Μέσα στο σπίτι ή έξω;

corsten

New Member
13 Νοεμβρίου 2015
3
0
42
Γεια σας σε όλους..

Μάζεψα ημίαιμο ελληνικό ποιμενικό από το βουνό και την έχω σπίτι. Είναι 1,5 μηνών θυλυκιά. Την πήγα στον κτηνίατρο (εμβόλιο, αμπούλα). Πρέπει να την έχω μέσα στο σπίτι; Δεύτερον έχει δαγκώσει τα πάντα και κυρίως παπούτσια και φόρμες.. τι να κάνω; Προσπαθώ να παίζουμε μαζί αλλά βάζει στόχο τα χέρια μου και όχι το παιχνίδι ή την πετσέτα.

Ευχαριστώ

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορεί να είναι ποιμενικό αλλά είναι ένα κουτάβι ακόμα...φυσικά να την έχεις μέσα στο σπίτι. Τα κουτάβια δαγκώνουν τα πάντα...καλώς ήρθες στον κόσμο τους :D
Ψάξε στο φόρουμ έχει διάφορα θέματα σχετικά με το πως αποτρέπεις το δάγκωμα.....απορία : με την πετσέτα τι κάνετε ? :rolleyes:

corsten

New Member
13 Νοεμβρίου 2015
3
0
42
Μπορεί να είναι ποιμενικό αλλά είναι ένα κουτάβι ακόμα...φυσικά να την έχεις μέσα στο σπίτι. Τα κουτάβια δαγκώνουν τα πάντα...καλώς ήρθες στον κόσμο τους :D
Ψάξε στο φόρουμ έχει διάφορα θέματα σχετικά με το πως αποτρέπεις το δάγκωμα.....απορία : με την πετσέτα τι κάνετε ? :rolleyes:
Την έχω κάνει κόμπους και την δαγκώνει. Σαν παιχνίδι για να ασχολείται, έχω πάρει και από pet shop κόμπους.
Μέχρι πότε πρέπει να μείνει μέσα;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Την έχω κάνει κόμπους και την δαγκώνει. Σαν παιχνίδι για να ασχολείται, έχω πάρει και από pet shop κόμπους.
Μέχρι πότε πρέπει να μείνει μέσα;
Μεχρι τοτε που θα τη συνηθίσεις και δε θα θες να τη βγάλεις εξω :D
Αν εχεις χώρο να ειναι ασφαλές το σκυλί, οταν μεγαλώσει λιγάκι και παρει τα πάνω της μπορείς να τη βγάλεις. Μην ξεχνάς οτι θα έπρεπε να ειναι με τη μαμά του ακομα :)

• Like
Reactions: ISKENDER and LaCat