Ως ανήσυχο μυαλό, τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να καταργήσω τελείως την ξηρά και να μαγειρέυω εξολοκλήρου για την μικρή.
Η προυπόθεση ειναι να καταφέρω να χρησιμοποιώ κρέας με κόκκαλο (σε μορφή κιμά) για το μεγαλύτερο μέρος των ζωικών συστατικών + ένα ποσοστό καθαρό κρέας για να μετριάσω το κόστος. Γνώμες??
Τώρα για να το πετύχω αυτό πρεπει ή να βρω μια κρεατομηχανή και να αλέθω μόνος μου πλαταρια-φτερουγες ή να αγοραζω ετοιμη αλεσμένη Barf. Προτιμώ σαφώς το πρώτο αν και με φρενάρει λίγο το κόστος μιας αξιόπιστης κρεατομηχανής.
Θεωρώ ,κι αν είμαι λάθος διορθώστε με, πως δε θα υπαρχει προβλημα με το ελαφρως μαγειρεμένο αλεσμένο κόκκαλο!
Η προυπόθεση ειναι να καταφέρω να χρησιμοποιώ κρέας με κόκκαλο (σε μορφή κιμά) για το μεγαλύτερο μέρος των ζωικών συστατικών + ένα ποσοστό καθαρό κρέας για να μετριάσω το κόστος. Γνώμες??
Τώρα για να το πετύχω αυτό πρεπει ή να βρω μια κρεατομηχανή και να αλέθω μόνος μου πλαταρια-φτερουγες ή να αγοραζω ετοιμη αλεσμένη Barf. Προτιμώ σαφώς το πρώτο αν και με φρενάρει λίγο το κόστος μιας αξιόπιστης κρεατομηχανής.
Θεωρώ ,κι αν είμαι λάθος διορθώστε με, πως δε θα υπαρχει προβλημα με το ελαφρως μαγειρεμένο αλεσμένο κόκκαλο!