Λουσι+Λαζλο=?

tasosvivi

New Member
12 Ιανουαρίου 2013
3
0
Καλησπερα το ονομα μου ειναι Τασος και το αξιολάτρευτο κατοικίδιο μου ειναι η Λουσι μποξερ το οποιο ειναι 17 μηνων.Μεχρι πριν μια βδομαδα η ζωη μας ηταν ρουτινιασμενη και ιδανικη για την Λουσι.Εδω και 8 μερες ειμαι κατοχος ενος δευτερου σκυλου του Λαζλο ενας απιστευτος τυπακος 2 μηνων και ρατσας Dogue de Bordeaux του οποιου την ιστορια θα σας αφηγηθω.Τον απεκτησα εντελως τυχαια(δεν θελω να φανει ασχημο) απο εναν ανθρωπο που δεν ειχα ξαναδει.Φοιτητης στο ιδιο ΤΕΙ με μενα και ιδιοκτητης(για 4 μερες) του Λαζλο.Με βρηκε στο παρκο στο οποιο βγαζω την Λουσι για τις καθημερινες της βολτες και μου ειπε πως αγορασε το σκυλι μονος του χωρις να πει τιποτα σε κανεναν και μολις το εμαθαν οι γονεις του δεν του εδωσαν επιλογες να το κρατησει και πως ειχε αποφασισει να το αφησει ελευθερο στο συγκεκριμενο παρκο με την προοπτικη οτι καποιος θα το επαιρνε σπιτι του(συνεχως μου τονιζε ποσο φιλοζωικη ειναι η πραξη που κανει(που δεν τον πουλαει)):mad:.Δεν σκεφτηκα καν να τον παροτρύνω να αλλαξει γνωμη και να το κρατησει γιατι ολα οσα ειχε πει ηταν εντελως ηλιθια(ηταν απο αυτους τους οποιους το σκυλι τους θελουν να γινει η προεκταση του μοριου τους(αφου ειχε βλεψεις να το κανει τουμπανιαρικο)) και αποψη μου ειναι πως δεν θα επρεπε να υπαρχουν τετοιοι ιδιοκτητες σκυλων.Για να μην τα πολυλογώ χωρις δευτερη σκεψη δεν αφησα τον μικρο με αυτον τον ανθρωπο και τον υιοθέτησα ΕΓΩ εκεινη ακριβως την στιγμη(ολα αυτα στην πρωινη βολτα).Αυτη ειναι η ιστοριουλα για το πως απεκτησα τον Λαζλο.Το θεμα αυτην την στιγμη ειναι πως η Λουσι την πρωτη μερα τον δαγκωσε κατι που δεν κανει ποτε αφου ειναι εντελως κοινονικοποιημενη και δεν εχει καθολου επιθετικες στασεις προς αλλα σκυλια.Ο μικρος εκανε δυο ραματα και ολα καλα.Θα ηθελα να ρωτήσω γιατι το εκανε αυτο η Λουσι να διευκρινισω πως δεν εγινε την ωρα του φαγητου η κατι τετοιο αλλα την ωρα που κοιμομασταν.Οι σχεσεις τους αυτη τη στιγμη ειναι τελειες.Παιζουν κοιμουνται και τρωνε μαζι.Ειμαι αρκετα επιφυλακτικος ομως γιατι φοβαμαι το ενδεχομενο μηπως και ξανα γινει.Μπορει καποιος να μου πει αν αντιμετωπισε ιδια κατασταση με την αποκτηση δευτερου σκυλου?Ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω τις απαντησεις σας!!