Tου δίνεις όμως τη δυνατότητα να διαλέξει. Ξέρει οτι αν δε φάει την ξηρά, έχει κεφτέ αργότερα. Κι εγώ τον κεφτέ θα διάλεγα. Το έχεις αφήσει μια δυο μέρες τελείως νηστικό? (ουτε κεφτέ ούτε τιποτα!!!). Κατα τ'αλλα πως είναι ο σκύλος? τρεχει? παίζει?? φαίνεται ότι έχει κατι ή μονο στο φαί εστιάζεται το θέμα??Δεν το μπουκωνω καθολου μπιφτεκι σε μεγεθος κεφτε ολη μερα δεν ειναι μπουκωμα
Ακριβώς! Ακόμα κι εγώ , με το δικό μου το κακομαθημένο, έπιασε!(και μου τα είχε πει η Rottie από τότε που πρωτομπήκα, αλλά μου είχε φανεί πολύ αυστηρή!)Ο κοπριτις εννοει 1-2 μερες να μην του δωσεις τιποτα,ουτε ξηρα να εχει στην διαθεση του.
Και οταν του δωσεις αφησε την 15 λεπτα και αν δεν φαει,παιρνεις το πιατο παλι.
Να μην του πέρνεις 2 τροφές.... Royal Canin ή Purina Pro Plan. ..
βγαινει και σε γκρηκ κοφυ καπ? αχου τι γλυκουλακια που θα ειναιιιιιμαλτεζάκι tea cup εχω !
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=6665&highlight=maltezΑρχικό μήνυμα απο mariaso Εμφάνιση μηνυμάτων
μαλτεζάκι tea cup εχω !
Χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσει τη μια τροφή και να πάρει τα μέγιστα από αυτή. Να προσαρμοστεί ο μεταβολισμός του δηλαδή. Με το να τις αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο χωρίς λόγο, δεν είναι ότι καλύτερο.Μερικές φορές απλά δεν έχω επιλογή! Υπάρχει μόνο ένα κατάστημα εδώ που πουλάει Royal Canin για λαμπραντόρ, και μερικές φορές δε φέρνουνε. Οπότε αναγκάζομαι να του πάρω κάποια άλλη τροφή μέχρι να φέρουν
Μήπως μπορείς να μου πεις γιατί δεν κάνει;