Μήπως κάνω κατι κακό ;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Να μαστε πάλι εδω !!
έχω ενα πρόβλημα με το ιντερνετ για αυτο χαθήκαμε ...
Τις προάλλες ήμασταν στο πάρκο εκει που φεύγαμε ήρθε ενα κουτάβι λαμπραντορ και ενας Γ.Π άρχισαν να κυνηγάνε την Λούνα για να παίξουν αλλα ήταν πολύ άγαρμπα ...
εκείνη αντι να κανει κάτι καθόταν κατω ανάσκελα και τα άλλα χοροπηδούσαν απο πάνω της βέβαια την πήρα και οι ιδιοκτήτες των άλλων σκυλιών ήταν μια χαρα και τα κράτησαν μεχρι να φύγουμε .... Αλλα γιατι έγινε αυτο ? γιατι έκατσε κατω? γάβγισε λιγο αλλα μόνο αυτο ....
Επίσης είναι ενα θηλυκό πιτ μπουλ που μολις την πλησιάζει η Λούνα ξαπλώνει και η πιτ μπουλίνα τ μυρίζει εντονα ,,, και φοβάμαι μην την αρπάξει .
Αυτο τ δηλώνει ? είναι παιχνίδι ? είναι επικίνδυνο ?
ρωταω για να ξέρω πως να πράξω

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αλλα γιατι έγινε αυτο ? γιατι έκατσε κατω?
υποταγή έδειξε!

Το έχουμε κι εμείς αυτό το πρόβλημα.
Τα περισσότερα μεγαλόσωμα κουτάβια τον πατάνε.
Η διαφορά είναι ότι ο δικός μου άρχισε να διορθώνει.
Όταν σταματήσει όμως τις βλακείες το άλλο κουτάβι, ο δικός μου αρχίζει τα παιχνίδια, αρχίζει και το άλλο σκυλί τα παιχνίδια πάλι, πάλι τον πατάει, πάλι τσαντίζεται ο δικός μου! Φαύλος κύκλος! Δεν είναι, δηλαδή, ότι ξαφνικά τα άλλα κουτάβια αρχίζουν να παίζουν πιο ήρεμα.

Και καταλήγουμε οι ιδιοκτήτες να κρατάμε δυο σκυλιά που μιξοκλαίνε γιατί θέλουν να παίξουν, να τα αφήνουμε λίγο, να πατιούνται, να συγχύζεται ο μικρός, να σταματάει ο μεγάλος, να ξανα-αρχίζει ο μικρός τα παιχνίδια, να τον ξαναπατάει και τελικά να φεύγουμε απογοητευμένοι.

Με τα μικρόσωμα όλα είναι οκ, με μια διαφορά. Πολλοί ιδιοκτήτες μικρόσωμων δεν αφήνουν καθόλου να παίζουν τα σκυλάκια τους με τον δικό μου, γιατί απλώς δεν τα πάνε καλά με κανένα σκύλο.

Έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι πολλά μικρόσωμα που έχουν υστερική συμπεριφορά απέναντι στα άλλα σκυλιά δεν είναι έτσι μόνο λόγω ελλιπούς κοινωνικοποίησης ή γιατί οι ιδιοκτήτες τους τα κρατούν μέσα στο σπίτι, τους φέρονται σαν παιδιά, τα σηκώνουν αγκαλιά, τα κακομαθαίνουν κ.λπ. Πολλά, νομίζω, είχαν ως κουτάβια αρνητικές εμπειρίες από άλλους σκύλους που τα τσαλαπάτησαν πάνω στο παιχνίδι, και οι ιδιοκτήτες τους δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Ο Φλόιντ, ευτυχώς, έχοντας παραμείνει όσο έπρεπε με τα αδέλφια του, έχοντας παίξει με πάρα πολλά σκυλιά όλων των μεγεθών και ζώντας αρμονικά με άλλο σκύλο, δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Εύχομαι να συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά, είναι ένα θέμα που πάντα με ανησυχεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τρόμαξε η λούνα και έδειχνε υποταγή στα άγαρμπα κουτάβια. Δυστυχώς τα μεγαλόσωμα ατσούμπαλα κουτάβια όπως είναι τα λαμπ σαρώνουν στο περασμά τους τα μικρόσωμα σκυλιά, καλά έκανες και την πήρες.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Και η Λούνα γενικά δεν έχει πρόβλημα και με Μεγάλο Δανό εχει παίξει και με μεγαλόσωμα αδέσποτα
αλλα είναι αυτα τα λαμπ τα κουτάβια είναι τερατάκια :D !!!

Όταν παίζει με άλλα σκυλιά βάζει τα πόδια της στη μούρη τους , αυτο δηλώνει κυριαρχία?
Εχω μπερδευτεί με αυτο το σκυλί !!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97