Μήπως είμαι τρελή....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν τραβάς μέσα στο σπίτι της, ιδιωτικές της στιγμές. Οτι είναι σε δημόσια θέα. Στην αυλή της. Εξω από την πόρτα της. Και όχι στο ξεκούδουνο. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επιθετική συμπεριφορά των σκυλιών της. Αλλιώς θα απαγορευόντουσαν όλες οι κάμερες των συστημάτων συναγερμού. Εννοείται δεν στέκει σε δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο. Πρόσεξες που λέω για ψεύτικη κάμερα και τονίζω να την βλέπει ότι τραβάει; Ολα αυτά είναι για εκφοβισμό της θείας. Μύνηση δεν μπορεί να τους κάνει σε καμμία περίπτωση. Για ποιό παράπτωμα; Εδώ δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά στην θεία, και ας έχουν τόσους πραγματικούς λόγους.

Rahem

Active Member
6 Μαϊου 2010
30
0
Ισως... Απλά έχω ακούσει ότι και μέσα στο δικό σου σπίτι να τραβάς κάποιον άλλο πάλι είναι παραβίαση... Ας πούμε σε περιπτώσεις που η νταντά κακοποιεί τα παιδιά... Τώρα μπορεί αυτά να έγιναν σε άλλη χώρα δεν θυμάμαι... Και για εκφοβισμό εντάξει ναι ισχύει!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρωτήστε οπωσδήποτε το δικηγόρο, αλλά θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν ίσχυε κάτι τέτοιο σε δημόσιο χώρο ή στο σπίτι σας. Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν οι κάμερες ασφαλείες αλλιώς δε θα της πούλαγαν καν.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Η κάμερα δεν έχει μπεί κανονικά ακόμα διότι δεν μπορώ να βρώ την πινακίδα που να λέει ότι ο χώρος παρακολουθείται.
Αυτό ήταν ιδέα του Τάσου ο οποίος και αύριο θα πάει Αθήνα να πάρει..... :rolleyes:

Το καλό ως ώρας είναι ότι το σκυλί δεν έχει αφεθεί ξανά ελεύθερο. Το έχει στην αυλή, μπορεί να το αφήνει το βράδυ αλλά το πρωί που πάω για δουλειά και από το απόγευμα και μετά μέχρι να κοιμηθώ είναι περιορισμένο. Προς το παρόν είπαμε να το "φρενάρουμε" εδώ ως ένδειξη καλής θέλησης.
Θα δείξει, προσωπικά απλά "περιμένω" την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εννοείται δεν στέκει σε δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο.
Μαράκι, μου επιτρέπεις να βοηθήσω λίγο, επειδή συμβαίνει σχεδόν καθημερινά στη δουλειά μου?

Στέκει σαν αποδεικτικό στοιχείο, αλλά με λίγη επεξεργασία. Το υλικό που τραβάμε με την κάμερα το καταθέτουμε στην αστυνομία μαζί με τη μήνυση. Το αστυνομικό τμήμα είναι υποχρεωμένο να το στείλει για επεξεργασία στα Εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί φορτώνουν το υλικό σε DVD και τυπώνουν τις φωτογραφίες, οι οποίες στέλνονται άμεσα για συσχετισμό στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί και αποτελούν αποδεικτικό υλικό.
Έχει αλλάξει ο νόμος. Δεν γίνονται δεκτές οι βιντεοκασέτες και οι κασέτες ηχογραφημένης συνομιλίας γιατί μπορούν πολύ εύκολα να παραποιηθούν. Οι φωτογραφίες όμως από το DVD της κάμερας έχουν γίνει πλέον σχεδόν απαραίτητες.
Με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει η παραπάνω προεργασία και έχουν την σφραγίδα των εργαστηρίων της ΓΑΔΑ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αντε βρε κούκλα μου :)
Που είσαι τόσο καιρό που κοντεύουμε να γίνουμε όλοι δικηγόροι και άκρη δεν βγάζουμε; :p

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αντε βρε κούκλα μου :)
Που είσαι τόσο καιρό που κοντεύουμε να γίνουμε όλοι δικηγόροι και άκρη δεν βγάζουμε; :p
Στο προφίλ μου γράφει: "Δικαστικός Υπάλληλος". Δεν φταίω εγώ που δεν το είδατε.... :p:p

Λοιπόν, οποιαδήποτε απορία για μηνύσεις, αστυνομία, εισαγγελία και χειροπέδες, εδώ είμαι.