Μήπως έχει δει κανένας το κοριτσάκι μου....

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Δυστηχως απλα δε μπορω να το αφησω!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω μεχρι να τη βρω.... γιατι θα τη βρω!!!
Για μενα δεν ειναι απλα ενα σκυλι ειναι πολλα παραπανω και ξερω οτι αυτο περιμενει κι εκεινη ... να τη ψαχνω μεχρι να τη βρω!!!
Ειμαστε ενα εμεις οι δυο!! Οποιος θελει να με βοηθησει το δεχομαι αλλα σας παρακαλω μη μου λετε να το προσπερασω ... δε γινεται!!!

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
P1426[01]_03-09-10..jpg προσπαθω αληθεια ... αυτα ειναι τα κουταβια μου .. τα μαζεψα κι αυτα απο το δρομο οπως την αδα μου αλλα οτι κι αν κανω οσα σκυλακια κι αν παρω δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω να τη ψαχνω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ελένη, εδώ μιλάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Η kopritis πιο ρεαλίστρια - οφείλεται και στην εμπειρία της - και εσύ πιο ρομαντική...
Είναι attitude - στάση ζωής...

Προσωπικά, είμαι από τους ολίγους εναπομείνατες στη δική σου φιλοσοφία - τη ρομαντική...
Μην το βάζεις κάτω!
Είμαστε όλοι εδώ (και η kopritis) για να συμπαρασταθούμε και να σε βοηθήσουμε...

Θα σε ρωτήσουν πολλοί: Ομήρου Οδύσσεια? Ας είναι έτσι...
Θα βρεις την άκρη!!!
Δεν έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους με τη δική σου υπομονή!!!

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Δεν διαφωνω οτι ο καθενας εχει το δικο του τροπο αντιμετωπισης ουτε θελω να επιβαλλω σε κανεναν τη δικη μου νοοτροπια!!!
Το ζητησα σαν χαρη να μη μου προτεινετε να το ξεπερασω ετσι απλα γιατι για μενα ειναι αδιανοητο....
Μια εβδομαδα πριν χασω την Αδα στις 19/11/09 πεθανε η Ρικα μας το αλλο σκυλακι που ειχαμε απο γηρατεια... οχι πως τη Ρικα την ξεχασα αλλα δε μπορω να τα βαλω με τη φυση οποτε κρατησα ολεσ τις υπεροχες αναμνησεις που ειχα μαζι της!!!
Η Αδα ομως χαθηκε και εγω δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τα παραταω ευκολα ειδικα οταν προκειται για καποια τοσο αγαπημενη και σημαντικη για μενα!!!
Δε χανω τις ελπιδες μου λοιπον και συνεχιζω καθε μερα πιο δυνατη!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Στο βουνο που χάθηκε, ανεβαινουν για ορειβασια, κατοικειται; Δεν ξερω απο τα μέρη σας, μη γελατε. Η σκεψη ειναι μηπως να ρωταγες σε ορειβατικο ομιλο ή σε καποια ταβερνα/καταφυγιο.

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Εχει καποιου χωρους αναψυχης και τους δασοπυροσβεστες πηγα κι εκει.... παω συνεχεια και εχουν το νου τους αλλα τπτ! δεν πανε ορειβατες αλλα ανεβαινει πολυς κοσμος για πεζοπορια ,τζοκινγκ, βολτα , mountain bike, cross.. εχω ρωτησει τους παντες!!!

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Ειμαι σιγουρη οτι το κοριτσακι μου δεν ειναι εκει καποιος το πηρε και το κραταει αλλιως θα ειχε γυρισει σιγουρα!!

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
Μου τηλεφωνησε καποια κυρια και μου ειπε οτι στο ρετζικι υπαρχει καποια αγγλιδα που εχει μαζεψει σε μια μαντρα αδεσποτα και τα φροντιζει και πως υπαρχει και καποιο σκυλι που μοιαζει με το δικο μου!!! Πηγα σημερα εκει και παρολο που εψαχνα αρκρτες ωρες δε τη βρηκα τη μαντρα.. μηπως υπαρχει καποιος απο εκεινη τη περιοχη που να γνωριζει κατι???

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπορεις να ρωτησεις εδω, αν δεν ρωτησες ηδη:

http://www.facebook.com/pages/ADESP...THESSALONIKI/168254623184713?v=app_2309869772

Θα προτεινα να μιλησεις με ολους τους αντιδημαρχους καθαριοτητας των δημων στην περιοχη της θεσσαλονικης για χωρους συλλογης και περιθαλψης αδεσποτων.

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Ελένη, η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει στο facebook δεν είναι πλέον δημόσια και δε μπορεί να κοινοποιηθεί...
Αν θες, κάνε τη πάλι δημόσια, αν και ελπίζω να έχεις βρει την κουκλάρα σου!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ελένη, η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει στο facebook δεν είναι πλέον δημόσια και δε μπορεί να κοινοποιηθεί...
Αν θες, κάνε τη πάλι δημόσια, αν και ελπίζω να έχεις βρει την κουκλάρα σου!
απο 23/01/2011?