Λερώνει μόνο στο μπαλκόνι

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
πες το ρε παιδάκι μου και λέω και εγώ πως γίνεται ένας άσχετος σαν και μένα να τα καταφέρει τόσο γρήγορα να μην συμβαίνουν ατυχήματα μέσα στο σπίτι :confused: :D

Να σου πω την αλήθεια το είχα ψιλοψυλιαστεί ότι πήγατε να τον βάλετε σε κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς. Για πες έτσι για το φάκελο του. Τι έκανε ο μπαγλαμάς στην αρχή;
Απο κοντα αυτα!:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Λοιπον εχω βαλει το μπαλκονι σε καραντινα απο χθες το βραδυ και δεν τον αφηνω να βγει εξω. Τον εχω κατεβασει ηδη 2 φορες, μια το πρωι και μια το μεσημερι, αλλα επιμενει να κρατιεται. Για να δουμε ποσο θα τραβηξει το πεισμα του.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Στο τέλος δεν θα αντέξει και θα τα κάνει στην βόλτα, απλά εσύ μην ενδώσεις με τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Η έχε έτοιμο κουβά μέσα στο σπίτι, να τρέξεις μόλις τον δεις και αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κρατιέται άλλο :D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Εχω νεα. Ο Σολο μετα απο 30 ωρες ενεδωσε και κατουρησε εξω (σημερα τα ξημερωματα). Ειναι απιστευτο οτι κρατηθηκε τοσο πολυ. Ωστοσο για κακα ουτε λογος. Του εληξα την καραντινα και τον αφησα πριν απο λιγο να βγει στο μπαλκονι γιατι δεν εχει φαει καθολου και εχει σταματησει να πινει και την ποσοτητα του νερου που επινε. Ερεψε ο κακομοιρης και τον λυπηθηκα, εχουμε και την εκθεση αυριο οποτε δικαιολογειτε προς το παρον. Θα ξαναπροσπαθησω απο Δευτερα παλι και θα του το κανω τακτικα αλλα οχι απολυτα. Πιστευω σιγα σιγα να το εμπεδωσει και να αρχισει και εξω. Το ελπιζω δηλαδη...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εχω νεα. Ο Σολο μετα απο 30 ωρες ενεδωσε και κατουρησε εξω (σημερα τα ξημερωματα).
Έκανες πάρτυ? Έριξες πυροτεχνήματα? Του είπες μπράβο σαν να είχε γίνει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας (που θα μας ξελάσπωνε κιόλας, μιας και τον κόβω πιο έξυπνο :p) ?
Αν το κάνεις, μια-δύο θα το πιάσει ;)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Έκανες πάρτυ? Έριξες πυροτεχνήματα? Του είπες μπράβο σαν να είχε γίνει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας (που θα μας ξελάσπωνε κιόλας, μιας και τον κόβω πιο έξυπνο :p) ?
Αν το κάνεις, μια-δύο θα το πιάσει ;)
Του ειπα μπραβο , τον χαιδεψα , αλλα λιγα πραγματα μιας και νυσταζα πολυ. Την επομενη θα κανω τυμπανοκρουσιες!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ο Σολο δυο μερες τωρα κατουραει στην βολτα!!!! Yeaaaahhhhh!!!! Θα ελεγα οτι εχει αρχισει και ψιλομαρκαρει το καμαρι μου. Αντε να δουμε...καιρος ητανε!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βravo στο Solo!Γατος το bullmastiffaki ! Aμεσως το επιασε!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο Σολο δυο μερες τωρα κατουραει στην βολτα!!!! Yeaaaahhhhh!!!! Θα ελεγα οτι εχει αρχισει και ψιλομαρκαρει το καμαρι μου. Αντε να δουμε...καιρος ητανε!
Μπράβο, μπράβο!!!
Η Μόκα ακόμα...:(
Το μόνο που βρήκε να κάνει ήταν κακά της στην πιλοτή (αντε, χαλάλι της) και να κατουρήσει το στίβο του εκπαιδευτή, την ώρα του μαθήματος:shock::D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο στο Solo και σε σένα, μιας και προφανώς κάτι έκανες σωστά και το'πιασε ;)
Ποιος τη χάρη του πάντως... Τόσο άτομα να κάνουν πάρτυ για το κατρουλιό του Solo! :p :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπράβο στο Solo και σε σένα, μιας και προφανώς κάτι έκανες σωστά και το'πιασε ;)
Ποιος τη χάρη του πάντως... Τόσο άτομα να κάνουν πάρτυ για το κατρουλιό του Solo! :p :D
Ετσι, έτσι!!! Εγώ καταλαβαίνω τη χαρά του!!! Ο Γκογκόλ κρατήθηκε 48 ώρες οταν πρωτοήρθε!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ημουν έτοιμη να τον πάω στον κτηνίατρο!!! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχω νεα. Ο Σολο μετα απο 30 ωρες ενεδωσε και κατουρησε εξω (σημερα τα ξημερωματα). Ειναι απιστευτο οτι κρατηθηκε τοσο πολυ.
Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο για την κύστη του τόσες ώρες..

ελπίζω τουλάχιστον να λύθηκε το πρόβλημα και να είναι μια καλή αρχή για το μέλλον να τα κάνει έξω και μονο έξω..:)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ευχαριστω για την συμπαρασταση παιδια.Ειναι μεγαλη προοδο για μας και ελπιζουμε να λυσουμε το προβλημα μια και καλη.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστω για την συμπαρασταση παιδια.Ειναι μεγαλη προοδο για μας και ελπιζουμε να λυσουμε το προβλημα μια και καλη.
Αντε Θοδωρή, αυτά βλέπω και παίρνουμε κουράγιο και συνεχίζουμε την προσπάθεια...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Σε καταλαβαινω απολυτα Γιαννη, υπομονη και κουραγιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97