Λύση για τρίχες...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.729
7.229
Στέλιο χρειάζεται μια φώτο επί τω έργω, προβλέπεται φοβερή με τις τρίχες να ανοίγουν στον αέρα και τον Αδάμ να απολαμβάνει.

Φανή με το καλό!

Μια χαρά είναι καλέ τα λευκά-μπεζ ρούχα το χειμώνα. Να πας στα χιόνια να κάνεις παραλλαγή!

Εμένα που είναι απρόμαυρος δεν υπάρχει σωτηρία, στα ανοιχτόχρωμα ρούχα φαίνονται οι μαύρες στα σκουρόχρωμα οι άσπρες. Αλλά δε με πειράζει. Καλά να ναι τα ρολάκια κι ότι πιάσουν πιάσανε.

Σε κανά μαγαζί που έχει ξεχαστεί στα 80s και έχει κανά black light σε κανά σημείο μόνο μην πάτε, τότε θα καταλάβετε πόσες δεν πιάνουν τα ρολά, οι βούρτσες και όλα τα συναφή, μουαχαχα *demonio*

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Κάθε μέρα περνάω από το βενζινάδικο που βάζω αέριο στο αμάξι, χαιρετάω τον βενζινά, και πάω στο αέρα.
Πατάω το κουμπί και κάνω αερισμό μέχρι μέσα λεμεεεεεε!!!Φςςςςςςςςςςςςς και φςςςςςςςςςςςςς, σκόνες, τρίχες, νεκρές τρίχες, φεύγουν σε χρόνο dt!Σταματάω για λίγο, τον τινάζω:rolleyes:, του λέω όμορφα λογάκια:rolleyes:, τον χτενίζω:rolleyes: και τον ξαναπερνάω ακόμα ένα χέρι αερισμό...φςςςςςςςςςςςς!
Φτου σου, λάμπεις αγόρι μου λάμπεις...:rolleyes:
Ιδιοφυές! Απορώ πώς δεν το είχα σκεφτεί!!!! :D
Είχα δει τα μηχανήματα για σκύλους που φυσάνε αέρα, αλλά ήταν πολύ ακριβά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ρε μην κουράζετε τους εαυτού σας ρε παιδιά!

Απλά πραγματάκια...την ώρα που είστε βόλτα αν έχετε κάποιο βενζινάδικο στο δρόμο σας σταματάτε χαιρετάτε τον βενζινά και πάτε στον "αέρα".!Τοποθετείτε τον σκύλο κατάλληλα, παίρνετε το ματσούκι και πατάτε το μαγικό κουμπί για να βγάλει αέρα!Ε, όλη την δουλειά την έχει κάνει η πίεση!

Κάθε μέρα περνάω από το βενζινάδικο που βάζω αέριο στο αμάξι, χαιρετάω τον βενζινά, και πάω στο αέρα.
Πατάω το κουμπί και κάνω αερισμό μέχρι μέσα λεμεεεεεε!!!Φςςςςςςςςςςςςς και φςςςςςςςςςςςςς, σκόνες, τρίχες, νεκρές τρίχες, φεύγουν σε χρόνο dt!Σταματάω για λίγο, τον τινάζω:rolleyes:, του λέω όμορφα λογάκια:rolleyes:, τον χτενίζω:rolleyes: και τον ξαναπερνάω ακόμα ένα χέρι αερισμό...φςςςςςςςςςςςς!
Φτου σου, λάμπεις αγόρι μου λάμπεις...:rolleyes:

Λαμπεις Μπαμπη μου, λάμπεις!!! (ε δεν αντεξα)

Βρε παρτε γιορκι να ξενοιασετε από τις τρίχες....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Συγνώμη αλλά δεν σοβαρολογείτε που θα πάω στο βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και όταν θα με ρωτήσει αν θέλω να ελέγξει τον αέρα στα λάστιχα θα βγάλω έξω τον μπούλη και θα του πω όχι αλλά blow my dog one sec plz!!?!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Συγνώμη αλλά δεν σοβαρολογείτε που θα πάω στο βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και όταν θα με ρωτήσει αν θέλω να ελέγξει τον αέρα στα λάστιχα θα βγάλω έξω τον μπούλη και θα του πω όχι αλλά blow my dog one sec plz!!?!
Δες τώρα, θέτεις σεξιστικά θέματα μεταξύ γυναικών-ανδρών!:p

Εγώ βάζω μόνος μου αέρα στα οχήματα μου όπως και πολλοί άνδρες, σε σχέση με τις γυναίκες!:culo:
Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ βενζινάς να μου ελέγξει τον άερα στα λάστιχα!

Πέρα από αυτό, δεν πας στο βενζινάδικο μόνο όταν έχεις αυτοκίνητο!Εγώ πεζός ήμουν και πήγα με τον σκύλο!
Πολλές φορές το καλοκαίρι όταν κάνω ποδήλατο, σταματάω σε βενζινάδικα και αερίζω τον εαυτό μου γιατί κάνει ζέστη!
Εννοείται πως τιμώ τον παλιμπαιδισμό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Στέλιος σε μεγάλα κέφια!!!
Περιμένουμε και φωτό του Αδάμ, να...αερίζεται...:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλή λευτεριά Φανή!! :thumbup:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Στέλιο χρειάζεται μια φώτο επί τω έργω, προβλέπεται φοβερή με τις τρίχες να ανοίγουν στον αέρα και τον Αδάμ να απολαμβάνει.

Φανή με το καλό!

Μια χαρά είναι καλέ τα λευκά-μπεζ ρούχα το χειμώνα. Να πας στα χιόνια να κάνεις παραλλαγή!

Εμένα που είναι απρόμαυρος δεν υπάρχει σωτηρία, στα ανοιχτόχρωμα ρούχα φαίνονται οι μαύρες στα σκουρόχρωμα οι άσπρες. Αλλά δε με πειράζει. Καλά να ναι τα ρολάκια κι ότι πιάσουν πιάσανε.

Σε κανά μαγαζί που έχει ξεχαστεί στα 80s και έχει κανά black light σε κανά σημείο μόνο μην πάτε, τότε θα καταλάβετε πόσες δεν πιάνουν τα ρολά, οι βούρτσες και όλα τα συναφή, μουαχαχα *demonio*
Ευχαριστώ πολύ παιδιά....Στελιο έχω λιώσει στα γελια χαχαχα θέλω και εγω φώτο του αερισμου!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ναι ενταξει, δεν ξερω ποσο φιλοζωους βενζιναδες εχετε στην Θεσσαλονικη αλλα ειλικρινα θα παω την Μπερυ να την φυσηξω σε βενζιναδικο μονο αν ειναι να μην ξαναπατησω:p

Δεν ειναι και ασπρη παναθεμα την να πω οτι χιονισε με αυτα που θα αφησουμε πισω μας...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Fani καλή λευτεριά!

Παιδιά, στο Ρας ο αέρας του βενζινάδικου δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, δυστυχώς.. Με κοιτούσαν τα παιδιά και γελούσαν. Ο σκύλος με κοιτούσε κι απορούσε τι κάνω. Εν τέλει συνεχίσαμε την βόλτα μας σα να μη συνέβη τίποτα. Ούτε και το πάτωμά μου κατάλαβε διαφορά...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χμ... Σκέφτομαι σκυλοτούφες κολλημένες στο αηδιαστικό λιγδιασμένο τσιμέντο βενζινάδικου. Όνειρο!

Και μόλις το διαπιστώσουν οι βενζινάδες, και έχει πλέον διαδοθεί αρκετά το σπορ, θα δείτε στον τιμοκατάλογο τους: Πλύσιμο στο χέρι, κέρωμα, φύσιμα σκύλου... :p

Στέλιο πες την αλήθεια, έχεις κολλητό βενζινά; Ή το έχεις κάνει από μια φορά στο κάθε βενζινάδικο, ώστε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και να μην προλάβουν να αντιδράσουν; :mrgreen:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Fani καλή λευτεριά!

Παιδιά, στο Ρας ο αέρας του βενζινάδικου δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, δυστυχώς.. Με κοιτούσαν τα παιδιά και γελούσαν. Ο σκύλος με κοιτούσε κι απορούσε τι κάνω. Εν τέλει συνεχίσαμε την βόλτα μας σα να μη συνέβη τίποτα. Ούτε και το πάτωμά μου κατάλαβε διαφορά...
Βρε Κρητικοπούλα εεε orillis ήθελα να πω,μέρες με έχεις μπερδέψει με την αλλαγή χαχα:p
Ευχαριστώ:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Χμ... Σκέφτομαι σκυλοτούφες κολλημένες στο αηδιαστικό λιγδιασμένο τσιμέντο βενζινάδικου. Όνειρο!

Και μόλις το διαπιστώσουν οι βενζινάδες, και έχει πλέον διαδοθεί αρκετά το σπορ, θα δείτε στον τιμοκατάλογο τους: Πλύσιμο στο χέρι, κέρωμα, φύσιμα σκύλου... :p

Στέλιο πες την αλήθεια, έχεις κολλητό βενζινά; Ή το έχεις κάνει από μια φορά στο κάθε βενζινάδικο, ώστε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και να μην προλάβουν να αντιδράσουν; :mrgreen:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ