Οποτε σου ειπε το μονο "προβλημα" ειναι το θεμα της αναλογιας ?
Δεν ειναι οτι δεν δινει αρκετο ασβεστιο ή μη αφομοιωσιμο ?
Εξετασεις καλες με τσοφλι αυγου δηλαδη κ συνεχιζεις με αυτο.
Δινεις μηπως κοκαλο ή κατι αλλο που περιεχει ασβεστιο ή μονο τσοφλι κ ο,τι παρεις απο το κρεας?
Α, ευτυχώς που είδα έγκαιρα την ερώτηση σου..
Κοίτα, κάναμε μια συζήτηση γενική.. Εξ'αρχής συζητήσαμε για το μαγειρευτό και μου είχε πει πως δεν είναι αρμόδιος να μου δώσει όλες τις πληροφορίες που ενδεχομένως χρειαστώ, γιατί δεν τις έχει κ ο ίδιος..
Του είχα πει, λοιπόν πως θα ξεκινήσω μαγειρευτό & είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε εξετάσεις ανά 3μηνο για να δούμε τους δείκτες της και αν όλα πάνε καλά.
Σε μία άσχετη με εξετάσεις, επίσκεψη στον γιατρό, συζητούσαμε γενικότερα το θέμα του ασβεστίου ( είχε ήδη κάνει 2 φορές εξετάσεις κ ήταν μια χαρά.. κ θα κάναμε άλλη μία φορά εξετάσεις) κ μου είπε αυτά που ανέφερα.
Είπαμε ωστόσο πως αφού είναι οκ οι εξετάσεις της, δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω, προς το παρόν.
Κάναμε κ 3η φορά εξετάσεις , ήταν επίσης οκ..
κ μου είπε να συνεχίσω ότι κάνω , αφού δεν έχω θέμα με την Άλμπα - δεν το αναλύσαμε ποτέ παραπάνω, λοιπόν - καθώς δεν χρειάστηκε.
Τώρα εγώ δίνω τσόφλι αυγού σε κάθε γεύμα , κόκκαλα, γιαούρτι , σαρδέλες.. & σαφώς παίρνει κάποια μικρότερη ποσότητα και από όλα τα υπόλοιπα που τρώει.