Λευκος ελβετικος ποιμενικος

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Έλεος... Τόσο trolling δεν έχω ξαναδει σε forum ρε παιδιά...
Είμαι εδώ μόνο 2 μήνες και εκεί που λέω "έλα μωρέ, απλή σύμπτωση είναι" κάθε τόσο ξεπετάγεται και έναν troll... Μια τα σοκολατοειδή, μιά οι νεφελοκατερίνες, βάλε στη λίστα και τούτον εδώ.. Έλεος!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Αν κάποιος ανοίξει μία Χρυσή Ευκαιρία, ή μπει σε κανένα site αγγελιών του στυλ "αί πετ-άξου τελεία τζι αρ", θα βρεί 800 εκατομύρια αγγελίες από BYBs ή/και απατεώνες που είναι τουλάχιστον για κρέμασμα και που χαρίζουν ή πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί Γερμανικούς Πηδηχτικούς, Λαμπραρότ, Μακίτα, Κάνε Γκρόσο κλπ, κλπ, κλπ

Το πιό εύκολο πράγμα στις ημέρες μας, είναι να βρείς "καθαρόαιμο" με 100-200-300 ευρώ ή ακόμα και δωρεάν...

Για ποιόν λόγο μπαίνουν εδώ???? Για ποιό λόγο πρέπει να χαλάνε την ηρεμία σε 2-3-10 ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για τα σκυλιά και να φέρνουν συνεχώς την αναστάτωση??
Και εσείς γιατί τσιμπάτε έτσι?? Για ποιόν λόγο σε τέτοια threads μετράτε 20 σελίδες απαντήσεων και δεν θεσπίζετε έναν κανόνα να γίνονται banned ή έναν άγραφο κανόνα του στυλ "δεν απαντάει κανείς μας"?

Συγνώμη που παίρνω το θάρρος να πω χύμα τη γνώμη μου αλλά νυσάφι πιά με τα trolls... Πάει χαμένη όλη η υπόλοιπη καλή δουλειά και το υλικό που έχει να προσφέρει ετούτος εδώ ο ιστότοπος...
απο τοτε που εκλεισαν τα ριαλιτι το παθαμε

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ωχ καταλαβα... σας ζητουσε πληροφοριες για τα σκυλια!
εμενα μου ζητουσε να συναντηθουμε για να μου δειξει τον σκυλο, για να πιστειτε ολοι εσεις οι απιστοι οτι υπαρχει το κουταβι!
και να ερθω να σας το πω!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εμενα μου ζητουσε να συναντηθουμε για να μου δειξει τον σκυλο, για να πιστειτε ολοι εσεις οι απιστοι οτι υπαρχει το κουταβι!
και να ερθω να σας το πω!!
και αυτό εσένα σε κανει να πιστευεις οτι υπηρχε?
από που να στο δειξει? θεσσαλονικη που σπουδαζε ή μυτιλήνη???

κανεις δεν θελει να πεισει εμενα πιααααααααααααα κλαψ (σνιφ)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Βρε καθίστε να δούμε..μπορεί ο Άρης να είναι μικρός ηλικιακά, γι αυτό και οι πολλαπλές επιλογές..Αμάν πια! Καχύποπτοι άνθρωποι! Ο Άρης btw ακούει;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και αυτό εσένα σε κανει να πιστευεις οτι υπηρχε?
από που να στο δειξει? θεσσαλονικη που σπουδαζε ή μυτιλήνη???

κανεις δεν θελει να πεισει εμενα πιααααααααααααα κλαψ (σνιφ)
Mυτιληνη βεβαιως βεβαιως!
εχεις το νιντζα και σε φοβουνται!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Βρε καθίστε να δούμε..μπορεί ο Άρης να είναι μικρός ηλικιακά, γι αυτό και οι πολλαπλές επιλογές..Αμάν πια! Καχύποπτοι άνθρωποι! Ο Άρης btw ακούει;
Έχεις δίκιο... Οφείλω να ζητήσω συγνώμη μέχρι να δείξει το πράγμα αλλά παρασύρθηκα από τα posts που έχω δει ως τώρα που έχει αλλάξει 3-4 ράτσες (μέχρι και για ημίαιμο έχει ενδιαφερθεί). Δεν το παίρνω πίσω πάντως την δήλωση μου περι trolling στο forum. Πολύ πράγμα...

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Επειδη ρωτησε για 2 ρατσες εινα τρολλ?](*,) εγω πριν αποφασισω τι ρατσα θα παρω σκεφτομουν 5-6 ρατσες

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Δεν ξερω αν η ολη κατασταση ειναι γελοια η οχι, τι να πω...

Μεχρι τωρα εχω αναφερει το λαμπραντορ και το γερμανικο ποιμενικο/καναδεζικο(ελβετικο).. δεν ξερω εαν εχετε προβλημα με αλλα μελη του φορουμ αλλα το παρα@@@@ το πραγμα.. οποιος νομιζει οτι απλα ειμαι κατωτερης ποιοτητας ατομο για μου εξηγησει μια-δυο αποριες ας μην ασχοληθει μαζι μου.. τωρα αν καποιος ειχε την ορεξη να με βοηθησει επανω σε καποιος αποριες, καλωσ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.097
Νομίζω ότι ο μόνος ενεργός αυτή την στιγμή, που μπορεί να σε διαφωτίσει σχετικά, είναι ο Sirkos.

Στο θέμα του, θα βρεις όλες τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζεσαι:

[h=3]Uther Real Corte De Las Arcanas[/h]
Για τα γερμανικά, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι. Τα μισά σχεδόν θέματα, αφορούν τα γερμανικά και τα προβλήματά τους. Θα βρεις άπειρες πληροφορίες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά τα μόνα τρόλς στο θέμα είστε εσείς και όχι ο Valous :p

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
αν θες ελβετικο θα σου ελεγα να κοιταξεις τα εκτροφεια γαλλιας και ισπανιας-πορτογαλιας και ξερω οτι και η αυστρια εχει καλα , τουλαχιστον αυτες οι γραμμες εμενα προσωπικα μου αρεσουν που ειναι πιο μαζεμενες απο οτι πχ οι γερμανικες , αν και τωρα τελευταια γινονται προσπαθειες εκτροφης και στην ελλαδα οποτε ισως δεν χρειαστεις να ξενιτευεις οπως εγω , αυτα απο εμενα , οτι αλλο θες μου λες

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Ειδα ολο το θεμα σου, καλα σε λεγανε χαζομπαμπα :D
Εχεις μακραν το ομορφοτερο ελβετικο ποιμενικο που εχω δει... προς το παρων δεν εχω καποια απορια αλλα σιγουρα θα βρεθει..

ιδου! ροζ πατουσακια ή λιγο ροζ μυτουλα, ή και τα 2 μπορει να σημαινει οτι δεν ειναι καθαροαιμο δειγμα της φυλης;