Χαχαχα. Παλούκι φ120... Η πεταλουδιάρα πόσα κιλά έχει φτάσει?ρε το λουκι ολοκληρο παλουκι εγινε!!!!
Χαχαχα. Παλούκι φ120... Η πεταλουδιάρα πόσα κιλά έχει φτάσει?ρε το λουκι ολοκληρο παλουκι εγινε!!!!
Χαθήκαμε βρε!!! Αντε να πάμε καμιά βόλτα και τώρα θα σε παίρνει εκείνος αγκαλιά!!!Πως μεγάλωσε έτσι καλέ ???? Φτου-φτου !!! Κούκλος έγινε !!
Θυμάμαι ένα πλασματάκι που το έπαιρνα αγκαλιά, μια σταλίτσα, τότε που δεν είχε τελειώσει ούτε τα εμβόλια....
Ένα μεγάλο φιλί από εμάς στο μουσούδι του !
Αμαλία περιμένουμε συνάντηση με Ντιέγκο...Αγορι μου ομορφο*agapoylas* Αδυναμια μεγαλη ο πειρατακος
Μαρία καλησπέρα!! Χάλια περνάμε...δε βλέπουμε την ώρα να γυρίσουμε Αθήνα ;P Χωρίς λαιμαριά ή στηθόλουρο σε παραλία με χίλια δύο ερεθίσματα με τίποτα. Μέχρι και ένα ανήμπορο γλάρο γλύτωσα στο τσακ από τα σαγόνια του.Βγάλτου παιδί μου την λαιμαριά απ' τον λαιμό. Σαν να φοράει άγκυρα είναι...
Πάντως κι εσείς χάλια περνάτε ε;
Ναι αλλα με τον σκυλο στην πλατη για να ανεβει ο βαθμος δυσκολιας, και να φανει και ο χαρακτηρας του Λούκι...ιελα πες την αληθεια τωρασε εχει ριξει το παλιοπαλουκο κ περνεις ατελειωτες?
νομιζω τη φωτο αυτη πρεπει να τη βαλεις σε διαγωνισμο να ψηφισουν τα κοριτσα!!!
[video]https://www.facebook.com/video/video.php?v=2347176517897[/video]
Το μπαλάκι στο βίντεο είναι τοποθετημένο στα 2,20μ περίπου. Νομίζω ότι τα καταφέρνει καλά στο άλμα ο μικρός μου!!
Τώρα πρέπει να είναι οκ το βιντεάκι.This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.
που ησασταν κερκυρα?
υπαρχει ειδικο σπρει για ψυλλους?
σαββατο παμε κερκυρα και σημερα θα βαλω αμπουλα και το σαββατο νεο σκαλιμπορ... δε θα φτασουν?
ευχαριστω
μωραιτικα.Τώρα πρέπει να είναι οκ το βιντεάκι.
Λοιπόν εγώ ήμουν βόρειοδυτική κέρκυρα στο πατρικό μου. Εκεί επειδή υπάρχουν σκυλιά γατιά και άλλα ζώα (χωρίς την πρέπουσα κατ'εμε περιποίηση) , υπάρχουν και ψύλλοι. έτσι κολλήσαμε κι εμείς.
Στη περιπτωσή σου ,αν δεν πας κάπου με ανάλογες συνθήκες, πιστεύω ότι είσαι καλυμένος με αυτά που θα κάνεις.
Σπρει για ψύλλους υπάρχουν πολλά. Της fronline είναι ένα από τα καλά,αν όχι το καλύτερο. Εγώ προσωπικά και αμπούλα της frontline χρησιμοποιώ. Εσύ σε ποιο μερος της πατρίδας θα πας?