Μέσα ή έξω;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Nατάσα συγγνωμη αλλα ξέχασα να τονισω οτι το κλουβί στη βεράντα είνα με ανοιχτη πόρτα. Οποτε θελει να αραξει ειναι μέσα στο κλουβι. εξω ειναι το νερο η πάνα κτλ. Ο κυκλος εμβολιων δεν εχει τελειώσει. Αλλα περίμενα τουλαχιστον να ειχα ακουσει απ το γιατρο οτι δεν πρεπει να ειναι καν στο βεραντα. Αυτος μου απαγορευσε μόνο τη βολτα. Να τη μαζεψω δηλαδή απ τη βεράντα ασχετα που την έχει μάθει?
Ό,τι θέλεις θα κάνεις εσύ, εννοώ ό,τι πιστεύεις καλύτερο για το σκύλο σου. ;-)
Ο δικός μου σκύλος ως κουτάβι την πέρασε εντός σπιτιού, σε crate όπως τα παραπάνω, με την πάνα του, τη φωλιά του κ τα παιχνίδια του έως ότου επιστρέψω από τη δουλειά.
Βόλτα την έβγαζα κρατώντας τη σε ειδική τσάντα έως ότου τελειώσει τα εμβόλιά της, για να κοινωνικοποιείται σε ήχους/εικόνες, ανθρώπους, σκυλιά κλπ.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γενικος η βεραντα δεν ειναι κ το καλυτερο μερος για ενα σκυλο, ειναι εκτεθημενος σε διαφορους κινδυνους!!καλητερα βαλτην μεσα κ φτιαχτης ενα μερος που δα βρεις για να την περιοριζεις!!
Τι σκυλακι εχεις;απο που το πηρες;

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Mπιγκλακι εχω. Μου το φέρανε δώρο φίλοι στο καινουριο μου σπιτι. Ηταν η 2η επιλογη μου σε φυλη. Η πρωτη μου ηταν τα pug-mops. Eίχα μιλησει με εκτοροφειο στη Βορεια Ελλαδα και ηταν στα πλανα μου άμεση αποκτηση ενος pug αφου είχα δει και σκυλια του συγκεκριμενου εκτροφειου σε γνωστη εκθεση στην Αθηνα και είχα μιλησει και με την ιδιοκτητρια. Λογαριασα ομως χωρις τον ξενοδοχο. Δεχτηκα αναπαντεχο δωρο, η φίλη μου ξετρελαθηκε. Δεν εμαθα ποτέ απο που το πήρανε. Αλλα ευκολα μπορω να φανατσρω αφου εκτροφειο στην Ελλαδα δεν υπαρχει. Οπως και να χει η Ρέινα ειναι πλεον μαζι μας κι αυτο δεν αλλαζει. Ηδη είναι κομμάτι μας και την αγαπαμε. Αυτα. Ηδη ψαχνω για crate γιατι αγχωθηκα με τα περι μπαλκονιου. Σας ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες ως τωρα

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Να σε ρωτησω κατι ? Οταν εψαχνες σκυλο δεν το συζητούσες με την φιλη σου ? Δεν ειχε καταλαβει απο τα λεγομενα σου οτι δεν παιρνουμε σκυλο απο πετ-σοπ (επειδη σε ειδα να γνωριζεις απο εκτροφεια) ?

Ελπιζω αν της εβαλες τις "φωνες" για αυτο που εκανε κ να καταλαβε οτι ηταν λαθος τουλαχιστον !!!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Διαβάζοντας γρήγορα το προηγουμενο ποστ μου φίλε/φίλη Cisse δεν προσεξες οτι μου το φέρανε δώρο φίλοι με ''οι'' οχι η φίλη μου. Η φίλη μου μπορω να σου πω οτι γνωρίζει απο σκυλία πολυ περισσοτερα απο μένα. Εννοειται πως γνωρίζει και αυτη περι pet shop. Αλλωστε μαζί συζητουσαμε για αρκετή ωρα στην εκθεση στο MEC με την κυρια που εχει το εκτροφειο των pug. Απλουστατα απο εκει που δεν το πέριμεναμε δεθήκαμε χειροπόδαρα μην ξέροντας τι να κάνουμε πραγματικά. Επικρατησε το συναισθημα. Προσωπικα εγω δεν σκεφτηκα ουτε λεπτο να το γυρίσω πισω.Και επειδη με τρέλανε απ την πρωτη στιγμή και επιδη ήταν δωρο απο πολύ καλούς φίλους. Δεν ειχα καρδιά. το ομολογώ. Και δεν το μετανιωνω δε σου κρύβω.

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Φυσικα κ δεν θα το επεστρεφα ΠΟΤΕ ουτε εγω απλα η απορια μου νομιζω ηταν λογικη πως γινετε ο στενος μας κυκλος που λογικα εχουμε συζητησει μαζι τους για το οτι θελουμε να αποκτησουμε σκυλο δεν γνωριζαν για οτι δεν αγοραζουμε απο πετ-σοπ(δεν θελω να νοιωθεις οτι σου κανω επιθεση)!!
Φιλος ειμαι κ ο αδερφος μου εκανε παρομοιο λαθος αλλα εγω τοτε δεν ηξερα!!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση τα σχολιά σου σαν επίθεση, και δεν παρεξηγω ευκολα τον γραπτο λογο. Μπορει να ειμαι σχετικα κανουριος εδω αλλα γενικα ασχολουμαι χρονια με forums. Οι φίλοι μας θυμόντουσαν απλα οτι ειχαμε κανει το Χειμώνα συζητησεις για σκυλία στο σπιτι και θυμοντουσαν οτι πεθαινα για pug πρωτιστος αλλα και για beagle. Δεν ειχε φτασει η κουβεντα σε εκτροφεια, pet shops κτλ. Τα συγκεκριμενα παιδια δεν ειναι στενος κυκλος. Ο ενας απ τους 2 ειναι πρωτος ξαδερφος της φιλης μου και ειναι και οι 2 πολυ καλοι μου φιλοι κι ας τους βλεπω αρκετα σπανια. Ευκολα καταλαβαινεις πως την πατησαμε. Τελος παντων. Αφου ολα εξελισσονται μια χαρα δοξα το θεο. Δε μου αρεσει να ξινιζω και και να μοιρολογαω για ενα λαθος κάποιων το οποιο λαθος μου δίνει τεραστια χαρα καθε λεπτο της ημέρας.

Φιλίκα Μπάμπης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97