ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
keyman said:
θα πήγε προφανώς σε κάποιον κτηνίατρο,με δίπλωμα,μέλος του Κτηνιατρικού Συλλόγου,η κοπέλα φταίει?Αυτοί που θα έπρεπε να τους ελέγχουν φταίνε και τους αφήνουν και ανοίγουν κτηνιατρεία δεξιά και αριστερά και βγάζουν το άχτι τους στα ζώα επειδή δεν μπόρεσαν να γίνουν γιατροί.
χαχα..τι θυμηθηκα τωρα ειχα δει μια γνωστη αποφητη κτηνιατρικης σχολης..
της ελεγα για το westie μου..ναι ναι μου λεγε καλη ρατσα μπλαμπλα μπλα σε καποια φαση μου λεει εμενα μου αρεσουν τα σκυλια που εχουν ορθια αυτια..καλα και τα westakia αλλα θα τα προτημουσα με πανω τα αυτια.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

της λεω...εεεε συγνωμη hellooooo!! δεν ξερεις ποια ειναι τα westie?
μου λεει-πως ε...βεβαια ξερω α ..ναι τωρα θυμηθικα...
-μααλιστα λεω..που θα ανοιξεις ιατρειο να ξερουμε να μην περασουμε ουτε απο εξω... :lol: :lol: :lol: :lol:
βεβαια αυτη ηταν απο Ρουμανια κλασικα..αλλα ποιος τσεκαρει τους γιατρους τι πτυχιο εχουν..ουτε για τους δικους μας δεν τα τσεκαρουμε καλα καλα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν είναι όλοι ...
Να μην ξέρουν τις ράτσες μερικές φορές είναι πρόβλημα .... ξέρω έναν που ετοίμαζε bulldog για βαριές θεραπείες νομίζοντας ότι είναι Boxer με 1000 προβλήματα - ραχίτιδες κλπ κλπ :shock: αλλά και αν μάθουν τις ράτσες μερικοι γίνονται μεγαλύτερο πρόβλημα ...

Καλύτερα να μη γενικεύουμε και να κρίνουμε ανάλογα την περίπτωση ... η συγκεκριμενη είναι για γέλια πάντως ... :?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
καλυτερα να μην γενικευουμε..αλλα να εξιδεικευουμε..
οταν εξιδεικευουμε νομιζω ειναι καλο να ξερουμε τι μπορει να συμβει..η γενικα να ξερουμε και τι να προσεχουμε..

για μενα κτηνιατρος που δεν ξερει να ξεχωριζει τις ρατσες ειναι για τα μπαζα...
τις ευπαθειες τοτε της καθε ρατσας ποιος θα τις δει..και αν κατι θεωρητε φυσιολογικο σε μια ρατσα απο καποια αλλη ,βαση που θα βγαλει καποια γνωματευση...
Γιατρος που δεν ξερει απο ρατσες για μενα ειναι επικινδυνος...
και τα παιδακια που ερχοναται απο Ρουμανια εγω δεν τα εμπιστευομαι ουτε στα σκυλια ουτε στους ανθρωπους..μεχρι αποδειξεως του αντιθετου βεβαια..αλλα επειδη τυχενει πολλοι φιλοι μου να πηγαν εκει..ξερω πολυ καλα πως περνουν τα πτυχια..

φυσικα δεν γενικευουμε..δεν ειναι ολοι στο ιδιο καλαθι..απλα εγω τους γιατρους απο Ρουμανια κραταω μια μεγαλυτερη επιφυλαξη.. 8)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog