Rigo, εσυ θα χασεις αν δε βαλεις το σκυλο μεσα.παντα στην πατρικη οικογενεια μου ειχαμε σκυλια...εξω.
Το δικο μου πλεον τον εχω μεσα.Η σχεση που εχει αναπτυχθει αναμεσα μας δεν εχει καμια σχεση με αυτη με τα αλλα σκυλια που ειχα στο πατρικο μου.δεν την καταλαβαινει κανεις και τη χλευαζει αν δεν εχει ζησει με το σκυλο μεσα.
Ο σκυλος σου,δεν προκειται να αρνηθει κανενα κοκαλο που σταζει αιματακι ή ψημενη μπριζολιτσα που θα του δωσει ο ξενος, οταν εσυ δεν ειναι μπροστα
.Αν καποιος σας εχει βαλει στο ματι,ο σκυλος εξουδετερωνεται πανευκολα οταν ειναι εξω.Μεσα ομως ο κακοποιος δεν μπαινει γιατι ακουγοντας ενα σκυλο,δεν ξερει τι θα αντιμετωπισει.Εδω και με τα μικροσωμα ακομα δεν μπαινουν στα σπιτια γιατι ξεσηκωνουν τον κοσμο στα γαυγισματα.Εξω ομως τον βλεπει,τον ζυγιαζει,κτλ.Εξω,τι θα φυλαει;Μηπως κλεψουν τα λουλουδια;Και αν φοβασαι για αμαξι,κτλ,μια χαρα ακουει και απο μεσα ο σκυλος και ειδοποιει.
Ενα μεγαλο σκυλι,τρεχει,παιζει,ασκειται οταν τον πας βολτα.Οταν ειναι στον κηπο μονο του,απλα ξαπλα θα ειναι.Λες να σηκωθει να τρεχει και να κανει κοιλιακους;
Προσωπικα τον βγαζω 4 φορες την ημερα εξω.Ουτε για την αναγκη του ζοριζεται,ουτε τιποτα.