Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και αφορμή για την εγγραφή μου στο forum στάθηκε η χθεσινοβραδινή μου αναζήτηση σχετικά με πληροφορίες που ψάχνω για τα bullmastif. Όταν βρήκα το forum σας το πρωτο που διαπίστωσα ήταν σοβαρότητα και αρκετή γνώση του θέματος από ορισμένους αλλά και διάθεση για γνώση και ενημέρωση από τους υπόλοιπους. Και όλα αυτά μέσα από πολιτισμένους και πολύ ωραίους διαλόγους.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός θηλυκού boxer, ή πιο σωστά στην οικογένειά μου ανήκει και ένα θηλυκό boxer ( το τέταρτο θηλυκό, μετά τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου).
Λίγα λόγια για τη Μάγια τώρα. Είναι 4,5 ετών, με βάρος 27 κιλά και ύψος, στο ακρώμιο, 55 εκατοστά. Παιχνιδιάρα (σαν boxer), αθλητική, υπάκουη και αφοσιωμένη στην οικογένεια και ειδικά στα παιδιά.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός θηλυκού boxer, ή πιο σωστά στην οικογένειά μου ανήκει και ένα θηλυκό boxer ( το τέταρτο θηλυκό, μετά τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου).
Λίγα λόγια για τη Μάγια τώρα. Είναι 4,5 ετών, με βάρος 27 κιλά και ύψος, στο ακρώμιο, 55 εκατοστά. Παιχνιδιάρα (σαν boxer), αθλητική, υπάκουη και αφοσιωμένη στην οικογένεια και ειδικά στα παιδιά.
Attachments
-
87,6 KB Προβολές: 416
-
92,2 KB Προβολές: 591
-
90,2 KB Προβολές: 444