Μακάρι να ζήσει ...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Βρηκα ήδη μια κοπέλα( να ναι καλα ) να το φιλοξενήσει μεχρι να γίνει καλά και μετα ελπίζω να του βρούμε ευκολα ενα καλό σπιτικό. Ειναι μικρούλις -μαλλον κανισακι και ελπιζω ότι δεν θα δυσκολευουμε πολύ.

Παντως μου έκανε εντύπωση το καύμένο είναι πολύ ήσυχο, ούτε γκιχ δεν έκανε :roll:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Βρηκα ήδη μια κοπέλα( να ναι καλα ) να το φιλοξενήσει μεχρι να γίνει καλά και μετα ελπίζω να του βρούμε ευκολα ενα καλό σπιτικό. Ειναι μικρούλις -μαλλον κανισακι και ελπιζω ότι δεν θα δυσκολευουμε πολύ.

Παντως μου έκανε εντύπωση το καύμένο είναι πολύ ήσυχο, ούτε γκιχ δεν έκανε :roll:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μπράβο βρε Αμελί, πολύ χαίρομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίρνει επέμβαση.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μπράβο βρε Αμελί, πολύ χαίρομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίρνει επέμβαση.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Πολύ χάρηκα που είναι καλά το μικρουλίνι!!! Ελπίζω να πάνε όλα κάλά!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Πολύ χάρηκα που είναι καλά το μικρουλίνι!!! Ελπίζω να πάνε όλα κάλά!!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Μπραβο αξίζει στη Φιλοζωική οργάνωση που με βοήθάει το Αργος εδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, εγω πελάγωσα σε καποια φαση.. :cry:
Θα σασ ενημερώσω για ότι νεότερο

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Μπραβο αξίζει στη Φιλοζωική οργάνωση που με βοήθάει το Αργος εδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, εγω πελάγωσα σε καποια φαση.. :cry:
Θα σασ ενημερώσω για ότι νεότερο

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Tο σκυλάκι εχει σπασμένα τα πίσω ποδαράκια του και τη λεκάνη του :cry:
Σημερα θα το κάνουν επέμβαση, εχει κανεις παρομοια εμπειρία, θα γίνει καλά? θα ποναει πολύ μετα ?υπαρχει περιπτωση να μεινει παράλυτο?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Tο σκυλάκι εχει σπασμένα τα πίσω ποδαράκια του και τη λεκάνη του :cry:
Σημερα θα το κάνουν επέμβαση, εχει κανεις παρομοια εμπειρία, θα γίνει καλά? θα ποναει πολύ μετα ?υπαρχει περιπτωση να μεινει παράλυτο?