Μάδημα γερμανικού ποιμενικού

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολύ μεγάλο κόλλημα με το μάδημα ρε παιδάκι μου.... είπαμε για κάποιους είναι πρόβλημα αλλά στην επιλογή φυλής άλλα στοιχεία έπρεπε να σε προβληματίζουν αρχικά,,,,

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κυριάκο? Ξέρεις πόσες τρίχες χάνεις εσύ την ημέρα? Αναλογικά, πόσες λες να χάνει ένας σκύλος? Δεν μαδάει έτσι όλο τον χρόνο, αλλά πιθανόν να μην αφήνει κ πεντακάθαρη τη θέση που καθόταν... Είτε είναι ΓΠ, είτε Τσιουάουα, αν πάρεις σκύλο πρέπει να το πάρεις κ αυτό απόφαση.

Πολύ μεγάλο κόλλημα με το μάδημα ρε παιδάκι μου.... είπαμε για κάποιους είναι πρόβλημα αλλά στην επιλογή φυλής άλλα στοιχεία έπρεπε να σε προβληματίζουν αρχικά,,,,
Πεστα ρε Ελλη μου! Αφού τα ζωντόβολα έχουν γουνίτσα τί να κάνουμε? :p

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τί είναι ο σκύλος; Τρίχες, αυτάρες, χνώτο, δοντάρες, δέσμευση.... αναρωτιέμαι...

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ, ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Άλλωστε κι εγώ πρέπει να μαδάω κάθε πρωί που χτενίζομαι, όταν μπεκρουλιάζω πρέπει η ανάσα μου να είναι θανατηφόρα το άλλο πρωί, μυστήριο βέβαια αλλά το μαυρόπλασμα πάντα με ξυπνάει με φιλιά.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τόσο πολύ μαδάει όταν αλλάζει η σαιζόν,τους άλλους μήνες κάπως λιγότερο,αλλά βγαίνουν και πάλι αρκετές τούφες.Για το δικό μου τουλάχιστον αυτό ισχύει,που δεν είναι μακρύτριχος!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
1 φορά το χρόνο και κρατάει 365 μέρες όπως είπε και ο φίλτατος superman!

Καλό χτένισμα δεν φτάνει, πρέπει να συμβιβαστείς με την τρίχα του!
Το καλό χτένισμα μειώνει κατά πολύ την τρίχα αλλά πάλι θα έχεις μέσα στο σπίτι τρίχα!

Στο λέω για να μην πέσεις από τα σύννεφα...

Εγώ στον δικό μου του έδινα ξηρά μέχρι τα 2 χρόνια και μετά barf και ενώ έχει τρομερή διαφορά στο τρίχωμα του και αν και ελαττώθηκε κατά πολύ, ωστόσο υπάρχει βγάζει ακόμα τρίχα!

Περισσότερη το καλοκαίρι λιγότερη το χειμώνα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
προφανως κ εχω κολλημα με την τριχα.αλλο να μου μαδαει νορμαλ κ αλλο να μου βγαζει τριχα για γουνα.αν ειναι ετσι την εποχη που αλλαζει τριχωμα οκ.και ξερω οτι ολα μαδανε.ακομα και τα μαλτεζ λιγο μαλλι χανουν.απλα μαθαινω οσο πιο πολλα μπορω για να κανω την σωστη επιλογη.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Koίτα επειδή κι εγώ είχα θέμα με την τρίχα, όχι την σκυλίσια αλλά γενικά, με αηδίαζε, μετά την τωρινή μου σκυλίτσα που μαδάει άπειρα έχω συνηθίσει..Μου κακοφαίνεται καμιά φορά επειδή σπάνια φοράω κάτι που δεν είναι μαύρο και φαίνεται πολύ η τρίχα αλλά την έχω συνηθίσει.

Τυχαίνει συχνά να ξυπνάω με τρίχα στο στόμα (επειδή της επιτρέπω να κοιμάται στο κρεβάτι μου) αλλά δεν με πειράζει καν.
Είναι τόσα πολλά αυτά που σου προσφέρουν που την τρίχα απλά την προσπερνάς.

:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγώ δεν έχω ΓΠ για να σου απαντήσω..
Αν πιστεύεις ότι θα έχεις όντως θέμα με την τρίχα καλύτερα να προσανατολιστείς σε μια φυλή που δεν μαδάει πολύ.
:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
sofouli το θεμα ειναι να μην ειμαι με μια ηλεκτρικη καθε μερα.σπιτι βαζουμε 3-4 φορες
Δεν βάζεις και κάθε μέρα αλλά η ηλεκτρική γίνεται πολύ καλή φιλενάδα σου!

Εγώ βάζω μέρα παρά μέρα μια ηλεκτρικούλα και κάθε σαβ/κο έχει καλό ξεσκόνισμα και τίναγμα...

Εσύ αντίθετα μπορείς να θέλεις να βάλεις κάθε σαβ/κο ηλεκτρική, δεκτό, αλλά τα κουβαράκια από τρίχα θα σε περιμένουν στις γωνίες!

Ο σκύλος μαδάει κάθε μέρα...το πότε θα βάλεις ηλεκτρική εσύ το αποφασίζεις...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κυριάκο απο τη στιγμή που θέλεις ένα σκύλο αυτά θα τα έχεις, απλά γίνεσαι....κολλητός με την ηλεκτρική σκούπα και τελειώνει το θέμα!:D
Αλλα πράγματα, όπως είπε και ο jimbo, πρέπει να σε απασχολούν σε σχέση με το γ.π.!;)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
εχω σκεφτει την βολτα του την εκτονωση του το φαγητο του την εκπαιδευση του.να ρωτησω αν βρεχει και δεν μπορει να βγει το σκυλι τι γινεται?αν τον παιξω στην πιλοτι επιτρεπετε?