Μάγια! (Dogo Argentino)

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
μαγια υη λεμε γιατι γεννηθηκε πρωτομαγια και το μαγια ειναι τυπικο αργεντινικο ονομα!παρουσιαση?σαν τι δηλαδη?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες με την Μαγια σου...ο φιλος θελει να πει περισσοτερες λεπτομεριες,φωτογραφιες για να γνωρισουμε και εμεις την Μαγια!!!

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
100_2255..jpg

λοιπον!εδω ειναι 4 μηνων!μεσα στο σκ θα τη βγαλω και μια προσφατη και θα την ανεβασω!ειναι παααααρα πολθ υπακουη,ησυχη,πολυυυυ χαδιαρα και γενικα δεν εχει πολλα χαρακτηριστικα ντογκο σε σημειο που ανησυχω και λιγο μηπως κατι δε παει καλα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τα ντογκο πολλαπλασιαζοντε καθημερινα...οπως και καθε ντογκο που βλεπω και η δικια σου μια κουκλα!!!Εγω(δυστυχος)δε ξερω πολλα απο ντογκο αλλα υπαρχουν πολλα παιδια που εχουν,οποτε καλες συζητησεις να εχεις και Καλως ηρθες και παλι!!

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
κσλως σας βρηκα!ρε παιδια ειναι φυσιολογικο ενα ντογκο να μη ξεκολλαει απο πανω μου με τιποτα!να μην απομακρυνεται πανω απο 10 μετρα και να μη τρεχει η να πηδαει?ειναι λιγο φοβητσιαρα μου φαινεται η πολυ?

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Καλως ηρθες και να τη χαιρεσαι!
Τι εννοεις ? Δε σου αρεσει ειναι χαδιαρα και να μη ξεκολλαει απο πανω σου ?
Μιλησε μας κι αλλο για αυτην . :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Για το τυπικό του χαρακτήρα της παίζει και ρόλο η προέλευση της.

Καλώς ήρθες.

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
κοιταξτε δε λεω οτι εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο απλως δε δειχνει πολυ ζωηρη και κυριως δε τρεχει παρα μονο καλπαζει ελαφρα ασ το πουμε!κατα ταλλα και τρωει και απολα!απλα φοβαμαι πως η εχει κατι ψυχολογικο η εχει κανα προβλημα ανατομικο!ενας κτηνιατρος μου ειχε πει οτι εχει ελαφρια καμπουριτσα!αλλα δε βρηκε κατι με εξεταση ποθ εκανε με χερια!τωρα αμα δεν σας διαφωτιζω αρκετα ρωτηστε με!καλως σας βρηκα ολοθσ!

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
κοιταξτε δε λεω οτι εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο απλως δε δειχνει πολυ ζωηρη και κυριως δε τρεχει παρα μονο καλπαζει ελαφρα ασ το πουμε!κατα ταλλα και τρωει και απολα!απλα φοβαμαι πως η εχει κατι ψυχολογικο η εχει κανα προβλημα ανατομικο!ενας κτηνιατρος μου ειχε πει οτι εχει ελαφρια καμπουριτσα!αλλα δε βρηκε κατι με εξεταση ποθ εκανε με χερια!τωρα αμα δεν σας διαφωτιζω αρκετα ρωτηστε με!καλως σας βρηκα ολοθσ!
Απο που την πηρες και σε ποια ηλικια.
Αυτο παιζει ρολο ισως στην ψυχολογια.
Οσο για τη ζωηραδα. Αν της πεταξεις δηλαδη ενα μπαλακι, η καποιο αλλο ερεθισμα δε θα τρεξει να το παρει ?

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
τη πηρα απο ενα φιλο μου 45-50 ημερων!παει να το παρει και μου το φερνει κιολας!αλλα παει ρε παιδακι μου σα να το κανει απο υποχρεωση!να φανταστεισ μεχρι πριν κανα 2 μηνεσ πηγαινε και μου τα φερνε με την ουρα; στα σκελια!τωρα δε το κανει πια!και παει και λιγο μονοπαντα!

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
τη πηρα απο ενα φιλο μου 45-50 ημερων!παει να το παρει και μου το φερνει κιολας!αλλα παει ρε παιδακι μου σα να το κανει απο υποχρεωση!να φανταστεισ μεχρι πριν κανα 2 μηνεσ πηγαινε και μου τα φερνε με την ουρα; στα σκελια!τωρα δε το κανει πια!και παει και λιγο μονοπαντα!
Στην Αθηνα εισαι ?
Ο φιλος εχει και τους 2 γονεις ?
Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια να την ριξουμε και μια ματια?
Με τα αλλα ζωα πως ειναι ?

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
οχι φιλε μου!καλαματα!τη μανα εχει αλλα ειδα και το πατερα!για τα αλλα ζωα αν και δεν εχει πολλες επαφες οποτε τη παω βολτα γενικα αδιαφορει!δε τους δινει σημασια!ακομα και καποια γομαρια που τη γαυγιζουνε μεσα απο φραχτες δε την επηρεαζουν καθολου!αυτη ειναι απο 4-5 μηνων!αυριο η κυριακη θανεβασω προσφατη!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
View attachment 15649

λοιπον!εδω ειναι 4 μηνων!μεσα στο σκ θα τη βγαλω και μια προσφατη και θα την ανεβασω!ειναι παααααρα πολθ υπακουη,ησυχη,πολυυυυ χαδιαρα και γενικα δεν εχει πολλα χαρακτηριστικα ντογκο σε σημειο που ανησυχω και λιγο μηπως κατι δε παει καλα!
εδω μια χαρα χαρακτηρα βλεπω....
τωρα στα υπολοιπα.... αν δεν την τρεξεις να γουσταρει απο μονη της δεν θα θελησει να τρεξει....
αν εχει και μερικες ανασφαλειες...., δεν θα ξεκολλαει απο πανω σου.......
απο που την πηρες... βλεπω οτι μενει εξω/// λογικο για ντογκο οταν σε βλεπει να ειναι προσκολλημενη πανω σου......
οτι αδιαφορει για αλλα σκυλια ισως ειναι επειδη της λειπεις και θελει να ειναι με σενα....
μην ξεχνας οτι την πηρες αρκετα μωρο και δεν προλαβε να παιξει με τα αδελφακια της και να μαθει να συναναστρεφεται αλλα ζωα....