Μάγια - boxer

Giannis69

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
24
1
Ελληνικό
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και αφορμή για την εγγραφή μου στο forum στάθηκε η χθεσινοβραδινή μου αναζήτηση σχετικά με πληροφορίες που ψάχνω για τα bullmastif. Όταν βρήκα το forum σας το πρωτο που διαπίστωσα ήταν σοβαρότητα και αρκετή γνώση του θέματος από ορισμένους αλλά και διάθεση για γνώση και ενημέρωση από τους υπόλοιπους. Και όλα αυτά μέσα από πολιτισμένους και πολύ ωραίους διαλόγους.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός θηλυκού boxer, ή πιο σωστά στην οικογένειά μου ανήκει και ένα θηλυκό boxer ( το τέταρτο θηλυκό, μετά τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου).
Λίγα λόγια για τη Μάγια τώρα. Είναι 4,5 ετών, με βάρος 27 κιλά και ύψος, στο ακρώμιο, 55 εκατοστά. Παιχνιδιάρα (σαν boxer), αθλητική, υπάκουη και αφοσιωμένη στην οικογένεια και ειδικά στα παιδιά.

Attachments

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες!
Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην ενότητα Νέο μέλος.
Για παρουσιάσεις σκύλων στην ενότητα Τα σκυλιά μας διάβασε τις Οδηγίες.
Να σου ζήσει η Μάγια :)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Καλώς ήρθες! Να τη χαίρεσαι τη Μάγια σου καθώς και τα υπόλοιπα θηλυκά της οικογένειας! :D
Αν θες πες μας λίγα πράγματα παραπάνω για τη Μάγια καθότι έχω αδυναμία στη ράτσα (την έχω στα υπόψη μου για το μέλον) και θέλω να μαθαίνω εμπειρίες ιδιοκτητών!
Πόσο ζωηρή είναι ακριβώς, δηλαδή πόσες ώρες βόλτας θέλει την ημέρα; Ζει σε διαμέρισμα; Από πού την πήρατε (αν επιτρέπεται);

Giannis69

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
24
1
Ελληνικό
Καλώς ήρθες! Να τη χαίρεσαι τη Μάγια σου καθώς και τα υπόλοιπα θηλυκά της οικογένειας! :D
Αν θες πες μας λίγα πράγματα παραπάνω για τη Μάγια καθότι έχω αδυναμία στη ράτσα (την έχω στα υπόψη μου για το μέλον) και θέλω να μαθαίνω εμπειρίες ιδιοκτητών!
Πόσο ζωηρή είναι ακριβώς, δηλαδή πόσες ώρες βόλτας θέλει την ημέρα; Ζει σε διαμέρισμα; Από πού την πήρατε (αν επιτρέπεται);

Λίγα πράγματα παραπάνω για τη ράτσα. Μάλιστα. Για το πόσο ζωηρή είναι, θα σου πω το εξής. "Το παιδί και το σκυλί είναι όπως τα μάθεις". Όπως υπάρχουν κακομαθημένα παιδιά, υπάρχουν και σκυλιά. Για να μην παρεξηγηθώ δε σημαίνει κατ'ανάγκη ότι ένα ζωηρό σκυλί είναι και κακομαθημένο. Γενικά τα boxer είναι δραστήρια και ίσως και υπερενεργητικά σκυλιά. Αν δεν του δείξεις εγκαίρως ποιά είναι τα όρια .... φοβάμαι ότι το έχεις χάσει το παιχνίδι. Η Μάγια, και μπορώ να σου πω χωρίς πολύ κόπο, έμαθε από νωρίς πότε πέφτουμε κάτω και κυλιόμαστε και πότε ... είμαστε σοβαροί. Η επιλογή μου αυτή, η οριοθέτηση δηλαδή κάποιων κανόνων, βασιζόταν και στο γεγονός ότι όταν την είχα πάρει τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά, για να μπορεί να τα ρίξει κάτω και να τα χτυπήσει από τη χαρά της και το παιχνίδι. Ακόμα βέβαια μπορεί να το κάνει αυτό, που τα παιδιά είναι 8,5 και 10,5 ετών αντίστοιχα.
Ναι ζούμε σε διαμέρισμα (για την ώρα !!!) και έχει το χώρο της στο σπίτι. Έχω αρκετά μεγάλο μπαλκόνι και μέσα στο σπίτι έχει ένα χαλί που κάθεται εκεί και δεν τριγυρίζει σ'όλο το σπίτι, καναπέδες κ.τ.λ ....
Από βόλτες την πάω 2 με 3 φορές την ημέρα και αν το Σαββατοκύριακο δεν φύγουμε θα πάμε οπωσδήποτε βόλτα στον Υμηττό. Μένω στο Ελληνικό και πάω με τα πόδια.
Την είχα βρεί από αγγελία ιδιώτη στο internet .... και είναι Πατρινιά.
Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να στείλω και κανένα βιντεάκι.

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
Welcome και να χαιρεσαι τη Μάγια!! κ εμενα στα 4 ειναι η Ηρα και ειναι σα να περιγραφεις την ιδια..ειναι απιστευτα σκυλια! thats the truth ! :D :D :D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Μπορώ να πω οτι μου αναπτέρωσες το ηθικό για τη ράτσα γιατί τώρα τελευταία ακούω και διαβάζω σχετικά αρνητικά σχόλια (υπερβολικά δραστήρια σκυλιά και τέτοια). Αναμένουμε το βίντεο!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Υποθέτω πως όταν λες αγγελία στο ιντερνετ δεν εννοείς από εκτροφέα αλλά από ιδιωτη ΒΥΒ.
Αν ναι τότε διάβασε εδώ τους λόγους που δεν πέρνουμε σκυλιά από ιδιώτες ΒΥΒ,αλλά μόνο από καλούς εκτροφείς.
Πετ σοπς/ΒΥΒ
Πως διαλέγω εκτροφέα
Θέλω κουτάβι ράτσας....αλλά
γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709