Μάγια

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Σας ευχαριστώ ολους για τον ενδιαφέρον σας!
δεν ηταν ποντικοφαρμακο ηταν φυτοφάρμακο. ανάμεσα στο δικό μου το σπιτί και του γείτονα εχει ακομα ενα σπίτι , αλλα δεν μενει κανείς, πισω απο αυτο το σπιτι εχει μια παράγκα και αυτός έβαλε κότες και επιδη εχεί ποντίκα κ του τρώνε τις κότες πηγε κ έβαλε το δήλητηριο, εγω δεν την αφηνα εξω παρα μονο μαζι μου και εκείνη τη μερα την έχασα για 2 λέπτα δεν ηταν παραπανω και προφανος πηγε κ το βρηκε, το θεμα ειναι οτι έδρασε πολύ γρηγορα μεσα σε 10 λεπτα έφυγε. στο σπιτι δεν έχα ατροπινη να της δωσω (λαθος μου) οταν πηγαμε στο γιατρο ηταν πολυ αργα, μου ειπε οτι ηταν πολυ ισχυρο φυτοφαρμακο και δεν θα αντεχε ουτος η αλλος.
Δεν μπορω να σας περιγραψω τι κλαμα εχω ριξει ολεσ αυτες τισ μερες, εκεινη μερα εγω θα πηγενα θεσσαλονικη στην οικογενεια μου να τους δω, απο τη μια ειπα να το ακυρωσω γιατι δεν ειχα καθολου ορεξη αλλα απο τη αλλη μου εκανε καλο γιατι οσο ημουν σπιτι κ το εβλεπα αδειο χωρις εκεινη ηταν οτι χειροτερο ειχω ζησει εως τωρα, οταν γυρισα δεν ειχε καμια διαφορα και πηρα την αποφαση να παρω αλλο σκυλακι για να ξεχαστω λιγο. οποτε πηγα και πηρα τον μανουσο μου (θα σας τον παρουσιασω σε λιγο).
Αυτο βεβεα που με ενοχλει και με στεναχωρει ηταν η αντιμετωπιση αυτου που λεγετε ανθρωπος (ο γειτονας). αφου γυρισαμε απο τον γιατρο εκεινη τη μερα ειπα στον αντρα μου να παμε να την θαψουμε στου παππου το σπιτι απο πισω, διπλα στις κοτες του γειτονα. το απογευμα ο γειτονας ηρθε να ζητησει εξηγησεις, γιατι περασαμε μεσα απο τισ κοτες του , υποσημειωση το σπιτακι με τισ κοτες ειναι του παππου του αντρα μου απλα τον αφησαμε να τις βαλει εκει. οταν του ειπε οτι θαψαμε το σκυλακι μας γυρναει και λεει " καλε ρε μ........κα εκει το εθαψες θα μυρισει", "γιατι δεν το πέταξες στα σκουπιδια", "καλα οικογενειακο ταφο θα κανετε?"
και ρωταω τι να γυρισεισ να του πεις αυτου του ανθρωπου που οταν σε βλεπει να πονας ερχετε και σου λεει αυτα τα πραγματα, γιατι να το πεταξω στα σκουπιδια τι ειναι σκουπιδι? το βαζω σε μια σακουλα μετα στο καδο και τελειωσαμε? ολα καλα?
Δεν με αρεσει να κατηγορω αλλα για να σωσει αυτος τις κοτες του πεθανε το δικο μου σκυλι, δεν τον κατηγορησα, δεν τον ειπα τιποτα, αλλα πιστευω οτι αξισει να δειξει λιγο σεβασμο σε ενας ανθρωπο που εχασε κατι που αγαπουσε πολυ!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μήπως να του ζητήσετε να πάρει τις κότες του ...αφού είναι δικό σας το μέρος ..λέω εγώ τώρα...και αν ξαναβάλει ..έχετε και νέο σκυλί απο ότι κατάλαβα.

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Το σκέφτηκα να του πω να τις παρεί αλλα μιλάμε για εναν ανθρώπο που δεν ειναι καθόλου καλά στα μυαλά του (εχεί μαλώσει με όλη την γειτονία) και φοβάμε αμα του πάμε κόντρα μην κάνει τίποτα άλλο!!! καταλαβένεις!!!!!
Οπότε μάλλον θα παω να του κανω καμια συζητηση ομορφα και καλα, θα του πω να με ενημερωνει όποτε βαζεί δηλητηριο, πηγα στο κτηνιατρό και πήτα ατρόπινη καλου-κακου να υπαρχει. και επηδη μαθένεις μεσα απο τα λάθη σου τον Μανούσο δεν θα τον αφήνω χωρίς λουρί και ας είμαι μαζί του!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκέφτηκα να του πω να τις παρεί αλλα μιλάμε για εναν ανθρώπο που δεν ειναι καθόλου καλά στα μυαλά του (εχεί μαλώσει με όλη την γειτονία) και φοβάμε αμα του πάμε κόντρα μην κάνει τίποτα άλλο!!! καταλαβένεις!!!!!
Οπότε μάλλον θα παω να του κανω καμια συζητηση ομορφα και καλα, θα του πω να με ενημερωνει όποτε βαζεί δηλητηριο, πηγα στο κτηνιατρό και πήτα ατρόπινη καλου-κακου να υπαρχει. και επηδη μαθένεις μεσα απο τα λάθη σου τον Μανούσο δεν θα τον αφήνω χωρίς λουρί και ας είμαι μαζί του!
Θέλει προσοχή γιατί και το λουρί δεν σου εξασφαλίζει οτι δεν θα προλάβει να αρπάξει κάτι απο κάτω. Καλό αυτό με την κουβέντα να σε ενημερώνει πότε βάζει ...δεν είναι και σίγουρο οτι θα το κάνει αλλά στη θέση σου θα φρόντιζα να μην έχει καθόλου πρόσβαση ο σκύλος προς εκείνη την μεριά.

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Απο οτι ειδα πήγε και έκανε κάτι σαν πόρτα στο στενακι, τώρα δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε.
Εκει που βάζει αυτος το φάρμακο δεν ειναι πάνω στο δρόμο, εχει εκει ενα δρόμακι 4 με 5 μετρα , οποτε μόνο αν τον παω εγω μπορει να φάει κατί.
Τώρα αν αυτο που ειδα ειναι πορτα και την κλεισει τελειως τα σκυλια δεν θα εχουν προσβαση εκει.
Το ξέρω οτι και να βάλει μπορει να μην μου το πει, αλλα και τι κανω?
Να μαλωσω? οι επιλογες δεν ειναι και πολλες

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
P1010837..jpg
Λοιπόν απο τα δεξία ειναι το σπιτι του παππου ,αριστερα ειναι το σπιτι του και στη μεση αυτο το δρομακι που σε ειπα
στο τελος απο το δρομακι ειναι η παραγκα με τις κοτες. αμα δεις εχει κάνει κατι εκεί με καλάμια σαν πόρτα .
εκεί μεσα στο τελος απο το δρομακι το εβαλε αυτος το φάρμακο οποτε για να παει ο σκύλος ή πρέπει να τον πάω εγώ ή να ειναι λύτος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
Το ξέρω οτι και να βάλει μπορει να μην μου το πει, αλλα και τι κανω?
Να μαλωσω? οι επιλογες δεν ειναι και πολλες
Πάντως δεν θα είναι επιλογή να δηλητηριαστεί και άλλο σκυλί, είτε δικό σου, είτε αλλουνού...

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Το ξερω οτι δεν ειναι επιλοφη να δηλητηριαστει κ αλλο ζωο.
Αλλα ειναι αυτο που ειπα κ πριν και αν παω να μαλωσω και παει κ κανει τιποτα χειροτερο στο αλλο το σκυλακι που πηρα η οποιοδηποτε αλλο!
Δεν μιλαμε για εναν φυσιολογικο ανθρωπο και λογικο, ετσι δεν ειναι?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.768
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πρώτα θα του μιλούσα με ωραίο τρόπο (αν και απ' όσα γράφεις δεν μου ακούγεται σαν άνθρωπος που καταλαβαίνει), αν δεν θα του έλεγα να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει, θα γινόταν ο ΧΑΜΟΣ αν είχε δηλητηριάσει το δικό μου σκύλο, σιγά μην τον ανέχομαι κι από πάνω!!!

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Δυστυχος η θεση μου ειναι πολυ δύσκολη, ξερω πολυ καλα οτι οταν θα έρθει η στιγμη ο αντρας μου θα τον βαλει στην θέση του

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Ηρθε ο γειτονας πριν λιγο να μου μιλησει απο μονος του.
μου ειπε οτι αισθανετε ασχημα γι αυτο που εγινε και με ρωτησε τι εγινε ακριβως και μου ζητησε συγνωμη και να μην τον κατηγορησω.
ηλικρινα δεν το περιμενα. στο μεταξυ πηρε σκυλι!! και μου ειπε οτι συνεχεια παει το σκυλι του εκει και δεν επαθε τιποτα, τον ειπα να προσεχει.
Επισης ειπε οτι δεν θα ξαναβαλει φαρμακο και οτι πηρε ποντικοπαγιδες.
εχει υποψιες οτι καποιοσ αλλος το εβαλε και θελει να βαλει καμερες να παρακολουθει!
τελος παντων εγω του ειπα να μην ξαναβαλει φαρμακο οποτε αμα εχει βαλει καποιος αλλος να τον βρουμε και να κανουμε μια πορτα στο δρομακι για να μην μπενουν τα ζωα μεσα.