Μάγκες υιοθεσία!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
λοιπον δυσκολα τα πραματα εχουμε ενα ποιντερ και ενα σετερ νομιζω.
ειναι πολυ δικου μου ανθρωπου που δεν ειναι σε θεση να τα φροντισει πλεον!
ηλικια δεν θυμαμαι το ποιντερ ειναι 3,5χρονων νομιζω και το αλλο 5.περισσοτερες πληροφοριες θα εχω αυριο που θα μου τα φερουν σπιτι και καμια φωτο.
παιδια βοηθατε γιατι και γω ειναι δυσκολο να τα κρατησω πολυ.
δε θα τη παλεψω με 4 σκυλια για πολυ.

η φαιδρα το σεττερ ειναι ηρεμη και καλουλα.
η ηρα ειναι ενα κλασσικο ποιντερ γεματο ενεργεια φιλικα με τα σκυλια και εχουν αναγκη την αγαπη.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Bαλε και καμιά φωτο βρε υπεράνθρωπε, άλλο να ακούς σέτερ κι άλλο να βλέπεις τι κουκλί είναι!! Όχι ότι τα ποιντερ πάνε πίσω.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
να δω τι θα τα κανω!τωρα ειναι σε κλουβα!βεβεα τα βγαζω οσο μπορω.
παντως το απορτ το χουν για πλακα!!
τι θελω και ανακατευομαι!!τεσπα οποιος ξερει κανα αθρωπα χελπ!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τα μαναρια μου!!!!!!!!!
υπομονη σουπερ..
για κανε περγραφες.. ηλικια χαρακτηρα συνηθεις κακες καλες... να χουμε να λεμε και μεις ;)
ελα ελα σβελτα ! παρακαλω! :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
@souperman, φιλαράκι....συγνώμη που θα βγω απ'το θέμα σου....

Kasi....άδειασε σε παρακαλώ τα εισερχόμενά σου....Προσπαθώ να σου στείλω πμ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....

(βασικά να σου πω ότι χάρηκα που σε γνώρισα....και κάτι άλλα που ήθελα να ρωτήσω....)

Και για να είμαι on topic, μια και ξέρω ότι ο souperman απεχθάνεται τα off..... εύχομαι γρήγορα να βρεις καλούς γονείς για τα σκυλάκια σου....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
τι να πω η ηρα ειναι 3,5 χρονων ποιντερ εννοειτε μεσα στην ενεργεια σκυλι με τσαγανο και ορεξη για τρεξιμο φιλικη με τα σκυλια μεχρι που δεν τους δινει σημασια(αρκει να μη μπει αναμεσα στο φαγητο της).γενικα δε γαβγιζει αλλα οσο την εχω εδω βλεπω οτι ριχνει και κανα γαβγισμα ψιλο.ειναι κ φυλακας το βλαμμενο.
η φαιδρα το σεττερ που βρεθηκε στο βουνο πριν 2χρονια νομιζω ,υπολογιζεται γυρω στα 5 απο τον κτηνιατρο.ειναι ενεργητικη αλλα παραλληλα καλουλα και υσηχη λιγο φοβικη με τους ανθρωπους και δεν την εχω ακουσει να γαβγιζει καθολου!
το καλο με αυτα τα σκυλια ειναι οτι εχουν συστημα αυτοεκτονωσης.τα αμολας σε ενα χωρο που γνωριζεις πως δεν ειναι επικινδυνο και κανουνε μονα τους ολοι τη δουλεια.και αμα παρεις και μπαλακι ...μια χαρα.
δουλεουμε και λιγο το απορτ!
α ξεχασα η φαιδρα απο τοτε που βρεθηκε εχει ενα ελαττωματικο ποδι,απλα της κοβει τη ταχυτητα οχι τιποτα αλλο

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βάλε και στοιχεία επικοινωνίας!
Επίσης ανέβασε αγγελίες για την καθεμία χωριστά και σε άλλα sites, στείλε σε εφημερίδες κλπ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλά βρε παιδί μου, δεν είπαμε να γράψεις νουβέλα! :D
Δες στο προσφορά αν θες να πάρεις καμιά ιδέα για το πώς θα γράψεις τις αγγελίες.
Για sites δες εδώ.

Δες και αυτό.

Και άρχισε να σκέφτεσαι από τώρα τι θα κάνεις με τους κυνηγούς που θα σε πάρουν.
Προσωπικά δεν είμαι της απόλυτης άποψης ότι αποκλείεται να περνάει καλά ένα σκυλί που ζει με κυνηγό.
Αλλά θεωρώ το τσεκάρισμα τους ερκετά (έως πολύ) πιο δύσκολο.
Αν βέβαια τα σκυλιά έτσι κι αλλιώς δεν κυνηγάνε, το θέμα είναι πιο απλό και βγαίνεις και από τον προβληματισμό.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
βασικα και γω ξερω κυνηγους κομπλε.
μη ρωτησεις τους εχω παρει ηδη.
αλλα βασικα τα σκυλια μεχρι πριν βγαιναν για κυνηγι.
ευχαριστω θα φτιαξω καμια αγγελια αυριο