Καλησπέρα σας και από εμάς..διάβασα αρκετες συζυτησεις σε οτι αφορά το θέμα της τουαλέτας, έκανα και αρκετες προσπαθειες αλλα δυστυχως η υπομονη μου εξαντλείται. Ο Ερμης , είναι αρλεκινος μολοσσος και είναι 8 μηνών. Πλέον ειναι ενας πολυ καλος συγκατοικος και πολύ καλο παιδι. Το μονο θέμα που πλεον ειναι και πολυ σοβαρο ειναι το θεμα της τουαλετας του... Εχει μαθει πλεον και τα κανει όλα και μόνο στο μπαλκονι. Κρατιέται ώρες πολλές και οσο και να εχω προσπαθησει αυτος περιμενει την ώρα που θα βγει στο μπαλκονι...Εχω δοκιμασει τα παντα, εχω φτασει και σε σημειο να ανεβοκατεβαινω επι οχτω ωρες δυο οροφους καθε 20 λεπτα,για μια εβδομαδα σχεδον και αυτος τιποτα... στο μπαλκονι.. και αλλες τοσες προσπαθειες. Το θεμα μου ομως εγινε πιο σοβαρο γιατι τωρα ειμαι ηδη τριων μηνων εγκυος και δυσκολευομαι και σε τι αφορα στην καθατιοτητα της βεραντας που πρεπει να γινετε τρεις φορες την ημερα, αλλα και θεμα υγεινης και για τον Ερμη και για μενα, γιατι οπως και να το κανουμε ειναι και περιορισμενος ο χωρος της βεραντας.... και για να μην μακρυγορω δυστυχως αμα δεν βρω μια λυση σιγουρα θα μου παρουν τον Ερμη.. γι αυτο σας παρακαλω παρα πολυ αν υπαρχει κατι που δεν το εχω δοκιμασει, η κανω κατι λαθος η οτιδηποτε αν,.... σας παρακαλω να με βοηθεσετε...