Δεν ξέρω για MODS αλλα μάλλον μια SPCA χρειάζεται στην ΕλλάδαΚαλέ που είναι οι mods όταν τους χρειάζεσαι;
Σαν το ΕΚΑΒ ένα πράγμα...
Δεν ξέρω για MODS αλλα μάλλον μια SPCA χρειάζεται στην ΕλλάδαΚαλέ που είναι οι mods όταν τους χρειάζεσαι;
Σαν το ΕΚΑΒ ένα πράγμα...
Εκ του αποτελέσματος όχι .nikalias
Από νοήμονα άτομα δεν έχουν προκύψει τόσα αδέσποτα λασση, ρεξ, μαρλευ κ,α;;;
Έχει αναρτήσει αρκετές φορές αγγελίες παλιότερα οπότε από κει το συμπέρανα συν το ότι αναφέρθηκε από την ίδια .Αυτό δεν το ξέρουμε.
Προσωπικά γνωρίζω 2 άτομα που υιοθέτησαν σκύλους από εδώ χωρίς να είναι ενεργά μέλη δηλαδή να γράφουνε . Το ότι δεν το διατυμπανίζουνε είναι δικαίωμά τους .Εγώ προσωπικά δεν ανακρίνω κανέναν. Δεν έχω ερωτήσεις ξαναλέω. Καλύτερα να ξαναδιαβάσεις τι έχει γραφτεί. Ο καθένας μας είναι "υπόλογος" για ότι δημοσιεύει. Και λίγο μυαλό που και που, είναι απαραίτητο. Εχεις δει πολλές φορές, άτομα του φόρουμ, να υιοθετούν τα σκυλιά που ανεβαίνουν στις αγγελίες μας; Εγώ, θυμάμαι μόνο μία περίπτωση. Εσύ;
Μιλάω για την γενική εικόνα που δίνει η παρουσίαση σου(αν στην θέση της λέξης χαρίζονται μπει η λέξη πωλούνται, θα ήταν καλό κείμενο για αγγελία πώλησης)και πως φαίνεται στα μάτια του ''Ελληναρα'' που ψάχνει για τζάμπα καθαρόαιμο και που αν δεν του βγει στην πορεία θα πάει ακλαφτο.Εξ'αρχής αναφέρθηκε οτι μόνο η μανούλα τους είναι καθαρόαιμη, ο πατέρας είναι άγνωστος, πράγμα που αυτόματα τα καθιστά ημίαιμα. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να αναφερθεί η καταγωγή τους όποια και να είναι αυτή, αφού κατα το ήμισυ τουλάχιστον είναι γνωστή. Δεν είπα ποτέ οτι είναι καθαρόαιμα.
Μια απορία. Πως γνωρίζεις τι χαρακτήρα θα βγάλουν στην πορεία τα ημιαιμα κουταβάκια;Αναζητούν ένα σπίτι όπου θα εκτιμήσουν την ομορφιά και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος για τον χαρακτήρα όταν υιοθετείς κουτάβι... αυτό θεωρείται αυτονόητο. Μόνο όταν υιοθετείς ενήλικο ξέρεις τον χαρακτήρα του. Τα κουτάβια διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχονται και με τα γενικά χαρακτηριστικά της φυλής απο την οποία κατάγονται. Που σημαίνει οτι εξαρτάται απο τους γονεις αλλά και τον ιδιοκτήτη.Μιλάω για την γενική εικόνα που δίνει η παρουσίαση σου(αν στην θέση της λέξης χαρίζονται μπει η λέξη πωλούνται, θα ήταν καλό κείμενο για αγγελία πώλησης)και πως φαίνεται στα μάτια του ''Ελληναρα'' που ψάχνει για τζάμπα καθαρόαιμο και που αν δεν του βγει στην πορεία θα πάει ακλαφτο.
Μια απορία. Πως γνωρίζεις τι χαρακτήρα θα βγάλουν στην πορεία τα ημιαιμα κουταβάκια;
Αυτά τα γνωρίζω και συμφωνώ.Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος για τον χαρακτήρα όταν υιοθετείς κουτάβι... αυτό θεωρείται αυτονόητο. Μόνο όταν υιοθετείς ενήλικο ξέρεις τον χαρακτήρα του. Τα κουτάβια διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχονται και με τα γενικά χαρακτηριστικά της φυλής απο την οποία κατάγονται. Που σημαίνει οτι εξαρτάται απο τους γονεις αλλά και τον ιδιοκτήτη.
Όταν έχει αποκτήσει κάποιος ένα σκύλο με κριτήρια την εμφάνιση και την τάση της μόδας θεωρείτε ότι βαδίζει σωστά ; Απεναντίας , αν αποκτήσεις ένα ζώο με σωστά κριτήρια αλλά και με βάση την καθημερινότητά σου, δεν το εγκαταλείπεις - υπάρχουν ακραίες περιπτώσεις - διότι η επιλογή σου έχει γίνει συνειδητά .οοοχιι;;;;
Μια απλή ενημέρωση... σήμερα με ειδοποίησαν οτι όλα τα κουτάβια δόθηκαν. Εγώ απλά το μόνο που ελπίζω και εύχομαι είναι αυτό το "δόθηκαν" να είναι αληθινό έστω και εν μια νυκτί και να μην έγινε αυτή η προσπάθεια έστω και παρεξηγημένη πολύ αργά. Ας έχουν καλή τύχη! Τπτ παραπάνω.