Λερώνει το σπιτάκι της.

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Εννοώ ότι προσωπικά θεωρώ λάθος το να έχεις το σκυλί στην αυλή (υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις φυσικά).
Να το πιάσω από τη ψυχολογία του σκυλου,να το πιάσω από το πόσο πιο εύκολα μπορεί να μεταδοθεί κάποια αρρώστια?κλπ κλπ.
Εάν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στο αναλύσω κι άλλο
Σεβαστή η άποψη σου αλλά εγώ δεν μπορώ να έχω το σκυλί μέσα στο σπιτι για διάφορους λόγους. Τώρα για την ψυχολογία του όσο μπορώ είμαι μαζί του και περνάω χρόνο όχι μόνο εγώ όλοι στο σπιτι. Για την αρρώστια που λες ναι μπορεί να κολλήσει κάτι ποιο εύκολα αλλά αν είναι να σε βρει θα σε βρει είναι η άποψη μου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρομαι αν δεν ενδιαφερομουν δεν θα αγόραζα το σκυλί θα έβρισκα ένα οποίο ναναι.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Την περιοριζεις, βγαζεις το αυτοκινητο, κλεινεις πορτα, λυνεις σκυλο, ξανακλεινεις πορτα πισω σου.

Ειναι ο πρωτος σου σκυλος, σωστα; Μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις δωσει πολλη σκεψη στην αποκτηση σκυλου. Κανω λαθος;

• Like
Reactions: Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Σεβαστή η άποψη σου αλλά εγώ δεν μπορώ να έχω το σκυλί μέσα στο σπιτι για διάφορους λόγους. Τώρα για την ψυχολογία του όσο μπορώ είμαι μαζί του και περνάω χρόνο όχι μόνο εγώ όλοι στο σπιτι. Για την αρρώστια που λες ναι μπορεί να κολλήσει κάτι ποιο εύκολα αλλά αν είναι να σε βρει θα σε βρει είναι η άποψη μου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρομαι αν δεν ενδιαφερομουν δεν θα αγόραζα το σκυλί θα έβρισκα ένα οποίο ναναι.
Πάνω στην αναζήτηση πάτα και βρες το θέμα "Αυλή" και διάβασε το όλο.Αν δεν μπορείς πες μ να ποσταρω το λινκ ή ας το κάνει κάποιος άλλος.

Το ότι αγόρασες το σκυλι δε θα το σχολιασω (μη θεωρήσεις επιθετική τη προθέση μ και εγώ με λάθος τρόπο το είχα αποκτήσει).

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Την περιοριζεις, βγαζεις το αυτοκινητο, κλεινεις πορτα, λυνεις σκυλο, ξανακλεινεις πορτα πισω σου.

Ειναι ο πρωτος σου σκυλος, σωστα; Μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις δωσει πολλη σκεψη στην αποκτηση σκυλου. Κανω λαθος;
Αυτό που λες το γνωρίζω ξέρω το θέμα είναι αν μπορώ να μην κάνω αυτή τη διαδικασία.
Κανείς λάθος.

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Πάνω στην αναζήτηση πάτα και βρες το θέμα "Αυλή" και διάβασε το όλο.Αν δεν μπορείς πες μ να ποσταρω το λινκ ή ας το κάνει κάποιος άλλος.

Το ότι αγόρασες το σκυλι δε θα το σχολιασω (μη θεωρήσεις επιθετική τη προθέση μ και εγώ με λάθος τρόπο το είχα αποκτήσει).
Ok θα το ψάξω.
Εγώ δεν θεωρώ πως απόκτησα από λάθος το σκυλί. Αν αργότερα αποδεχθώ πως δεν κάνω για σκύλο είναι άλλο θέμα και δεν το ξέρει κανείς όπως και για όλους που έχουν σκυλιά.
Δεν θεωρώ επιθετικό ότι και να μου πει κάποιος γιατί δεν είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε forum που υπάρχουν αυτοί που ότι λένε και ότι έχουν κάνει είναι σωστό και τίποτα άλλο. Και το ποιο βασικό το γραπτό είμαι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος του άλλου όποτε όλα καλά.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αυτό που λες το γνωρίζω ξέρω το θέμα είναι αν μπορώ να μην κάνω αυτή τη διαδικασία.
Κανείς λάθος.
Δυο λυσεις βλεπω. Να φτιαξεις δευτερο φρακτη που χωριζει παρκινγκ αυτοκινητου και κηπο ή να δωσεις το σκυλο γιατι μαλλον δεν εισαι ετοιμος ακομα. Με ολην την καλη διαθεση. :)

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ok θα το ψάξω.
Εγώ δεν θεωρώ πως απόκτησα από λάθος το σκυλί. Αν αργότερα αποδεχθώ πως δεν κάνω για σκύλο είναι άλλο θέμα και δεν το ξέρει κανείς όπως και για όλους που έχουν σκυλιά.
Δεν θεωρώ επιθετικό ότι και να μου πει κάποιος γιατί δεν είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε forum που υπάρχουν αυτοί που ότι λένε και ότι έχουν κάνει είναι σωστό και τίποτα άλλο. Και το ποιο βασικό το γραπτό είμαι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος του άλλου όποτε όλα καλά.
Δεν είπα πως ήταν λάθος που αποκτησες σκύλο.
Είπα πως μάλλον απέκτησες,σκύλο με λάθος τρόπο.
Δηλαδη ,από πετ σοπ,από φίλο, από σκυλεμπορα.
Αυτοί οι τρόποι θεωρούνται λάθος για παρα πολλους λόγους.

Σωστοί τρόποι απόκτησης σκύλου είναι ο ΣΩΣΤΌΣ ΕΚΤΡΟΦΈΑΣ και η φιλοζωική.

Επίσης είπα ότι εγώ απέκτησα το σκύλο μ με λάθος τρόπο.
Απλά βλέπω ότι είσαι συζητησιμος για αυτό προσπαθω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μ τα εξήγησαν και εμένα.

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Δυο λυσεις βλεπω. Να φτιαξεις δευτερο φρακτη που χωριζει παρκινγκ αυτοκινητου και κηπο ή να δωσεις το σκυλο γιατι μαλλον δεν εισαι ετοιμος ακομα. Με ολην την καλη διαθεση. :)
Όταν βρω άλλη λύση θα σου πω για να το ξέρεις γιατί δεν πιστεύω πως είναι μόνο αυτό που λες. Αν ήταν έτσι θα ήταν ελάχιστοι με σκυλιά.

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Δεν είπα πως ήταν λάθος που αποκτησες σκύλο.
Είπα πως μάλλον απέκτησες,σκύλο με λάθος τρόπο.
Δηλαδη ,από πετ σοπ,από φίλο, από σκυλεμπορα.
Αυτοί οι τρόποι θεωρούνται λάθος για παρα πολλους λόγους.

Σωστοί τρόποι απόκτησης σκύλου είναι ο ΣΩΣΤΌΣ ΕΚΤΡΟΦΈΑΣ και η φιλοζωική.

Επίσης είπα ότι εγώ απέκτησα το σκύλο μ με λάθος τρόπο.
Απλά βλέπω ότι είσαι συζητησιμος για αυτό προσπαθω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μ τα εξήγησαν και εμένα.
Το σκύλο από εκτροφέα το πήρα. Ο γείτονας μου έιχε γεννά αλλά προτίμησα να το πάρω από εκτροφέα.
Ναι δεν έχω θέμα μα συζητήσουμε γιατί γιαυτο το λόγο έκανα εγγραφή στο forum.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Το σκύλο από εκτροφέα το πήρα. Ο γείτονας μου έιχε γεννά αλλά προτίμησα να το πάρω από εκτροφέα.
Ναι δεν έχω θέμα μα συζητήσουμε γιατί γιαυτο το λόγο έκανα εγγραφή στο forum.
Ωππ οπότε μάλλον εκανα λάθος.
Ποιο είναι το εκτροφικο όνομα του σκύλου σου αν επιτρέπεται η από ποιο εκτροφείο το πήρες?

Είμαι λίγο τρελαμενος με τα γερμανικά ποιμενικά μη με παρεξηγήσεις

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Ωππ οπότε μάλλον εκανα λάθος.
Ποιο είναι το εκτροφικο όνομα του σκύλου σου αν επιτρέπεται η από ποιο εκτροφείο το πήρες?

Είμαι λίγο τρελαμενος με τα γερμανικά ποιμενικά μη με παρεξηγήσεις
Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα του εκτροφέα όποτε μιλήσω μαζί του αν μου δώσει το ok θα το πω.
Το κουτάβι είναι δηλωμένο στον ΚΕΟ και περιμένω να βγει το pedigree

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα του εκτροφέα όποτε μιλήσω μαζί του αν μου δώσει το ok θα το πω.
Το κουτάβι είναι δηλωμένο στον ΚΕΟ και περιμένω να βγει το pedigree
Φαντάζομαι ότι εννοείς Κ.Ο.Ε εκτός εάν μ διαφευγει κάτι.
Το όνομα του εκτροφέα μπορείς να το αναφερεις θέλει δε θελει (αλλά σέβομαι τους λόγους που εσύ δε θες να το πεις).
Το εκτροφικο όνομα αν θες μπορείς να το αναφερεις παρ όλα αυτά.Αλλωστε δικός σου είναι ο σκύλος.

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Φαντάζομαι ότι εννοείς Κ.Ο.Ε εκτός εάν μ διαφευγει κάτι.
Το όνομα του εκτροφέα μπορείς να το αναφερεις θέλει δε θελει (αλλά σέβομαι τους λόγους που εσύ δε θες να το πεις).
Το εκτροφικο όνομα αν θες μπορείς να το αναφερεις παρ όλα αυτά.Αλλωστε δικός σου είναι ο σκύλος.
Ναι ΚΟΕ εννοώ λάθος το έγραψα.