Μάγια

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
24517_1379752657830&.jpg
Εδώ η Μάγια είναι 1 και 1/2 μηνών, μόλις την είχα πάρει και την ονόμασα μάγια από το Μαρία και Γιάννης (ο αρραβωνιαστικός μου)
31862_1474591228735&.jpg
Εδώ κοιμάται με τον φίλιππο πάνω στο κρεβάτι μου (για λίγο όμως!!!)
38318_1546960157913&.jpg
Με τον φίλιππο πάλι, ως συνήθως κοιμούνται μαζί!
35983_1551527152085&.jpg
Σε μια παραλάι όπου έκανε ακι το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, μαι μετά έσκαψε όλη την παραλία.
Τώρα η Μάγια είναι 7 μηνών, την έχω πάρει από την ζωοφιλική δράση Ηρακλείου, αγαπάει πάρα πολύ τους ανθρώπους, καθώς και τον γάτο μας που παίζουν και αλωνίζουν όλο το σπίτι και την αυλή.
Εϊναι 4 κιλά και έχει σταματήσει την ανάπτυξή της εδώ και 2 μήνες.

Last edited by a moderator:

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΧΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν θες γράφε με μικρά!
Τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις!

Αυτό με το παράθυρο, αν είναι κι ανοιχτό ταυτόχρονα, πρόσεχέ το....με κάποιον που συζητούσα πρόσφατα μου είπε ότι κι ο σκύλος του καθόταν στο παράθυρο όρθιος και κάτι είδε και πήδηξε έξω ενώ το αυτοκίνητο προχωρούσε!
Ευτυχώς δεν περνούσε άλλα αυτοκίνητο δίπλα και γλύτωσε τα χειρότερα!

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
οσο αφορα το αμαξι και εγω φοβαμαι αλλα οταν ειμαστε με τον αρραβωνιαστικο μου την κραταω εγω με το ενα χερι και στο αλλο εχω το λουρι τησ,
οταν ειμαστε οι δυο μας δεν υπαρχει προβλημα γιατι δεν φτανει να πηδηξει η να πεσει ισα- ισα φτανει το κεφαλι τησ στο παραθυρο να βλεπει.

επιδη τα εχω και τα 2 απο μωρα εχουν συνηθησει αλλιωσ ... αμα δει γατα γαυγιζει.

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Το κορίτσι μου απεβίωσε στις 8/12/2010 απο την ανευθυνότητα ενός γείτονα που έβαλε δηλητήριο για τα πόντικια (οπως λέει!).
Πιστέυω πως αν υπαρχει παράδεισος για αυτες τισ αθώες ψυχές θα είναι εκεί πανώ και θα μου χαμογελάει.
και θέλω να ξέρει οτί την αγαπησα και την αγάπαω πάρα πόλυ και μου λύπει πολυ πολυ πολυ!!!

Αντιο κοίρτσι μου!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Λυπάμαι πολύ :(
Καλό ταξίδι στη Μάγια, και καλό κουράγιο και υπομονή σε εσάς.

Last edited by a moderator:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλό ταξίδι στη Μάγια σου...
Εύχομαι νάναι "ελαφρύ" το χώμα που σκεπάζει το μικρό της κορμάκι, μιάς και η ψυχούλα της ήδη θα παίζει χαρούμενα με άλλα κουταβάκια...

Κι εσύ, είμαι σίγουρος, θα μπορέσεις να απαλύνεις τον πόνο σου, δίνοντας "οικογένεια" σε μιά άλλη αδέσποτη ψυχούλα...
Ισως, το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε στο Ηράκλειο? Λέω εγώ, τώρα...

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
ΩΩχχ ! Κριμα ρε γαμωτο τετοιο κουκλακι !!
Τι τραβανε ρε παιδια τα ερμα τα ζωακια σε αυτη τη χωρα ?
Ποντικοφαρμακο ε ? Ποσο γρηγορα πεθανε ?
Συγνωμη που ρωταω, αλλα παιρνει μερες, μερες για να πεθανει ενα ζωο απο ποντικοφαρμακο !
Δε το καρατσεκαρεις με το γειτονα ?
Πιστέυω πως αν υπαρχει παράδεισος για αυτες τισ αθώες ψυχές θα είναι εκεί πανώ και θα μου χαμογελάει.
και θέλω να ξέρει οτί την αγαπησα και την αγάπαω πάρα πόλυ και μου λύπει πολυ πολυ πολυ!!!
Να εισαι σιγουρος-η γι αυτο. Η μικρη Μαγια θα ειναι διπλα σου, γιατι ξερει ποσο την αγαπουσες....

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ξέρω πως δεν είναι αρκετό αλλά λυπάμαι πάρα πολύ...είναι πολύ κρίμα να φεύγουν τόσο άδικα απο κάποιους ανεύθυνους τα ζωάκια!!
κουράγιο!!:(