B BichonFrise New Member 10 Φεβρουαρίου 2008 4 0 Nicosia - Cyprus www.aphroditesreflection.com 19 Απριλίου 2008 #1 Μήπως ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε καθαρό μετάξυ ( Pure Silk ) σε υγρή μορφή. Είναι τέλειο μαλακτικό ειδικά σε φυλές με μακρί τρίχομα. Ευχαριστώ.
Μήπως ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε καθαρό μετάξυ ( Pure Silk ) σε υγρή μορφή. Είναι τέλειο μαλακτικό ειδικά σε φυλές με μακρί τρίχομα. Ευχαριστώ.
ROTTIE Well-Known Member 6 Ιανουαρίου 2007 7.688 23 ATHENS 19 Απριλίου 2008 #2 Το υγρό μετάξι μπορείς να το βρεις σε κομμωτήρια. Παλαιοτέρα που έκανα συχνό brushing το χρησιμοποιούσα (σε υφή μοιάζει με λεπτόρρευστη σιλικόνη) για προστασία των ακρών τις τρίχας από την ψαλίδα. Τώρα για χρήση σε σκύλο, θα σε γελάσω…
Το υγρό μετάξι μπορείς να το βρεις σε κομμωτήρια. Παλαιοτέρα που έκανα συχνό brushing το χρησιμοποιούσα (σε υφή μοιάζει με λεπτόρρευστη σιλικόνη) για προστασία των ακρών τις τρίχας από την ψαλίδα. Τώρα για χρήση σε σκύλο, θα σε γελάσω…
eadie Well-Known Member 8 Σεπτεμβρίου 2008 246 0 αθηνα 29 Οκτωβρίου 2008 #3 εγω εχω!!! αλα ειναι για τα δικα μου μαλλια!!!!!!!!!!! τωρα αν πραγματικα θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω στην ιντη μου δε ξερω........δεν θα το ρισκαρα.......ωραια ερωτηση για να μας απαντησει καποιος!
εγω εχω!!! αλα ειναι για τα δικα μου μαλλια!!!!!!!!!!! τωρα αν πραγματικα θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω στην ιντη μου δε ξερω........δεν θα το ρισκαρα.......ωραια ερωτηση για να μας απαντησει καποιος!