Με βάση και το παραπάνω , περί λούτρινων ο λόγος λοιπόν. Στο μικρό, έχω πάρει σαν υλικά καουτσουκ, τα κλασσικά μπαλάκια τένις, ψαθί (?) (το υλικό που έχουν κάποια "λουκάνικα".) και σχοινί. Δεν έχει αγγίξει τίποτα από αυτά. Μια μέρα, όταν πρωτοήρθαμε, είδε κάτι λούτρινα που είχα στο κρεβάτι, κανονικά, όχι σκυλολούτρινα και τα λάτρεψε. Εδώ και 6 σχεδόν μήνες, από τα 4, το ένα έχει μείνει μισό πλέον, το άλλο έχει αρχίσει και ανοίγει τρυπούλες και τα 2 είναι εντελώς άρτια. Και φανταστείτε πως είναι τα μοναδικά με τα οποία παίζουμε- tug of war και παρτο/φερτο. (για αυτό άλλωστε έχουν χαλάσει τα δυο από το τράβηγμα- δεν ήταν φτιαγμένα για αυτό). Ως συνέπεια, κατάλαβα ότι του αρέσουν τα μαλακά παιχνίδια και σκέφτηκα να του πάρω τα παρακάτω: Tugger Knots Frog | KONG Company και Wild Knots Bears | KONG CompanyΤα λουτρινα δε ξερω κατα πόσο θα ζήσουν ουτε της κονγκ, ισως να προσανατολιστεις στο κλασσικο που γεμιζεις λιχουδιες. εμεις ενα λουτρινο και ενα σαν φρισμπι υφασματινο πηραμε καποτε (ο δικος μου δεν είναι χαλαστρας) και παλι δεν εζησαν παραπανω απο 1-2 μερες.
αυτη η λοξα γενικα ειναι επικινδυνη για την τσεπη.....εγω εχω ενα σκύλο και σαμαράκια/κολάρα να φορέσει αγέλη.....
Να ξερεις στο μαυρο παει πολυ ωραια το κιτρινο, το λαχανι φωσφοριζέ και το εντονο πορτοκαλί
Και όταν έρθουμε Αθήνα αυτό: Plush tug toy
Έχει κάποιος εμπειρία με τα παραπάνω; Με κάποιο άλλο λούτρινο που να έχει κρατήσει;
(Πάντως τα ανθρωπολούτρινα, τραβολογούνται 6 μήνες και κρατούν ακόμα, καλή κατασκευή και πετυχημένη αγορά)
Το κλασσικό κονγκ στο μεταξύ το έχουμε, απλά αδειάζει το φαγητό από μέσα και το αφήνει, το βαριέται. Υπάρχουν φορές που βαριέται τόσο που αφήνει και το φαγητό ως τη μέση μέσα ( του βάζω κονσέρβα και το παγώνω). Γούστα και παραξενιές
(υ.γ ευχαριστούμε για τα χρωματάκια @medusa θα τα έχουμε υπόψιν - και το φωτεινό κόκκινο τους πάει όπως το έχω δει)
Last edited: