φοβάμαι πως με την τάση που έχω να κακομαθαίνω σκυλιά και προσφάτως παιδιά στο φαγητό, δε διανοείσαι καν την έννοια του ασύλληπτου αν ο Casper ζούσε μαζί μουΜα 40 - 50 κιλά στους 7 μήνες????
ChilliJRT και σε μας που παίζουμε στα 20-30 ασύλληπτο μας φαίνεται!!!!
εγώ νομίζω ότι σκεφτεται "αυτό που βάζει βγάζει στο στόμα του τι είναι? ο-μεζές-που-δεν-τελειώνει??????????"
Μες στο μυαλό μου είσαι ακριβώς το ίδιο ήθελα να γράψω !!!Δεν θελω να ακουστω σπαστικος αλλα βολτα με το σκυλο στην υπεθρο και τσιγαρο ισως να μην ειναι ο καλυτερος συνδιασμος. Κοιτα πως κοιταει ο μικρος, σαν να σου λεει «ρε πατερα, πεταξε το το ρημαδι» .
Μπα! παραείναι δύσκολη, και ιδιαίτερη για να γίνει της μόδας, όπως στην πραγματικότητα ποτέ δεν έγινε της μόδας ούτε κι ο ''Χουτς''. Άσε που ανήκει στις φυλές που αν ανήκεις στην κατηγορία των επιφανειακών που ψάχνουν για μπιμπελό ''δε σου γεμίζει το μάτι''. Αν ανήκεις στην κατηγορία του speed ή adrenaline junkie απλά ξέρεις τα όρια σου και πας σε πιο βατές λύσεις. Αν είσαι βλάκας ό,τι και να πάρεις θα παραμείνεις βλάκας και συν τοις άλλοις θα γίνεις κι επικίνδυνος κι επιζήμιος.Και εγώ φοβάμαι οτι αν γίνει γνωστή αυτή η " δύσκολη " ράτσα στην Ελλάδα καταστράφηκε η φήμη της !!
Δεν θελω να ακουστω σπαστικος αλλα βολτα με το σκυλο στην υπεθρο και τσιγαρο ισως να μην ειναι ο καλυτερος συνδιασμος...
χαχαχα...εγώ σκεφτόμουν το "ρε πατέρα δεν μου δίνεις κι εμένα ένα;"
Καλά, βρε παιδιά, μέσα σε 2,5 ώρες πεζοπορίας... ένα τσιγαράκι κάναμε... μη φωνάζετε!!!εγώ νομίζω ότι σκεφτεται "αυτό που βάζει βγάζει στο στόμα του τι είναι? ο-μεζές-που-δεν-τελειώνει??????????"
1. Οπως και ασύλληπτη η αγωνία και η έννοια - φροντίδα (σε όλες τις συγγενείς φυλές), για την εξέλιξη του μυοσκελετικού συστήματος... βλέπε: δυσπλασίες, θλάσεις, ρήξεις κλπ...1. Οντως ασυληπτα νουμερα!...
2. ...οσον αφορα την εκπαιδευση του, σε ολους τους τομεις, (δεν καταλαβα - καπου το εχασα) για να ανταπεξλθετε στις αναγκες μιας σωστης εκπαιδευσης συμφωνα της φυλης απευθυνθηκατε σε επαγγελματια εκπαιδευτη? και αν ναι , βασει των παραπανω, πως καταλαβετε οτι "γνωριζει" την φυλη και τις απαιτησεις της? ... γιατι η πιθανοτητα του να συναντα κανεις τετοια σκυλια ειναι μαλλον σπανια..
Η απορια μου δημιουργηθηκε οταν μια γνωστη μου, αποκτησε προσφατα ενα ροτβαιλερ, της εδωσα το τηλ ενος εκτροφεα ο οποιος την συμβουλεψε - κλασσικα- οταν καταληξεις σε εκπαιδευτη θα ειναι γιατι εχεις δει δουλεια του σε ιδια σκυλια... και επισης αν ... αν λεμε επεφτε στα χερια μου ενα τετοιο σκυλι, δεν θα πειραματιζομουν με τιποτα μονη μου φοβουμενη μη "σπασω" η "χαλασω" τον σκυλο...
Θέλεις να πεις "ότι (σχεδόν) κι αν γίνεται γνωστό στην Ελλάδα"......Και εγώ φοβάμαι οτι αν γίνει γνωστή αυτή η "δύσκολη" ράτσα στην Ελλάδα καταστράφηκε η φήμη της !!
Αγαπητή kasi,...δεν ηξερα οτι ειστε εκπαιδευτης, στα αληθεια τωρα...
ομως οπως και να εχει, μπορω να καταλαβω την αγωνια σας και για τα προβληματα υγειας και συμπεριφορας.
Και θα σιγουρευτείς ότι το νιώθει κι ο Casper, αν αρχίσει να "εξολοθρεύει τον εχθρό" με την πατούσα του στον αέρα!Καλά, βρε παιδιά, μέσα σε 2,5 ώρες πεζοπορίας... ένα τσιγαράκι κάναμε... μη φωνάζετε!!!
Εχω αρχίσει να νιώθω, περισσότερο απ' όλους, ότι Casper και τσιγάρο δεν συμβαδίζουν...
Eμμμμ έτσι είναι αυτά!!!Υ.Γ. Αχ, ρε foibos... σε θυμήθηκα σήμερα... σκέφτηκα ότι αν είχα, ξέρεις, εκείνο το Μαστίφ των Πυρηναίων... που λέγαμε... ακόμα θα ήμασταν κάτω από τη βροχή, χωρίς να μας νιάζει τίποτα!!!
Υπαρχει ενα αλλο τοπικ με θεμα "εκτιμηση για τον επομενο σκυλο σου". Εκει λοιπον αναφερω οτι τα επομενα θα ειναι ντομπερμαν. Ο μονος λογος που καπου στο βαθος του μυαλου υπαρχει καποιος ενδοιασμος ειναι αυτος που προανεφερες.πολλα "παρα ειναι δυσκολα σκυλια",εγιναν γνωστα κ τα πηρε ο διαολος....
Τότε, Βασίλη μου, γιατί δεν το γράφεις στο άλλο topic???Υπαρχει ενα αλλο τοπικ με θεμα "εκτιμηση για τον επομενο σκυλο σου". Εκει λοιπον αναφερω οτι τα επομενα θα ειναι ντομπερμαν. Ο μονος λογος που καπου στο βαθος του μυαλου υπαρχει καποιος ενδοιασμος ειναι αυτος που προανεφερες.