ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Καλό θα ήταν να υπήρχε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση όσων έχουν μεγαλόσωμα σκυλιά.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Και αν νομίζει ότι κατηγορήθηκε ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθεί αν έχει λόγο να αισθάνεται έτσι.

Αν όχι, που το πρόβλημα?

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
Ρε παιδιά! Τι λέτε? :shock:
Υποχρεωμένοι ήταν? Τι σημαίνει αυτό ότι είναι αναίσθητοι, αδιάφοροι, οτιδήποτε?
Και τι να ρωτήσουν Xrisida? Ξεκάθαρα ήταν τα πράγματα!

ΠΕΝΤΕ έδωσαν αίμα. Αυτό σημαίνει ότι όοοοοολοι οι υπόλοιποι (όχι στο φόρουμ, στο σύμπαν!) ΔΕΝ έδωσαν! Θα τους κατηγορήσουμε δηλαδή? Τι σας έπιασε?

κανείς δεν είναι υποχρεωμένος αλλά όπως και στο αρχικό μου ποστ έτσι και τώρα απλα ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ πως και από εδώ που οι περισσότεροι έχουν roti den ενδιαφέρθηκαν..

chloe υπάρχουν άπειροι τρόποι να ενδιαφερθείς αλλά δεν είναι το θέμα μου αυτό:)

μια απλή απορία εξέφρασα με φωτογραφίες που έχουν ανεβεί παντού,,αλλά μόνο εδω σόκαραν και θεωρήθηκαν και εκβιασμός..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μα... από την περίπτωση ενός σκύλου θα κριθεί η φιλοζωία του καθενός?
Ή μήπως πρέπει ο καθένας να βγαίνει και να λέει πώς και γιατί βοηθάει τα ζώα για να είναι οκ?
Όσο για το αν ήταν κατηγορία και ψυχολογικός εκβιασμός... μπορεί να κρίνει ο καθένας, διαβάζοντας. Εγώ αυτό είδα.

Edit: Xrisida δεν ήταν οι φωτογραφίες το πρόβλημα. Ήταν το γεγονός ότι συνοδεύονταν από σχόλια τύπου "κι εγώ που είπα στην Κλειάννα να το στείλει πρώτα εδώ..." μην τα επαναλαμβάνω.

Last edited:

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Εκβιασμός ήταν οκ (παρολαυτα δες και το λεξικο). Θα βοηθήσετε το σκύλο τώρα? Μήπως θέλετε να μάθετε πως είναι αυτη τη στιγμη και τι τραβαμε και εμεις και αυτος και ο κτηνιατρος για να προσπαθήσουμε να τον σώσουμε?

Λέω τώρα εγώ μήπως μας ενδιαφέρει κάτι σχετικό με το σκύλο?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εγώ δεν είδα να γίνεται δικαστήριο φιλοζωίας.

Και καλό είναι να λάβουμε αυτό το περιστατικό σαν αφορμή και να ευαισθητοποιηθούμε παραπάνω.

Στο κάτω κάτω αύριο μπορεί να έχει ανάγκη ο δικός μου σκύλος, του δίπλα ή του παραδίπλα, και αν δε βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο δε ξέρω που θα βρεθεί επειγόντως το αίμα.

Εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω γιατί η συγκεκριμένη αγγελία όπως δημοσιεύτηκε αρκετά στο φόρουμ του σωματείου ζητούσε αίμα από ροτβάιλερ ή γερμανικό ποιμενικό.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δεν ειναι ο 1 σκυλος που ειναι το θλιβερο. Ειναι οι 0 προσφορες σε 1000 μελη (πες 300 με υγιη και μεγαλοσωμα). Το πειραμα ειχε στατιστικη σημαντικοτητα αλλα στεφθηκε με απολυτη αποτυχια.
Επισης νομιζω ακομα και αν ειναι εκβιασμος ας μην κατηγορησουμε και αυτους που βοηθησαν τωρα. Κριμα ειναι.

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Εγώ δεν είδα να γίνεται δικαστήριο φιλοζωίας.

Και καλό είναι να λάβουμε αυτό το περιστατικό σαν αφορμή και να ευαισθητοποιηθούμε παραπάνω.

Στο κάτω κάτω αύριο μπορεί να έχει ανάγκη ο δικός μου σκύλος, του δίπλα ή του παραδίπλα, και αν δε βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο δε ξέρω που θα βρεθεί επειγόντως το αίμα.

Εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω γιατί η συγκεκριμένη αγγελία όπως δημοσιεύτηκε αρκετά στο φόρουμ του σωματείου ζητούσε αίμα από ροτβάιλερ ή γερμανικό ποιμενικό.

Γιατί βασικα το αίμα του γερμανικού ποιμενικού είναι το πιο κοινό, συνήθως δηλαδή χρησιμοποιούν γερμανικά ποιμενικά, ντόμπερμαν, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε να ψάξουμε μήπως βρουμε και ροτβαιλερ που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ταιριαξει.

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
Μα... από την περίπτωση ενός σκύλου θα κριθεί η φιλοζωία του καθενός?
Ή μήπως πρέπει ο καθένας να βγαίνει και να λέει πώς και γιατί βοηθάει τα ζώα για να είναι οκ?
Όσο για το αν ήταν κατηγορία και ψυχολογικός εκβιασμός... μπορεί να κρίνει ο καθένας, διαβάζοντας. Εγώ αυτό είδα.

chloe?? αυτά περί κρίση φιλοζωίας που τα είδες????

εκβιασμός? εκβιασμός... λυπάμαι , αλλα είστε το μόνο site στο οποίο οι φώτο και η ιστορία του 20κιλου roti χαρακτηρίζεται έτσι.

εντός θέματος τώρα , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, εμείς και ο σκύλος θα είμαστε ευγνώμων..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Θελει ακομα αιμα? Εγω εστειλα το λινκ στο φεησμπουκ στο χρηστη που δημοσιευει συνεχεια για αδεσποτα αλλα δεν ειδα να δημπσιευεται :(. Δοκιμαστε και εκει.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ε όχι και να κατηγορήσουμε αυτούς που βοήθησαν!!!
Μήπως θέλετε να μάθετε πως είναι αυτη τη στιγμη και τι τραβαμε και εμεις και αυτος και ο κτηνιατρος για να προσπαθήσουμε να τον σώσουμε?
Βέβαια!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Τι εγινε φιλοζωοι του πληκτολογιου ειμαστε?
τωρα κατακρινεις εσυ....
οτι δηλωνει ο καθενας ειναι,οποιος δεν δηλωνει καλα κανει...........

εκτος αν επρεπε το αιμα να ειναι ρατσας οπωσδηποτε
και οποιος μπορει βοηθαει...

ritaki

New Member
8 Οκτωβρίου 2008
1
0
ο σκυλος τη ξαδερφης μου θα δωσει αιμα επισης
μπραβο που το μαζεψατε ρε παιδια θα πεθαινε το ζωο φανταζομαι ολοι στο δρομο επειδη σιχαινονται ουτε θα το χαιδευαν, ζωοφιλοι του κ****

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
Edit: Xrisida δεν ήταν οι φωτογραφίες το πρόβλημα. Ήταν το γεγονός ότι συνοδεύονταν από σχόλια τύπου "κι εγώ που είπα στην Κλειάννα να το στείλει πρώτα εδώ..." μην τα επαναλαμβάνω.
ε ναι , αυτό είναι γεγονός,,ψέματα να πω??
δεν καταλαβαίνω...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ερωτηση ειναι ρε Λουνα ρητορικη. Εγω ξερω για καποιους και εικαζω για πολλουουουος αλλους οτι δεν ειναι του εντερ μονο.
Φανταζομαι οτι σε τετοιες μεταγγισεις η παρομοια ρατσα αν κανει κατι θα ειναι καλο. Ρε Λιζακι δεν τσεκαρεισ και συ στο φεησμπουκι? 5000 φιλους εχει

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Εκβιασμός δεν ήταν η ιστορία του ροτ, ούτε οι φωτογραφίες.
Αλλά το γεγονός ότι οι κάτοχοι ροτ προκάλεσαν τέτοια απογοήτευση. Και καλούνται, ουσιαστικά, σε απολογία.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Ρε Λιζακι δεν τσεκαρεισ και συ στο φεησμπουκι? 5000 φιλους εχει
ok

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχι οχι να μην απολογηθουν.. Αλλα αν μπορουσαν να βοηθησουν καλα θα ταν!! Ε και εχουμε και απειρους αναθεμα τους. Κοτζαμαν σαμπφορουμ:D

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
Εκβιασμός δεν ήταν η ιστορία του ροτ, ούτε οι φωτογραφίες.
Αλλά το γεγονός ότι οι κάτοχοι ροτ προκάλεσαν τέτοια απογοήτευση. Και καλούνται, ουσιαστικά, σε απολογία.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

ok
και έχεις απόλυτο δίκιο.

Πραγματικά συγχωρέστε με αν καταλάβατε οτι έβαλα τις φώτο για εκβιασμό. ( οι φώτο πειράξαμε τελικά? το κείμενο? παρεμπιπτόντως όσο προχωράμε αυτό αλλάζει)

κάποιος με roti για την μετάγγιση που λέγαμε???
αν υπάρχει κάποιος, ας πάρει τηλ σε αυτό που αναγράφεται στην αγγελία, το να κάνει άπλα post εδώ δεν θα βοηθήσει.

ευχαριστούμε εκ μέρους του

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητοί φίλοι,

η αρχική αγγελία είχε τηλέφωνο και όποιος ενδιαφέρονταν θα απευθύνονταν εκεί. Τα υπόλοιπα σχόλια, χαρακτηρισμοί, βολές επί προσωπικού, ψυχαναγκασμός κτλ είναι περιττά.
Η σύγκριση του μεγέθους των φιλοζωικών μας αισθημάτων δεν βοήθα το ζώο. Αντιθέτως δίνει αφορμή για ανούσια και μηδενικής χρησιμότητας στείρα αντιπαράθεση η οποία δεν τιμά κανένα.

Θα παρακαλούσα η επόμενη δημοσίευση να αφορά την πορεία της υγείας του ζώου και μόνο. Οποιαδήποτε συνέχεια σε άσχετες με το αρχικό θεμα δημοσιεύσεις θα έχει ως συνέπεια την άμεση διαγραφή τους.

Ευχαριστώ.

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
Αντίο Rotti...

Ο σκύλος της φωτογραφίας αν και ράτσας (Rottweiler) βρέθηκε στην κατάσταση αυτή, στη Βαρυμπόμπη, σε πολυσύχναστο άνοιγμα λίγο μετά τις ταβέρνες από μια κυρία που μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε. Μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης των μελών του Stray.gr, ο σκύλος βρέθηκε την τέταρτη ημέρα, με ανοιχτές πληγές στη ράχη και ενώ θα έπρεπε κανονικά να ζυγίζει από 43 ως 59 κιλά, δεν ήταν πάνω από 18 κιλά. Στην πρώτη προσέγγιση μας φοβήθηκε και έφυγε, αλλά μετά από 10 μόλις λεπτά μας συνήθισε και ήρθε κοντά μας. Περπάτησε με τη λιγοστή δύναμη που του έχει απομείνει, παραπατώντας, μέχρι το αυτοκίνητο όπου προσπάθησε να μπει μέσα. Μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρική κλινική, όπου παρά τις προσπάθειες, μετά από 4 ημέρες πέθανε από σηψαιμία (βακτηριαιμία) που ήταν σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτή είναι η τύχη χιλιάδων αδέσποτων (ράτσας και μη) που πεθαίνουν εγκαταλελειμμένα και αβοήθητα στους δρόμους, αποτέλεσμα του «πρωτοποριακού προγράμματος προστασίας των αδέσποτων που έχει εφαρμόσει από το 2004 η ελληνική πολιτεία», της αδιαφορίας των πολιτών (που σίγουρα τον είχαν δει πολύ πριν την κυρία).
Βοηθήστε μας να κάνουμε περισσότερα για τα αδέσποτα, συμμετέχοντας ως εθελοντές.
Μην γυρίσετε την πλάτη στον επόμενο άρρωστο Rotti του δρόμου που πεθαίνει περιμένοντας κάποιον με αγωνία.

Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων
Stray.gr
ΤΘ: 76325, ΤΚ: 17102, ΑΘΗΝΑ, Email: [email protected]
...για τα ζώα

nikitadog

Active Member
30 Αυγούστου 2008
32
0
καλο ταξιδι αντιο rotti ευχομαι εκει που θα πας να βρεις οτι εδω στη γη δε καταφεραμε να σου προσφερουμε και συγνωμμη :(:(:(