Εμείς οι Βολιώτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι??
Νομίζω θα ήταν καλό να συγκεντρωθούμε κάποιοι εθελοντές να συστήσουμε ένα φιλοζωικό σωματείο/σύλλογο και μέσω εθελοντικής προσφοράς και δράσης να μπορούμε να συγκεντρώνουμε χρήματα που θα διαθέτουμε στη συνέχεια για εμβολιασμό, στειρώσεις, περίθαλψη αδέσποτων ζώων..
Θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μια ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπο την εξασφάλιση χρηματικών πόρων με κάθε τρόπο γι αυτό το σκοπό, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την υιοθεσία των ζώων..
Τα όσα κάνει ο εκάστοτε δήμος δεν φαίνεται να είναι αρκετά..Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε και εγώ έχω άρχισει ήδη να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά..Θα κάνω ότι περνάει απ το χέρι μου να αλλάξει αυτή η απανθρωπη κατάσταση...
Το σκυλάκι δεν το ξαναείδα δυστυχώς..
Ελπίζω τουλάχιστον να μην υποφέρει ακόμη..
Θα προωθήσω όμως για υιοθεσία ένα άλλο σκυλάκι στην περιοχή όπου εργάζομαι, το οποίο προς το παρόν φροντίζουμε κάποιες από τις κοπέλες που εργαζόμαστε στην ίδια δουλειά και μένουμε κοντά..
Είναι πολύ μικρόσωμο και τρελά χαριτωμένο και ελπίζω να βρει σύντομα μια οικογένεια, γιατί η συμβασή μας τελειώνει σε 1 1/2 περίπου μήνα και δεν θέλουμε να το αφήσουμε και πάλι μόνο του, εξαντλημένο και φοβισμένο..
Ελπίζω να γίνει κάτι γι αυτό τουλάχιστον..