Βαλτοι εισαστε χαχαχαχαχα..ολο το μηνα Μαη,δεινοπαθησα στο σκουπισμα,τουφες βουνα,ειπα να της καθυστερησω λιγο το κουρεματακι αλλα ταδα ολα..προχθες την κουρεψα τελικα ...πολυ γελιο ,χωρις ολη τη μαλλουρα ειμαστε μιση μπουκιτσα!8)
Βαλτοι εισαστε χαχαχαχαχα..ολο το μηνα Μαη,δεινοπαθησα στο σκουπισμα,τουφες βουνα,ειπα να της καθυστερησω λιγο το κουρεματακι αλλα ταδα ολα..προχθες την κουρεψα τελικα ...πολυ γελιο ,χωρις ολη τη μαλλουρα ειμαστε μιση μπουκιτσα!8)
Τα βουρτσιζετε καλα καθε μερα?Να ρωτησω κατι ρε παιδια μιας και εγω αντιμετωπιζω τεραστιο προβλημα με τον Φιντελ.Μαδαει παααααρα πολυ.Δυο φορες την ημερα ηλεκτρικη και παλι ειμαστε γεματοι,Ασε που σκουρα ρουχα ειναι αδυνατον να φορεσουμε.Ο μικρος μου γιος δε, που ολη την ωρα ειναι αγκαλια ξοδευει ενα ρολο με ταινια την ημερα για να κυκλοφορησει.
Ο Φιντελ ειναι ενα ημιαιμο γκριφονοειδες, 9 μηνων.Αυτα τα σκυλια τα κουρευουμε?
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν βουρτσιζω καθε μερα αλλα σχεδον δυο φορες την εβδομαδα αν οχι τρεις.Βγαζω μια σακκουλα μαλλι καθε φορα.Ασε που εχουμε σπασει και 3 χτενες με λεπιδα......Λοιπον, ξερεις καποιος? Κουρευονται τα συγκεκριμενα?Τα βουρτσιζετε καλα καθε μερα?
Συνηθως κουρευονται αυτα που δεν μαδανε και το μαλλι τους μακραινει. Στα αλλα μαλλον καιγεται λιγο η τριχα. Εχει και γκρουμερς το φορουμ, θα σου πουν μολις το διαβασουν.Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν βουρτσιζω καθε μερα αλλα σχεδον δυο φορες την εβδομαδα αν οχι τρεις.Βγαζω μια σακκουλα μαλλι καθε φορα.Ασε που εχουμε σπασει και 3 χτενες με λεπιδα......Λοιπον, ξερεις καποιος? Κουρευονται τα συγκεκριμενα?
Δηλαδη για να καταλαβω, αν τον κουρεψω δεν θα μεγαλωσει αλλο η τριχα του?Συνηθως κουρευονται αυτα που δεν μαδανε και το μαλλι τους μακραινει. Στα αλλα μαλλον καιγεται λιγο η τριχα. Εχει και γκρουμερς το φορουμ, θα σου πουν μολις το διαβασουν.
Mωρε εγω κοπελλα ειμαι αλλα εως τωρα να "καιγονται" απο κουρεμα τριχες δεν ειχα ξανακουσει.Απο χημικα καθε τυπου, ναι...Τελος παντων.Για να το λεει αυτη κατι παραπανω θα ξερει.Οποτε μαλλον δεν κουρευεται, ε?Οπως μου το εξηγησε η δικη μας γκρουμερ, χαλαει η ποιοτητα της τριχας και βγαινει σαν καμμενη, πιο ακανονιστη κι οχι στιλπνη οπως θα επρεπε να ειναι. Κοπελα δεν εισαι? Εμενα ρωτας να σου εξηγησω πως ειναι οι καμμενες τριχες?