου δώσει όλους που δηλώνουν γέννα (και αυτοί μπορεί να είναι και οι ιδιώτες, όχι μόνο εκτροφείς). Για τον ΚΟΕ όποιος ζευγαρώνει τη θηλυκιά του είναι εκτροφέας. Οπότε έλεγχος δεν υπάρχει. Μακριά από το Daghini!
Εσύ πρέπει να μιλήσεις με όλους αυτούς και θα εξετάσεις ποιος είναι καλός εκτροφέας και ποιος όχι. Υπάρχουν κάποια θέματα εδώ που θα σε βοηθήσουν σε αυτό όπως αυτό
https://www.dogforum.gr/community/threads/Πως-να-Επιλέξετε-τον-Ιδανικό-Εκτροφέα.22412/

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Καλωσήρθες FRANKIE. Σ' αυτό το πρόσφατο θέμα λέει ότι υπάρχουν εκτροφείς μαλτέζ στην Ελλάδα.
Ο ΚΟΕ δεν είναι "αστυνομία" εκτροφέων, απλά σου στέλνει μια λίστα με όσους έχουν δηλώσει πρόσφατα κάποια γέννα. Αν αυτή η γέννα ήταν μελετημένη, τυχαία, άστοχη ή οτιδήποτε άλλο, θα χρειαστεί να το ψάξεις μόνη σου, ο ΚΟΕ δεν είναι σε θέση να σου δώσει αυτή την πληροφορία.
Θα βρεις άπειρες σελίδες στο φόρουμ σχετικά με την απόκτηση κουταβιού. Μια καλή αρχή είναι το "Πως διαλέγω εκτροφέα", θα σου δώσει πολλά ερεθίσματα για περαιτέρω αναζήτηση. Καλή συνέχεια :)

@sake, ήταν επιτυχημένο λόγω τάιμινγκ! Αλλά με τα πμ, θα νομίζουν ότι μπήκαν σε σάιτ γνωριμιών :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Καλησπερα....καλυτερα ψαξε μονη σου...μην ρωτας κ πολλα...θα σε λιντσαρουν...ειναι ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ...κανε την ερευνά σου και καλή επιτυχία.θα τη βρεις την ακρη.
Αγαπητή @Μπιανκα μαλτεζ, ο τρόπος που σκέφτεται, ψάχνει και διερευνά το μέλος @FRANKIE για να αποκτήσει το σκύλο που θέλει είναι ο σωστός και μπράβο του. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Καλησπερα....καλυτερα ψαξε μονη σου...μην ρωτας κ πολλα...θα σε λιντσαρουν...ειναι ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ...κανε την ερευνά σου και καλή επιτυχία.θα τη βρεις την ακρη.
Βασικά πρώτα θα τον περάσουμε από λαϊκό δικαστήριο,μετά θα τον διαπόμπευσουμε περιφεροντας τον γυμνο επάνω σε μια γαιδουρα πετώντας του κοπριες και μεταααα θα τον λιντσαρουμε

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Βασικά πρώτα θα τον περάσουμε από λαϊκό δικαστήριο,μετά θα τον διαπόμπευσουμε περιφεροντας τον γυμνο επάνω σε μια γαιδουρα πετώντας του κοπριες και μεταααα θα τον λιντσαρουμε
η φωτια ποτε θα αναψει;

• Like
Reactions: Mariosgs

23 Φεβρουαρίου 2018
25
10
:):)...ετσι ετσι..εγω μια ερωτηση εκανα, ακουσα τα ανείκουστα...κι εχουν φτασει στα Ταρταρα....ακομα συνεχιζουν......

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Υπαρχ0υν οντος 3-4 εκτροφεια μαλτεζ στην ελλαδα!
Ενα ξερω σιγουρα στο βολο- ειναι φιλη μου.
Εκεινη συνεργαζεται ( εχει παρει εναν σκυλο απ κει) σιγουρα με αλλο ελληνικο εκτροειο.
Στην εκθεση της Λαμιας μιλησα και με τους δυο.

• Love
Reactions: mariunas13

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
χαχαχαχαχα- δεν σου φτανει εεε?
Το σκυλακι στην φωτο ειναι το δικο σου "Μαλτεζ"????
Να ξερεις απλα, οτι αυτο δεν ειναι Μαλτας- ειναι ενα ασπρο μικροσωμο μαλλιαρο σκυλακι που με μαλτεζ δεν εχει καμια σχεση, οπος το 95% των ασπρων μαλλιαρων μικροσωμων σκυλων που συνανταμε στο δρομο- και ας τα εχουν βαφτησει μαλτεζ!

• Like
Reactions: mareco

athinaatsag

New Member
10 Ιουλίου 2022
3
0
25
Υπαρχ0υν οντος 3-4 εκτροφεια μαλτεζ στην ελλαδα!
Ενα ξερω σιγουρα στο βολο- ειναι φιλη μου.
Εκεινη συνεργαζεται ( εχει παρει εναν σκυλο απ κει) σιγουρα με αλλο ελληνικο εκτροειο.
Στην εκθεση της Λαμιας μιλησα και με τους δυο.
Μπορεις να μας δωσεις ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε με αυτό το εκτροφείο; Ενδιαφέρομαι και εγώ για μαλτεζακι! :)