Μέρος ή τόπος συνάντησης ιδιοκτητών cane corso

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Καλημερα σε ολους μηπως μπορει να με ενημερωση κανεις εαν υπαρχει μερος η μερα που συναντιουνται ιδιοκτητες cane corso?
Κ αν οχι γιατι δεν οργανωνουμε κατι τετοιο?
Ο λεβεντης μου τρελενεται για παιχνιδι κ οτι σκυλια συνανταμαι κανει σαν τρελος για να παιξει μαζι τους, ομως λογο του μικρου η μεσαιου μεγεθους τους η τα σακατευη με το βαρος του η των φοβουνται κ των απαρνιουνται με τσαμπουκαδες, κ ειναι κριμας γιατι ειναι τοσο πολυ κοινωνικοποιημενος με τα σκυλια που ποτε του δεν ανταπεδωσαι με τσαμπουκα, βλεπετε ειναι ακομα ενας τεραστιος κουταβος στο μυαλο(η ηλικια του ειναι 2,5 χρονων)!Εαν υπαρχουν ενδιαφερομενοι για κατι τετοιο ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε τετοιου τυπου συζητησει κ οργανωση!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δε γίνεται έτσι δουλειά ΑΡΘΟΥΡΟΣ.. αν μπαίνει ο καθένας και λέει ποτε τον βολεύει δε θα βρείτε άκρη ποτέ.
Πρότεινε κάποια ημερομηνία και μέρος και βλέπεις αν συμφωνουν και οι άλλοι, αν οχι βρίσκετε κάτι άλλο. Παντως μην εισαι τοσο απόλυτος για τη ράτσα, υπαρχουν κι άλλα μεγάλα σκυλιά που μπορουν άνετα να παίξουν με τον δικο σου χωρις να ειναι corso, αλλα και μικρότερα που θα έπαιζαν άνετα, αρκει να υπάρχει σωστή κοινωνικοποίηση.
Φιλικά

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Δε γίνεται έτσι δουλειά ΑΡΘΟΥΡΟΣ.. αν μπαίνει ο καθένας και λέει ποτε τον βολεύει δε θα βρείτε άκρη ποτέ.
Πρότεινε κάποια ημερομηνία και μέρος και βλέπεις αν συμφωνουν και οι άλλοι, αν οχι βρίσκετε κάτι άλλο. Παντως μην εισαι τοσο απόλυτος για τη ράτσα, υπαρχουν κι άλλα μεγάλα σκυλιά που μπορουν άνετα να παίξουν με τον δικο σου χωρις να ειναι corso, αλλα και μικρότερα που θα έπαιζαν άνετα, αρκει να υπάρχει σωστή κοινωνικοποίηση.
Φιλικά

Επειδη ο καθενας δεν μπορει για τον α-β λογο να συναντηθουμε στις μερες που εγω θα προτεινω, γιαυτο κ ειπα να το κανονισουμε η να το συζητησουμε!Το θεωρω ποιο σωστο να υπαρχει μια μεταξι μας συνενοησει κ ενας προγραματισμος απο κοινου για την συναντηση!
Οσων αφορα για συναντηση αλλων μεγαλοσομων φυλων ευχαριστος κ γιαυτους ισχυει η προτασει μου,οσο για της μικρες φυλες, χωρις προσβολη, τα λυπαμαι γιατι τα σακατευει στο παιχνιδι κ το εχω δει πολλες φορες το εργο,ο μοναχογιος μου ειναι τεραστιος(64κιλα κ υψος ακρομιου 72εκ.) κ αχαρος στο παιχνιδι, αυτο βεβαια αλλαζει μολις βρει μεγαλοσωμα σκυλια!Ειναι αρκετα κοινωνικοποιημενος , δωστου σκυλια με ορεξει για παιχνιδι κ την ψυχη του παρε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντα φιλικα κ καλοπροερετα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πες μας και σε ποια περιοχή μένεις, μήπως και υπάρχουν γείτονές σου με μεγαλόσωμα σκυλιά..

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Εγώ να ρωτήσω κάτι :rolleyes::rolleyes: ; Δεν είναι λίγο μεγάλος ο σκύλο σας για κανέ κόρσο; Επειδή είμαι οφφ τόπικ, αν θέλετε μοντς, διαγράψτε το ποστ μου

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Εγώ να ρωτήσω κάτι :rolleyes::rolleyes: ; Δεν είναι λίγο μεγάλος ο σκύλο σας για κανέ κόρσο; Επειδή είμαι οφφ τόπικ, αν θέλετε μοντς, διαγράψτε το ποστ μου
Η αληθεια να λεγεται , ναι εχει ξεπερασει τις αναλογιες της ρατσας(αν κ εχω πετυχει σε εκθεση ακομα πιο μεγαλο απτο δικο μου),καμια φορα σε καποιες γενες βγαινουν κ καποια κουταβια λιγο πιο μεγαλα σε διαστασεις απο τα υπολοιπα, ενα τετοιο παραδειγμα ειναι κ ο δικος μου(η γεννα του Αρθουρου ειχε 7 κουταβια ολα ζυγιζαν 1400gr. o Αρθουρακος μου ζυγιζε 1900gr.)

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Πες μας και σε ποια περιοχή μένεις, μήπως και υπάρχουν γείτονές σου με μεγαλόσωμα σκυλιά..

Καταρχην η φωτο του παιδιου σου ειναι φοβερη!(γουσταρω τρελα τι μασκουλα που του εχεις φορεση)
Μενω Αργυρουπολη αλλα αυτο δεν με σταματα να παω σε οποιαδηποτε περιοχη αν ξερω οτι θα βρω μεγαλοσωμους κ κοινονικοποιημενους φιλους για τον Αρθουρακο μου

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλα ο σκυλος σου γεννηθηκε σχεδον 2 κιλα?
Κομματακι μεγαλος μου φαινεται για νεογεννητο κουταβι.
Να τον χαιρεσαι τον σκυλαρο σου.

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Καλα ο σκυλος σου γεννηθηκε σχεδον 2 κιλα?
Κομματακι μεγαλος μου φαινεται για νεογεννητο κουταβι.
Να τον χαιρεσαι τον σκυλαρο σου.
Κ εσυ τον δικο σου!
Κ ομως φιλε μου, κ μαλιστα ηταν λογια εκτροφεα που το καμαρωναι διοτι εγω δεν γνωριζα ποιο ειναι βαρη για νεογενητο η φυσιολογικο(τα νουμερα τα ειχα δει κ εγω στη ζυγαρια γιατι περιμενα κ ζουσα σε καθημερινη βαση αυτη την γεννα αλλα κ μετα, ο εκτροφεας που εχει την θυληκια ειναι κ προσωπικος μου φιλος )

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Να το χαίρεσαι το τερατάκι σου:p:)
Σε ευχαριστω, να εισαι καλα!
Τωρα επι του θεματος ψηνεται κανεις η τζαμπα ξεκινησα το thread!
Στην τελικη για να παιξουν τα σκυλια μας ζηταω συναντηση!