ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑΚΙ :(((

stephanos

New Member
17 Αυγούστου 2010
2
0
Γυρισα σημερα το βραδυ, κατα τις 11 την ωρα που γυριζαν πισω και οι παππουδες μου.Παω στην αυλη και το σκυλακι μου ελειπε.Που ειναι ο Ροκο, ρωταω τη γιαγια.Δεν ειναι στο σπιτακι του; Ο Ροκο ελειπε, αλλα το λουρακι του ηταν εκει.Δεν ηταν η πρωτη φορα που το εσκαγε επειδη τον ειχαμε αφησει ελευθερο, αλλα αυτη τη φορα η γιαγια ηταν σιγουρη πως πριν φυγει το απογευμα τον ειχε δεσει καλα με το λουρακι του και τον ειχε αφησει στο σπιτακι.Την ρωτησα ξανα και ξανα αν ειναι σιγουρη.Ηταν σιγουρη.
Πηγαμε με το αμαξι σε ολη τη γειτονια να τον ψαξουμε.Πουθενα...
Θα τον κλεψανε...
Κλεψανε το σκυλακι μου...το αγαπημενο μου σκυλακι...που το αγαπαω τοσο πολυ...που ειναι τοσο γλυκουλικο, τοσο μικρο, τοσο παιχνιδιαρικο, τοσο αθωο, σε κοιταει με αυτα τα ματακια και λιωνεις, ερχεται, τριβεται πανω σου, το χαιδευεις, πεφτει στα ποδια σου, καθεται ηρεμο στην αγκαλια σου...
Το κλεψανε...
Γιατι; Γιατι; Γιατι;
Γιατι να κανει καποιος κατι τετοιο; Γιατι;
Μου ειναι αδιανοητο.
Μου ειναι αδιανοητο οτι υπαρχουν ανθρωποι τοσο διαστροφικοι, τοσο κακοι, τοσο σκληροι, τοσο αρρωστοι, τοσο ασυνειδητοι, τοσο απανθρωποι...
Μου ειναι αδιανοητο οτι καποιος ανθρωπος, που μονο ανθρωπος δεν ειναι, εκλεψε ενα μικρο σκυλακι απο μια οικογενεια που το φροντιζει και το λατρευει...
Μου ειναι αδιανοητη αυτη η κακια και η σκληροτητα του κοσμου...
Γιατι το σκυλακι μας; Σε τι φταιει;
Να το κανουν τι; Να το πανε που;
Θελανε σκυλακι; Τοσα χαριζονται.Στην εφημεριδα με τις αγγελιες ειναι ενα σωρο σκυλακια που χαριζονται..
Που θα το πανε;
Τι θα το κανουν; Αυτο δε θελω ουτε να το σκεφτομαι, γιατι αν το σκεφτω θα αυτοκτονησω αμεσως, μη αντεχωντας την παρανοια αυτη του κοσμου, ειναι κατι που απλα δεν αντεχω...
Εχθρους δεν εχουμε.
Η γειτονια μας ειναι ασφαλης...ή τουλαχιστον ετσι φαινεται...τους γειτονες που γνωριζουμε ειναι ολοι καλοι ανθρωποι, αλλα δεν τους ξερουμε ολους...ποιος ξερει τι μοχθηρο τερας μπορει να υπαρχει στο διπλανο διαμερισμα...
Γιατι μονο ενα τερας θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο...
Το σκυλακι μου...το αγαπημενο μου σκυλακι που μου δινει τοση χαρα...σε μενα και σε ολη την οικογενεια μας...
Η γιαγιουλα μου αρχισε να κλαιει...Η στεναχωρια μου ηταν διπλη...
Μη στεναχωριεσαι γιαγια της λεω....σε παρακαλω..μη με κανεις να στεναχωρηθω διπλα..
Ηταν η συντροφια μου, ειπε...
Αυτη η φραση με συγκινησε...
Ηταν η συντροφια μου...την σκεφτομαι και βουρκωνω..μου ρχεται να δακρυσω...Την αγαπαω τοσο πολυ τη γιαγια...θα ηθελα να ειμαι παντα μαζι της, να τη βλεπω χαρουμενη, δε μπορω να τη βλεπω να δακρυζει και να ειναι στεναχωρημενη, λυγιζω...
Νιωθω πικρια, λυπη, στεναχωριο, θυμο, φοβο...
Εκει που νομιζεις οτι η ζωη σου καπως μπηκε σε μια σειρα, ή οτι παει να μπει σε μια σειρα και σε μια ταξη, κατι γινεται...
Ροκο, που εισαι; Σε αγαπαω μικρουλη.Σε αγαπαω πολυ.Γυρνα πισω γλυκουλη μου, σε παρακαλω :( :( :(

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
καταρχάς ψυχραιμία!!
να ξέρεις οτι κατα ένα μεγάλο ποσοστό φταις και εσύ!!!!
πως αφήσες ένα σκυλάκι μικρό αθώο γλυκούλι κλπ που ανέφερες παραπάνω έξω μόνο του και δεμένο????

τσιπάκι του φοράς?πόσο είναι?σε ποιά περιοχή χάθηκε??θα βοηθούσε και μια φωτογραφία ώστε αν το δει κανείς να το αναγνωρίσει!!

διάβασε αυτό το λινκ που σου βάζω για να δείς τι πρέπει να κάνεις!!

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?1681-Χάσατε-βρήκατε-σκύλο

το σκυλάκι σου μπορεί να μην το κλέψανε απαραίτητα..μπορεί και να το έσκασε να έβγαλε το λουράκι του και να το έσκασε..
καλή επιτυχία!!!!περιμένουμε εξελίξεις!!!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Mακαρι να βρεθει γρηγορα κ να εχεις την ευκαιρια να το προσεξεις καλυτερα :(
Ανεβασε φωτογραφια εδω,κ στο facebook σε σελιδες φιλοζωων ωστε να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το βρει καποιος κ να στο επιστρεψει.
Καλη τυχη στο μικρουλι σου.

stephanos

New Member
17 Αυγούστου 2010
2
0
ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΡΟΚΟ!!!

Τελικα βρεθηκε ο Ροκο!!
Τον βρηκανε στη γειτονια να τριγυρναει.
Μετα μια περιπτερου τον βρηκε δεμενο σε ενα δεντρο, τον πηρε στο περιπτερο της, μην τυχον και τον βρει κανεις, και πηγα να τον ψαξω, και τον ακουσα να γαβγιζει απο αποσταση, με ειχε μυρισει!!! Εκανε σαν τρελο που με ειδε.Χαρηκα τοσο πολυ που τον βρηκα.Η γυναικα τον ειχε κρατησει ολη τη μερα στο περιπτερο και του εδωσε να φαει.
Η γιαγια τον ειχε ονειρευτει και μολις ξυπνησε αρχισε να κλαιει.
Ευτυχως τελος καλο ολα καλα.
Προφανως καποιος τον πηρε και μετα αποφασισε να τον αφησει, μπορει να ειδε και το ποστ στο φορουμ και να ευαισθητοποιηθηκε..ποιος ξερει; Μπορει και να λυθηκε μονο του, μπορει και να τον ελυσα εγω ή καποιος αλλος και να μην το θυμαμαι, δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι τον βρηκαμε και θα ειμαστε πιο προσεχτικοι απο δω και στο εξης.
Ειμαι πολυ χαρουμενος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Μπράβο που βρέθηκε το σκυλάκι :)
Τώρα βέβαια, αν τον έλυσες και δεν το θυμάσαι, είναι ένα πρόβλημα, αλλά αφού λες ότι θα είστε πιο προσεχτικοί στο εξής, έχει μεγάλη σημασία...:)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω λεω αφου τον αγαπατε τοσο πολυ να τον κανετε και μελος της οικογενειας σας!!!!!!!
Πως γινεται αυτο???
Βαλτε τον να μενει μαζι σας μεσα στο σπιτι.
Και καλυτερη συντροφια θα ειναι και καλυτερος φυλακας και λιγοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να το σκασει ή να σας τον κλεψουν!!!!!!!!!!!
Αν συνεχισει να ζει στην αυλη θα την ξαναπατησετε.
Να μου το θυμηθεις!!!

Elia

Active Member
3 Αυγούστου 2010
26
0
Διάβαζα όλα αυτά που έγραψες και είχα συγκινηθεί...! Στεναχωρήθηκα πολύ στην αρχή, αλλά μετά διάβασα ότι τον βρήκατε! Χέρομαι πολύ! Εύχομαι να είναι καλά ο Ρόκο και να μη ξαναγίνει αυτό, όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και σε όλες τις άλλες ψυχούλες στον κόσμο... :)