Μαδάει πάρα πολύ

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
295
264
KORYDALLOS
Βαλτοι εισαστε χαχαχαχαχα..ολο το μηνα Μαη,δεινοπαθησα στο σκουπισμα,τουφες βουνα,ειπα να της καθυστερησω λιγο το κουρεματακι αλλα ταδα ολα..προχθες την κουρεψα τελικα ...πολυ γελιο ,χωρις ολη τη μαλλουρα ειμαστε μιση μπουκιτσα!8)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Βαλτοι εισαστε χαχαχαχαχα..ολο το μηνα Μαη,δεινοπαθησα στο σκουπισμα,τουφες βουνα,ειπα να της καθυστερησω λιγο το κουρεματακι αλλα ταδα ολα..προχθες την κουρεψα τελικα ...πολυ γελιο ,χωρις ολη τη μαλλουρα ειμαστε μιση μπουκιτσα!8)
Να ρωτησω κατι ρε παιδια μιας και εγω αντιμετωπιζω τεραστιο προβλημα με τον Φιντελ.Μαδαει παααααρα πολυ.Δυο φορες την ημερα ηλεκτρικη και παλι ειμαστε γεματοι,Ασε που σκουρα ρουχα ειναι αδυνατον να φορεσουμε.Ο μικρος μου γιος δε, που ολη την ωρα ειναι αγκαλια ξοδευει ενα ρολο με ταινια την ημερα για να κυκλοφορησει.
Ο Φιντελ ειναι ενα ημιαιμο γκριφονοειδες, 9 μηνων.Αυτα τα σκυλια τα κουρευουμε?
Τα βουρτσιζετε καλα καθε μερα?

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Τα βουρτσιζετε καλα καθε μερα?
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν βουρτσιζω καθε μερα αλλα σχεδον δυο φορες την εβδομαδα αν οχι τρεις.Βγαζω μια σακκουλα μαλλι καθε φορα.Ασε που εχουμε σπασει και 3 χτενες με λεπιδα......Λοιπον, ξερεις καποιος? Κουρευονται τα συγκεκριμενα?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εμεις παρολο που εχω σταματησει το μουρουνολαδο εδω και κανα μηνα, μαδαει ελάχιστα.
Super!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν βουρτσιζω καθε μερα αλλα σχεδον δυο φορες την εβδομαδα αν οχι τρεις.Βγαζω μια σακκουλα μαλλι καθε φορα.Ασε που εχουμε σπασει και 3 χτενες με λεπιδα......Λοιπον, ξερεις καποιος? Κουρευονται τα συγκεκριμενα?
Συνηθως κουρευονται αυτα που δεν μαδανε και το μαλλι τους μακραινει. Στα αλλα μαλλον καιγεται λιγο η τριχα. Εχει και γκρουμερς το φορουμ, θα σου πουν μολις το διαβασουν. :)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εγω παντως εχω ακουσει/διαβασει οτι γενικα δεν ειναι και πολυ καλο να τα κουρευουμαι!

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Συνηθως κουρευονται αυτα που δεν μαδανε και το μαλλι τους μακραινει. Στα αλλα μαλλον καιγεται λιγο η τριχα. Εχει και γκρουμερς το φορουμ, θα σου πουν μολις το διαβασουν. :)
Δηλαδη για να καταλαβω, αν τον κουρεψω δεν θα μεγαλωσει αλλο η τριχα του?
Και τι σημαινει "καιγεται" η τριχα?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Οπως μου το εξηγησε η δικη μας γκρουμερ, χαλαει η ποιοτητα της τριχας και βγαινει σαν καμμενη, πιο ακανονιστη κι οχι στιλπνη οπως θα επρεπε να ειναι. Κοπελα δεν εισαι? Εμενα ρωτας να σου εξηγησω πως ειναι οι καμμενες τριχες? :p

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Οπως μου το εξηγησε η δικη μας γκρουμερ, χαλαει η ποιοτητα της τριχας και βγαινει σαν καμμενη, πιο ακανονιστη κι οχι στιλπνη οπως θα επρεπε να ειναι. Κοπελα δεν εισαι? Εμενα ρωτας να σου εξηγησω πως ειναι οι καμμενες τριχες? :p
Mωρε εγω κοπελλα ειμαι αλλα εως τωρα να "καιγονται" απο κουρεμα τριχες δεν ειχα ξανακουσει.Απο χημικα καθε τυπου, ναι...Τελος παντων.Για να το λεει αυτη κατι παραπανω θα ξερει.Οποτε μαλλον δεν κουρευεται, ε?

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Αρχες καλοκαιριου και τελος φθινοπωρου μαδανε ολα τα σκυλια αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο, σημαντικο ρολο στην διακυμανση παιζει η ρατσα και η διατροφη τους