Kι εγω το χω απορια!!το χει και ο δικος μου ο μουργος,και ανησυχω οσο να 'ναι,γιατι ειναι και 3 μηνων κοντα 11 κιλα,δεν ειναι και κανενας ελαφρυς σκυλος...ωραίος ο μικρούλης πράγματι. αυτό με τα ποδαράκια του (που φαίνεται τόσο ογκώδης η ωλένη πριν τον καρπό )τι μπορει να ειναι?το εχω δει σε άλλα κουτάβια μερικές φορές ακόμα. με το που ρίχνουν λίγο ύψος βελτιώνεται.
Ο μικρος ομορφος ειναι και να ειναι παντα υγιης . Η κουταβα η αδεσποτη ηταν μακρυτριχη και ειχε ωραιο τριχωμα , ο γουλφ ειναι κοντοτριχος και μαλλον ο γιατρος σου καλυτερα να μεινει στα ιατρικαΣας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!@Sirkos, γενικα προτιμαω τα μακρυτριχα. Ναι ο γιατρος το ειπε μακρυτριχο.. εγω απο οσα εχω δει στο ιντερνετ νομιζω ειναι σε μια μεσαια φαση.. κοντυτριχο δεν το λες σε σχεση με καποια ολα που εχω δει, επισης ουτε συγκρινεται με το δικο σου που εχεις τουλαχιστον διπλασιο σε μηκος τριχωμα.. οπως και να 'χει τον εχω συνηθισει και ειναι υπεροχος@Theos462, ναι..οντως ειμαι παρορμητικος δυστηχως και κανω συχνα γκαφες.. θα στρωσω που θα παει..Το ονομα του ειναι Wolf..
Xωρις παρεξηγηση,για ποια κουταβα αδεσποτη μιλας,γιατι μπερδευτηκα...Ο μικρος ομορφος ειναι και να ειναι παντα υγιης . Η κουταβα η αδεσποτη ηταν μακρυτριχη και ειχε ωραιο τριχωμα , ο γουλφ ειναι κοντοτριχος και μαλλον ο γιατρος σου καλυτερα να μεινει στα ιατρικα
το εχω διαβασει φιλε,εννοεις τη μητερα του κουταβου?Παρε το θεμα απο την αρχη σταθη θα δεις