Μάξ, νέο μέλος στην σκυλο-οικογένεια

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πώς τα πάει με τα υπόλοιπα σκυλιά σας;
Την πρώτη βδομάδα, μιας και δεν είχε μάθει φένετε ποτέ καλούς τρόπους απέναντι σε άλλα σκυλιά, υπήρχε θέμα κυριαρχίας προς την Ζήβα και διαμάχη μεταξύ Μαξ και Λήο, αλλά τώρα πια όλα είναι μια χαρά, τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, παίζουν, τρέχουν, κλπ.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Ο Μαξ ήταν παρατημένος εδώ και 2-3 χρόνια στο καταφύγιο της Χαλκίδας με καλαζάρ και πρόβλημα με πολλές τσίμπλες στα μάτια του συνέχεια. Παρόλο που οι υπεύθυνοι του καταφυγίου δεν έδιναν ελπίδες στον Μαξ για υιοθεσία λόγω ηλικίας και καλαζάρ (απο ότι μου είπαν)
Ο Ροτ ηταν ατο δημοτικο κυνοκομειο της Χαλκιδας, τουλαχιστον μεχρι τον Μαιο που πηγαινα εκει
http://www.facebook.com/profile.php...ef=tn_tnmn#!/note.php?note_id=161167003978747

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
To πριν και το μετα ειναι συγκλονιστικο.
Και ειμαι σιγουρη οτι και το ακομα πιο μετα (οσο περναει ο καιρος με τον Διονυση) θα ειναι ακομα πιο συγκλονιστικο.
Δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να προκαλεσει τοσο μεγαλη αλλαγη προς το καλυτερο οσο η αγαπη και η φροντιδα.

Να χαιρεσαι την αγελη σου Διονυση. Και αν θες και κατι σε λευκο και πιο ηλικιωμενο σφυρα :Ρ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από το κυνοκομειο. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Μαξάκο!
Διονύση ξανα-ματα-μπράβο σου για όλα αυτά που του προσφέρεις!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ ειλικρινά δεν είχα δει αυτήν του την κατάσταση, μόνο την είχα ακούσει, εγώ τον είχα δει μόνο σε φωτογραφίες πετσί και κόκαλο, πολύ βρωμιάρη και τα ματάκια του μέσα στην τσίμπλα. Ενώ τώρα, πάνε όλα αυτά. Ειλικρινά δεν παύω να εκπλήσσομαι συνέχεια πως όντος τα λεγόμενα μας ότι ο σκύλος ζει στο τώρα και δεν κάθετε να σκέφτεται το παρελθόν πόσο αλήθεια είναι. Ο Μάξ φέρετε πια σαν να είχε πάντα ένα σπίτι, δεν είναι ούτε λυπημένος, ούτε μίζερος, ούτε θυμωμένος, ούτε τίποτα, έχει πια αφήσει πίσω του την παλιά ζωή του στο κυνοκομείο και ζει το τώρα και την κάθε μέρα του υπέροχα στο νέο του σπίτι και με τα νέα σκυλοφιλαράκια του την Ζήβα, τον Λήο, την Μπαλού και την Φαίδρα και φυσικά μην ξεχνάμε τον νέο χαζομπαμπά του....εμένα.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
αυτο που σας εβαλα δεν ειναι τιποτα ,εκει ειναι βελτιωμενος ηταν πολυ πολυ χειροτερα ,χωρις δερμα και ολος πρασινος απο την τεραμικινη αλλα δεν βρισκω τις φωτος....