Λουρί για σκύλο πίσω μέρους(επείγον)

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος σε αυτό το υπέροχο forum και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια please.Έχω 1 γέρο σκύλο μεγαλόσωμο με πρόβλημα στα πίσω πόδια(λόγω ηλικίας).Σκέφτομαι να πάρω 1 λουρί για το πίσω μέρος του σώματος ώστε να μπορώ να τον βγάζω βόλτα χωρίς να τον κρατάω συνεχώς τη μέση, κάτι όπως αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/Aspen_P..._for_Elderly_Dogs_Dog/320468386554/item.Ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω Ελλάδα και προτιμότερο Θεσσαλονίκη(και φυσικά σε παρόμοια τιμή).Ευχαριστώ εκ των προτέρων;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εγώ ομολογώ ότι δεν το έχω δει ποτέ, σε κανένα pet shop. Γιατί δεν το παραγγέλνεις μέσω ιντερνετ;

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Γιατί δεν το παραγγέλνεις μέσω ιντερνετ;
Ο μόνος λόγος είναι ότι το βιάζομαι όσο δεν πάει, γιατί η κατάσταση με τον παππού έχει χειροτερέψει:(Πλέον σχεδόν τον κουβαλάω στις βόλτες και δε με πειράζει τόσο για μένα, αλλά όταν λείπω και αναλαμβάνουν οι γονείς μου, εκεί είναι τα δύσκολα.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Αναπηρικά καροτσάκια και αυτά τα λουριά που σε βοηθάνε να ανασηκώνεις το ζώο, πουλάει και ο Μαδεμοχωρίτης (πετ σοπ), στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα, τηλ. 210-6390496.
Δεν έχω ιδέα από τιμές.
Ρώτα αν γνωρίζει στη Θεσσαλονίκη κάποιον που να πουλάει αντίστοιχα προιοντα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατι δεν φτιάχνεις ένα αυτοσχέδιο μόνη σου?? Δες πανω κάτω πως είναι αυτο στο σχέδιο και με παλιά λουριά φτιαξε της ένα....

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Thanks irma, μάλλον μ' έσωσες:)Ο Μαδεμοχωρίτης μου είπε με ποιον συνεργάζεται Θεσσαλονίκη η εισαγωγική που τα φέρνει(pet vet λέγεται αν ενδιαφέρει κάποιον άλλον δλδ) και μάλλον θα μου το παραγγείλει.Kopritis δε μου φαίνεται και τόσο εύκολο να φτιάξω κάτι μόνος και να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα βέβαια:(