α καλά ε, θα κάνει κατι δαγκώματα σε μανίκι αυτός αργότερα.... μπράβο Γιάννη σαν να σε βλέπω απο τώρα με το χαμόγελο της ευτυχίας καθώς θα "ξηλώνει" τον ερεθιστήκαι, τότε, ο Casper έκανε την "κίνησή" του: Γρύλισε (όχι το παιχνιδιάρικο που κάνει στη Μόκα) και κούνησε το κεφάλι με το στόμα προς το μπράτσο...
Φώτη, καλημέρα,να δει τι με αυτο το τεστακι?
Γιώργο,α καλά ε, θα κάνει κατι δαγκώματα σε μανίκι αυτός αργότερα.... μπράβο Γιάννη σαν να σε βλέπω απο τώρα με το χαμόγελο της ευτυχίας καθώς θα "ξηλώνει" τον ερεθιστή
Ασε, Κοσμά,...σε παρακαλω βγαλε μερικες φωτο απο το σπιτι σου τωρα και ξαναβγαλτες μετα απο ενα χρονο,θα ηθελα να δω τις διαφορες
Θάθελα πολύ να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά......τωρα για πιο πολλες λεπτομεριες καπου θα βρεθουμε...
...μάλλον στη βραδυνή, που είναι και η πιο μεγάλη...Αφου ειστε κ γειτονες.....δε μπορει καπου θα "τρακαρουμε" καμια μερα!Μια-δυο απο τις βολτες του μικρου μεσα στη μερα....ειναι στανταρ στην πλατεια!!!
1η πρωινη πλατεια για γρηγορο καφε στο χερι...μάλλον στη βραδυνή, που είναι και η πιο μεγάλη...
τα πρωινά βγαίνουμε προς τα "ορεινά" της περιοχής...
Ολα καλά, αλλά μπορείς και κρατάς και τον καφέ στο χέρι?1η πρωινη πλατεια για γρηγορο καφε στο χερι
2η βουνο
...μια μικρη νωρις το απογευμα για ενα "γρηγορο"
και τελος παλι βουνο....εκτος κ αν εχει 40 βαθμους που απλα περιοριζεται σε μικροτερη μεχρι την πλατεια κ σπιτι γρηγορα!
Εχω τον χρηστη Natassa για αυτες τις δουλειες! (xaxaxa)Ολα καλά, αλλά μπορείς και κρατάς και τον καφέ στο χέρι?
1) Εντάξει, αφού είναι απλός "χρήστης"... αποποινικοποιήθηκε πλέον!1) Εχω τον χρηστη Natassa για αυτες τις δουλειες! (xaxaxa)
2) Ορεινα οταν λες ,σε ποιο σημειο απο ολα πηγαινετε???Ειμαι τοσα χρονια Αγια και τουλαχιστον την Μοκα δεν την εχω πετυχει ποτε!!!
1) Δεν νομίζω ότι είναι spam, ακριβώς για το λόγο ότι αφορά στα άμεσα "ενδιαφέροντα" του Casper... Εξάλλου, κάποια στιγμή, θα το ξεκαθαρίσω το θέμα (επαναλαμβάνω: από τα τελείως off)1) αν και συνεχιζω το spam(sorry)....
2) το παρκακι που λες διπλα στο γηπεδακι που πανε σκυλια δυστυχως ειναι απαγορευμενο για μενα οπως και για σενα σε λιγους μηνες!!!
3) Το συνηθες για εμας ειναι σ ενα δασος που εχει λιγο πριν την εισοδο της Αττικης ερχομενος απο Αγ.Ιωαννου πχ.....αριστερα μας εννοειται....στο σημειο που ειναι καποιες εγκαταστασεις του Υπ.Υγειας......απο εκει και πανω λοιπον(εχει πολυ μεγαλη διαδρομη να κανει καποιος αν και λιγακι δυσβατη για πολλους)....ειναι το σημειο που βγαζουν αρκετοι "γειτονες" τα σκυλια τους βολτα!!!!!!