Δεν μου εκανε τόσο μεγαλη εντύπωση οτι αγριεψε εναν άσχετο αλλα το οτι αγριεψε εναν άσχετο με τις πίτσες στο χέρι που της της έδειξε κιόλας για να σταματήσει!
χαχαχαχα!απίστευτο,και με πίτσες στο χέρι!!!Ελπίζω να το κάνει και η δική μου κάποια στιγμή αυτό!!
Η δική μου ειναι γερμανικος ποιμενικός και παρόλο που ειναι κοινωνικότατη και φιλική με όλους(εκτός απο τις γατες),όταν ειναι μέσα στο σπίτι-κήπο,έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.Όταν ειναι έξω όμως,συνήθως τα αγνοεί,δεν προκαλει ποτέ.Δεν ξέρω αν εχει διαφορά που ειναι γερμανικος ποιμενικός ενώ μιλάμε για λαμπροντόρ,αν και σαφώς δεν ειναι λαμπροντόρ αλλά το λέω γιατι και η δική μου ειναι πολύ φιλική με όλους σχεδόν-κάνει χαρές κτλ.Δε νομίζω να επηρεάσει τη συμπεριφορά του.Πιστεύω απλά ότι υπερασπίζεται το δικό της χώρο.Και όπως λες κι εσύ και η δική μου άρχισε να το κάνει αυτό όταν ξεκίνησε να περνάει ώρα και στον κήπο.Πιστεύω ότι απλά έξω ειναι πιο πολλά τα ερεθίσματα που δέχεται και απλά ανταποκρίνεται.
Η δική μου πάντως,που έχει την ίδια συμπεριφορά που λες,συνεχίζει να ειναι φιλικότατη και δε βλέπω να επηρεάζεται,ούτε να έχει εξελιχθεί σε κάτι άλλο όλο αυτό.
Βεβαια,την έχω υιοθετήσει ένα μηνα και κάτι(δεν ειναι το απαραιτητο χρονικό διαστημα για να πω ότι σίγουρα δε θα γίνει κάτι άλλο όλο αυτό) αλλά δε βλέπω καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της-παραμένει το ίδιο χαζόσκυλο που γλείφει τους πάντες!!
Εκτός από δυο φορές που δεν ήταν φιλική με δυο άτομα,αλλά νομίζω ότι εκεί είχε λόγο να μην ειναι χαχα